- Poruka
- 366.020
Ovog meseca mi je opet račun uvećan za nekih 2%
Zašto povećavaju ? Da li postoji neki razloga ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa usporedi račune pa vidi.Ovog meseca mi je opet račun uvećan za nekih 2%
Stvarno ? Nisam znala da treba da uporedim račune..Da nisam uporedjivala zadnjih emseci ne bih ni znala da se svakog meseca povecavaju i to ne samo meni vec i svima koji žive u Beogradu..Van Beograda ne znamPa usporedi račune pa vidi.
Ali prema nekakvoj logici ovo je sad 11. mjesec. U 11. mjesecu ide račun za 10. mjesec. A po cjeniku na toj stranici stoji da od 01.10. su nove cijene za grijanje i zagrijavanje vode.
https://infostan.rs/cenovnik/
Ti ne kapiraš da znamo šta placamo i to nije upitno vec je pitanje zašto se cene tih usluga svakog meseca povecavajuEvo i ovdje nešto piše o tome
https://nova.rs/vesti/biznis/sta-sve-placamo-kroz-racune-za-infostan/
A što mu znači ovo da se sakupljanje otpada naplaćuje po metru kvadratnom?
Samo sam htio pomoći. Oprosti. Slobodno izbriši moje postove.Stvarno ? Nisam znala da treba da uporedim račune..Da nisam uporedjivala zadnjih emseci ne bih ni znala da se svakog meseca povecavaju i to ne samo meni vec i svima koji žive u Beogradu..Van Beograda ne znam
Видети шта је тачно поскупело (нису све ставке) па на основу тога потражити обавештење о томе. Претпостављам да је било јавног обавештења.Ovog meseca mi je opet račun uvećan za nekih 2%
Ja sam joj to isto rekao i dao nekakve linkove pa vidi što mi je odgovorila i kojim tonom!Видети шта је тачно поскупело (нису све ставке) па на основу тога потражити обавештење о томе. Претпостављам да је било јавног обавештења.
Код мене је било неко обавештење да је због жалбе смањен рачун, тако да сам претходни месец платио око 2000 мање. Наравно, очекујем повратак на старо.
Немој да љутиш Нину, а за остало мож' да се договоримоJa sam joj to isto rekao i dao nekakve linkove pa vidi što mi je odgovorila i kojim tonom!
Ne ljuti meНемој да љутиш Нину, а за остало мож' да се договоримо
Стигао ми је рачун данас... Мислим да је грејање поскупело (тако су и најавили), па је рачун већи за око 1000 динара.