Zasto se Srbi odricu nacionalnog interesa?

kajzersoza

Iskusan
Banovan
Poruka
6.833
...hahahahahhahahaa...evo uzmi kajzersozu kao primjerak srpske kulture...a ona vam je u tom trenu svedena na O...

:hahaha::hahaha::hahaha: evo uzmi primer TEBE, cist primerak rvatske bolesne kuture, koja svoju kulturu, vari osmesima i kao fol ljubaznoscu, dok vam u krvi teku
litre bolesnog gena i genocida.

ako je nasa kultura svedena na 0, vasa :rotf::rotf::rotf: nema ni broj ,kojim bi se matematicki genije osvrnuo i izmerio procenat ,jer ste iza zavese NAJNEKULTURNIJI I NAJPRIMITIVNIJI NAROD U EVROPI:klap:

nema ljutnje, vi ste ionako sklepan narod, rece vas knjizevnik i ostade ziv:mrgreen:

-APATRID-

Domaćin
Banovan
Poruka
4.841
..ja imam trezvena razmisljanja i osjecaj za krivicu sto je dio mog naroda napravio...ali moj narod su i oni koji su te stvari osudili milion puta,za razliku od vas pojedinaca koji vide samo jednu stranu...inace ljudi koji zive na Ucki i u okolici dali su najveci broj branitelja 91 i dijele dobrano moja razmisljanja....Jovane ne treba gurati glavu u pijesak,biti nacionalist i vjerovati da ce netko pognuti glavu...

E sad, kad bi mi iko od Hrvata objasnio kako je to moguce odricati se i osudjivati ustase,
a ujedno sljediti, bas samu sustinu njihovog politickog programa, politicko obespravljenje Srba te njihovu fizicku eliminaciju iz hrvatske drzave??????????????
Naravno da ozbiljnog odgovora na ovo nece biti!

walter45

Domaćin
Banovan
Poruka
3.883
E sad, kad bi mi iko od Hrvata objasnio kako je to moguce odricati se i osudjivati ustase,
a ujedno sljediti, bas samu sustinu njihovog politickog programa, politicko obespravljenje Srba te njihovu fizicku eliminaciju iz hrvatske drzave??????????????

majicu,nazalost nisi u pravu,Hrvatska se sve vise odrice svojih sinova i sve vise se vraca crvenoj(krvavoj)petokraki.jedino,mi unuci Hrvatskih vitezova,razbacani po cilom svitu odrzavamo sjecanje i cast na te Hrvatske junake, koji dadose svoje zivote na oltaru domovine ceteresineke.eh,stara dobra vrimena...

kajzersoza

Iskusan
Banovan
Poruka
6.833
majicu,nazalost nisi u pravu,Hrvatska se sve vise odrice svojih sinova i sve vise se vraca crvenoj(krvavoj)petokraki.jedino,mi unuci Hrvatskih vitezova,razbacani po cilom svitu odrzavamo sjecanje i cast na te Hrvatske junake, koji dadose svoje zivote na oltaru domovine ceteresineke.eh,stara dobra vrimena...

tako je ,reci ...100% etnicki rvatu , junaku nas ....razbacan po cilom svitu

-APATRID-

Domaćin
Banovan
Poruka
4.841

Rodjo, svaka ti cast na ovom postenju, vidi se srpski gen!
I meni su draze otvorene stare ustase od ovih pretvornih lopovskih novohrvatskih ustasa!
Kako su vam samo pokvareno izvukli lovu, ubili Suska, a onda nabili nogu u dupe i spomenik cetnicima u Srbu dizu!

Nego vrati se ti rodjo, znas dobro ciju zilu vuces, sta ces u toj pretvornoj bagri!
Bolje ti je i bez drzave biti, nego kao ustasa, spomenik cetnicima podizati!
Jadni moj rodjo, ja bi se na tvom mjestu samoubio!

walter45

Domaćin
Banovan
Poruka
3.883
Rodjo, svaka ti cast na ovom postenju, vidi se srpski gen!
I meni su draze otvorene stare ustase od ovih pretvornih lopovskih novohrvatskih ustasa!
Kako su vam samo pokvareno izvukli lovu, ubili Suska, a onda nabili nogu u dupe i spomenik cetnicima u Srbu dizu!

Nego vrati se ti rodjo, znas dobro ciju zilu vuces, sta ces u toj pretvornoj bagri!
Bolje ti je i bez drzave biti, nego kao ustasa, spomenik cetnicima podizati!
Jadni moj rodjo, ja bi se na tvom mjestu samoubio!

moj majicu,sve ce doci na svoje,u to budi siguran.kad eu pocne da puca po svim savovima eto nas do banjaluke.a prije toga cemo povisat ove nase crvendace,nece biti nit prazne bandere a bogami nit prazne vrbe.bit ce ko u stara dobra vrimena.red,rad i stega...

-APATRID-

Domaćin
Banovan
Poruka
4.841
moj majicu,sve ce doci na svoje,u to budi siguran.kad eu pocne da puca po svim savovima eto nas do banjaluke.a prije toga cemo povisat ove nase crvendace,nece biti nit prazne bandere a bogami nit prazne vrbe.bit ce ko u stara dobra vrimena.red,rad i stega...

Dace vrag rodjo, u vrazije ste nas kolo uvukli,
Bleiburg ce biti djecija igrica, smrdice Sjeverni Mediteran!!!!

ucka

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.812

..pa kad shvatis ono sto si boldovao,dat ces i odgovor...kad shvatis!!!...a to se nece desit jer nacionalizam je gadna stvar..

ucka

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.812
:hahaha::hahaha::hahaha: evo uzmi primer TEBE, cist primerak rvatske bolesne kuture, koja svoju kulturu, vari osmesima i kao fol ljubaznoscu, dok vam u krvi teku
litre bolesnog gena i genocida.

ako je nasa kultura svedena na 0, vasa :rotf::rotf::rotf: nema ni broj ,kojim bi se matematicki genije osvrnuo i izmerio procenat ,jer ste iza zavese NAJNEKULTURNIJI I NAJPRIMITIVNIJI NAROD U EVROPI:klap:

nema ljutnje, vi ste ionako sklepan narod, rece vas knjizevnik i ostade ziv:mrgreen:

..znao sam da se ti ne ljutis...