Zašto se svakog meseca povećava iznos za infostan?

Ovog meseca mi je opet račun uvećan za nekih 2%
Zašto povećavaju ? Da li postoji neki razloga ?
Pa usporedi račune pa vidi.
Ali prema nekakvoj logici ovo je sad 11. mjesec. U 11. mjesecu ide račun za 10. mjesec. A po cjeniku na toj stranici stoji da od 01.10. su nove cijene za grijanje i zagrijavanje vode.
https://infostan.rs/cenovnik/

Pa usporedi račune pa vidi.
Ali prema nekakvoj logici ovo je sad 11. mjesec. U 11. mjesecu ide račun za 10. mjesec. A po cjeniku na toj stranici stoji da od 01.10. su nove cijene za grijanje i zagrijavanje vode.
https://infostan.rs/cenovnik/
Stvarno ? Nisam znala da treba da uporedim račune..Da nisam uporedjivala zadnjih emseci ne bih ni znala da se svakog meseca povecavaju i to ne samo meni vec i svima koji žive u Beogradu..Van Beograda ne znam

Ovog meseca mi je opet račun uvećan za nekih 2%
Zašto povećavaju ? Da li postoji neki razloga ?
Видети шта је тачно поскупело (нису све ставке) па на основу тога потражити обавештење о томе. Претпостављам да је било јавног обавештења.

Код мене је било неко обавештење да је због жалбе смањен рачун, тако да сам претходни месец платио око 2000 мање. Наравно, очекујем повратак на старо.

Видети шта је тачно поскупело (нису све ставке) па на основу тога потражити обавештење о томе. Претпостављам да је било јавног обавештења.

Код мене је било неко обавештење да је због жалбе смањен рачун, тако да сам претходни месец платио око 2000 мање. Наравно, очекујем повратак на старо.
Ja sam joj to isto rekao i dao nekakve linkove pa vidi što mi je odgovorila i kojim tonom!

Немој да љутиш Нину, а за остало мож' да се договоримо :aha2:
Ne ljuti me
Jasno je da mogu da se vide stavke koje su poskupele ali opet mašite suštinu pitanja ..svakog meseca se na malo poveca cena usluga info stana
Da li to svakog meseca poskupljuju usluge za par procenata ?

Poslednja izmena:
Evo došao mi novi (uvećan, sa novim cijenama) račun od HEP Toplinarstva.
Dakle 1kWh sad iznosi 0.0284€, prije 0.023437€.
Isto tako fiksni dio računa je uvećan pa sad iznosi 16.41€, a prije je bio 13.75€.
PDV je i dalje 5%.

Fiksni dio računa: 16.41€
Grijanje: 281kWh x 0.0284 = 7.98€ (107 impulsa)
Topla voda: 361kWh x 0.0284 = 10.25€ (4 člana)
PDV: 1.73€
Ukupno: 36.37€

U odnosu na prijašnje stavke na računu to je više za 6.13€ ili 20.27%.

Poslednja izmena:
Стигао ми је рачун данас... Мислим да је грејање поскупело (тако су и најавили), па је рачун већи за око 1000 динара.
Screenshot_2024-12-06-14-45-28-936_com.android.chrome.jpg

Инфостан је паразитска фирма, не служе било чему осим ухлебљавању људи чији посао није никоме потребан.
Ако њихове плате треба да расту (а треба), онда је логично да ће и рачун ЈКП Инфостан да се повећа. Нови софтвери Инфостана и апликације такође коштају... забога, па нормално је да те ствари неће они плаћати из свог џепа 😊

Back