Zašto se srpski udbaši uvek pozivaju na Kosovo?

38imak

Veoma poznat
Poruka
12.754
Srpski Udbasi su razvili poseban mehanizam

Svaki put kada su nahvatani na gomili, krenu da urlaju iz dijafragme: 'A stani, a Kosovooo!'.

-Gvozdene, videla sam te kako hvatas komsinicu za dupe, djubre jedno!
-Zeno bre, a sta ti mislis o Kosovuuuu, aaa?

-Vas sin je nasilnik i tuce deci u skoli, i svakodnevno im preti!
-Ma reci ti meni je li Kosovo Republika, aaaa?

-Udba reketira sav kapital srpskih privatnika u Srbiji, zasto to rade?
-Kosovo!!!!!!

-Srbijom vlada banda ubica, mafijasa, i korumpiranih pandura. Oni ubijaju ljude, reketiraju vase sinove, i podvode vase cerke SVAKI DAN u ovom raspalom izgovoru za drustvo.
-A gde je tu Kosovo, je li breeeee???

Autorska tema

Poslednja izmena od moderatora:
Ako je javna bezbednost prestala da postoji , a DB presla da radi kao politicka policija,tj BIA , onda ne znam ko su sad udbasi....ni slucajno to nije isto ni sa Ilijom Cvorovicem, kao najprimitivnijom javkom,niti sa Milanom Gutovicem u otpisanima, revnosni DB a najmanje lici na SS Krigera koji vadi iz malog mozga i ljude i vezelica dogadjaji, motivi...

Председник Вучић никада неће продати Косово! Док год је он на челу Србије, он неће издати!
Slažem se sa tvojom tvrdnjom da Vučić nikad neće prodati Kosovo. To je zato što ni ne može, sve i kad bi hteo.
Uprava nad Kosovom je predata strancima još 1999. Time su ruke vezane svakom predsedniku posle toga.
Tako stvari stoje.

Slažem se sa tvojom tvrdnjom da Vučić nikad neće prodati Kosovo. To je zato što ni ne može, sve i kad bi hteo.
Uprava nad Kosovom je predata strancima još 1999. Time su ruke vezane svakom predsedniku posle toga.
Tako stvari stoje.
Не стоје. Косово је Србско по резолуцији 1244! Та резолуција је наш Нови Косовски Завет кога се никада не смемо одрећи!

Svaki put kada su nahvatani na gomili, krenu da urlaju iz dijafragme: 'A stani, a Kosovooo!'.

-Kosovo!!!!!!

-Srbijom vlada banda ubica, mafijasa, i korumpiranih pandura. Oni ubijaju ljude, reketiraju vase sinove, i podvode vase cerke SVAKI DAN u ovom raspalom izgovoru za drustvo.

Autorska tema
Ništa točnije nikad nisam pročitao u svezi Kosova! nikada !

-Kosovo!!!!!!

Autorska tema

Tacno 1/1

Kosovo nicemu drugom Srbima ne sluzi

Pa i srpski izdajnici su slični.

- Alo momak, ne tako, prvo ugriješ na kašiku, pa onda u venu.
- Aaaaa jebalo vas Kosovo, bez njega bismo odavno bili dio evropske zajednice naroda aaaa da nemaš možda za kartu do Banjaluke?

Da ste vi Srbalji slusali Djindjica i Vuka Draskovica imali biste bar neku pristojnu drzavicu...al ovako.....

Back