Zasto se Srbi odricu nacionalnog interesa?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
tadic je pre neki dan rekao Srbima iz regiona da je Srbija na kolenima i da ne moze da im pomogne, dotle su nas doveli ds-placenici, mislim da nasa vlast nema nikakvu svest o srpskom interesu, a kriv je narod koji ih je tu izabrao

Sta ima Srbija da pomaze Srbima iz regiona (osim u kulturi)?

Imaju oni svoje drzave gde zive pa nek ih pomazu.

Zamisli da Madjari pocnu da pomazu Madjare u Vojvodini....

Ili Hrvati....

To se ne bi dobro zavrsilo.

-APATRID-

Domaćin
Banovan
Poruka
4.841
Srpski interes nije da se (vise) RATUJE, nego da se RADI, PRAVICNIJE DELI STVORENO i PODIZE STANDARD COVEKA....

Oni koji smatraju vracanje dugova kao nekakav srpski visi interes ne prelaze ni 1% u srpskom narodu.

Vidis mladicu, naprotiv, srpski interes je i prepoznavanje dusmanske strategije pacifikacije naroda pricama o kraju istorije, pricama kako ratovi vise nece biti vodjeni!
E da nasa SANU, nije politikantsko mafijaski "Savjet staraca", na celu sa Micunom, objasnila bi ona narodu kako ga Novi svjetski poredak vuce za nos!
Time bi manipulativni prostor tebi slicnih bio suzen!

Poslednja izmena:

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
Vidis mladicu, naprotiv, srpski interes je i prepoznavanje dusmanske strategije pacifikacije naroda pricama o kraju istorije, pricama kako ratovi vise nece biti vodjeni!
E da nasa SANU, nije politikantsko mafijaski "Savjet staraca", na celu sa Micunom, objasnila bi ona narodu kako ga Novi svjetski poredak vuce za nos!

A ti mislis da je Srbija KADRA da se uhvati u kostac sa NSP i da im ide uz onu stvar?

kajzersoza

Iskusan
Banovan
Poruka
6.833
Da njihovi ljudi zive STO BOLJE !

Prilagodjavajuci tom cilju i istoriju i religiju i nauku i politiku.

znas ,puna mi je kapa ,ljudi koji pricaju kako zapad i zapadna civilizacija zivi ,u svojstvu NACIONALNIH INTERESA, a pojma nemaju ,da objasne sustinu.

od tebe cujem samo ''da bolje zive'' i prilagodjavajuci religiju,nauku, i politiku''
kad te pitam da objasnis , ti ili ne zelis ili imas 2gi razlog..

ti i mnogi poput tebe , tako kazu ''da bolje zive'' i sl. ja te pitam ZASTO JE TO TAKO ,KAO I TO DAL' SAD I BRITANIJA IMAJU NACIONALNI INTERES I KOJI JE TO INTERES !?!

-APATRID-

Domaćin
Banovan
Poruka
4.841
Hitler je sa tom ISTOM tezom krenuo u rat i "pomoc" Nemcima van matice...

I Milosevic takodje.....

Pa smo videli kako je to zavrsilo (ako je zavrsilo?)

Ovo je cisto ustasoidno podmetanje, kako je Milosevic krivac za Stvaranje hrvatske nacisticke drzave!
Da ovaj narod ima svoju akademiju nauka, ta nacisticka podmetanja bila bi davno razbijena!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
zavrsilo je stvaranjem Republike Srpske koja je sada u ruskoj sferi uticaja

Zavrsilo se stvaranjem Hrvatske, Kosova i laganim svodjenjem Srbije na beogradski pasaluk...

A Republike Srpske samo jedno jutro kad ustanes vise nece biti: jednostavno ce je UKINUTI i NISTA se nece desiti!

Ama bas nista....

200 studenata ce mozda bacati kamenice na policiju u Banja Luci, a oni ce ih rasterati suzavcem....

A svet ce aplaudirati...

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Odlicno zapazeno!!
Mudrost jednog naroda u krizi i jeste imperativno dijagnosticiranje njegovog stanja i stanja njegove drzave.
Pokusaj dijagnosticiranja tog stanja od strane SANUa 80ih, iznutra je opstruisan, dje je zapoceti memorandum zloupotrebljen,
naravno u korist stete srpskog naroda!
Odatle sam i skeptican da bi danasnja daleko izrovanija SANU, mogla uraditi ista vise!

Dijagnostifikovanje,kolega,dijagnostifikovanje......
Iako je i "dijagnosticiranje" izmislio Srbin,ali trenutno hrvati "raubuju" taj izraz!
(Izvinjavam se na intervenciji,zasmetalo mi uvetu...)
:think:

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
znas ,puna mi je kapa ,ljudi koji pricaju kako zapad i zapadna civilizacija zivi ,u svojstvu NACIONALNIH INTERESA, a pojma nemaju ,da objasne sustinu.

od tebe cujem samo ''da bolje zive'' i prilagodjavajuci religiju,nauku, i politiku''
kad te pitam da objasnis , ti ili ne zelis ili imas 2gi razlog..

ti i mnogi poput tebe , tako kazu ''da bolje zive'' i sl. ja te pitam ZASTO JE TO TAKO ,KAO I TO DAL' SAD I BRITANIJA IMAJU NACIONALNI INTERES I KOJI JE TO INTERES !?!

JEDINI NACIONALNI INTERES BILO KOJE DRZAVE NA SVETU JE DA STO VECI BROJ LJUDI STO BOLJE ZIVI!

Sve ostalo je DEMAGOGIJA!

crni lepotan

Elita
Poruka
21.392
Srpski interes nije da se (vise) RATUJE, nego da se RADI, PRAVICNIJE DELI STVORENO i PODIZE STANDARD COVEKA....

Oni koji smatraju vracanje dugova kao nekakav srpski visi interes ne prelaze ni 1% u srpskom narodu.

i ja mislim da ne treba vratiti dugove MMFu i Svetskoj banci jer je to totalno gej
i ove dugove prema stranim bankama sto sad uzimamo ne treba da vracamo, vracanje dugova je gej :mrgreen:

Poslednja izmena:

-APATRID-

Domaćin
Banovan
Poruka
4.841
Dijagnostifikovanje,kolega,dijagnostifikovanje......
Iako je i "dijagnosticiranje" izmislio Srbin,ali trenutno hrvati "raubuju" taj izraz!
(Izvinjavam se na intervenciji,zasmetalo mi uvetu...)
:think:

E dragi prijatelju, steta je sto sam imao pogresne stavove u vezi svih tih navodno hrvatskih izraza, pa sam ih prisilno zaboravio!
Nemaju oni, nazovi narod, prava na svoj jezik, jer sve ta varijante i kovanice imaju uporiste u cistom srpskom jeziku,
zato dragi moj prijatelju ne dajmo im vise nista, hitno im uzmimo sve te izraze i kovanice, unistimo ih!

daxt

Elita
Poruka
17.081
Zavrsilo se stvaranjem Hrvatske, Kosova i laganim svodjenjem Srbije na beogradski pasaluk...

A Republike Srpske samo jedno jutro kad ustanes vise nece biti: jednostavno ce je UKINUTI i NISTA se nece desiti!

Ama bas nista....

200 studenata ce mozda bacati kamenice na policiju u Banja Luci, a oni ce ih rasterati suzavcem....

A svet ce aplaudirati...

Hehe neka o tome pitaju putina posto Rusi imaju kapital u Srpskoj:mrgreen: Sve ce doci na svoje mesto, samo polako:whistling: