ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.193
Албанци су у Албанији.
Svudje su Albanci, dje ih albanska dusa vodi. Isto ka za nas Crnogorce. Crnogoraca ima i u Lovcencu Vojvodini sve do Japana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Албанци су у Албанији.
За Србе!sve za bracu siptare!
Svudje su Albanci, dje ih albanska dusa vodi. Isto ka za nas Crnogorce. Crnogoraca ima i u Lovcencu Vojvodini sve do Japana.
Њему су ставили неки антисрбски чип у главу. Само тако се може објаснити његово понашање!Drašković: Od srpskih granata ubijeno je više od 1.000 djece
Њему су ставили неки антисрбски чип у главу. Само тако се може објаснити његово понашање!
Ово је доказ онога што сам рекао."Jašari - Srbi pobili 60 članova njegove porodice..." - Vuk Drašković
То има смисла.Само оженио Црногорку ...
То кад су живели у средњем веку, без струје...Vuk Drašković ''Oj da mi je i da mogu crnogorsku nosit robu''
Zar vi maskirani hrvati skriveni ispod kamena da ostalim zmijama, ne pišete - točno?Tacno 1/1
Kosovo nicemu drugom Srbima ne sluzi
Zar vi maskirani hrvati skriveni ispod kamena da ostalim zmijama, ne pišete - točno?
Косово је најскупља Србска Реч!
Tacna ti u glavi, izgleda.Mi Crnogorci koji zivimo na kamenu, zborimo, tacno.
Tacna ti u glavi, izgleda.
vi lažni crnogorci ste samo skriveni hrvati.
provaljen si, em lažeš em si stipsa i kukavica.Ne mlatinjaj obraza ti. Hrvati ne znaju crnogorske rijeci ka sto ja znam. Prije ce bit da si ti skriveni bugarin