- Poruka
- 6.833
Da njihovi ljudi zive STO BOLJE !
Prilagodjavajuci tom cilju i istoriju i religiju i nauku i politiku.

tadic je pre neki dan rekao Srbima iz regiona da je Srbija na kolenima i da ne moze da im pomogne, dotle su nas doveli ds-placenici, mislim da nasa vlast nema nikakvu svest o srpskom interesu, a kriv je narod koji ih je tu izabrao
Treba promenuti narod.
A STA JE SRPSKI NACIONALNI INTERES?
Da li je to nesto cemu tezi JEDNA GRUPA LJUDI ili cemu tezi VECI DEO SRPSKOG NARODA?
tadic je pre neki dan rekao Srbima iz regiona da je Srbija na kolenima i da ne moze da im pomogne, dotle su nas doveli ds-placenici, mislim da nasa vlast nema nikakvu svest o srpskom interesu, a kriv je narod koji ih je tu izabrao
Srpski interes nije da se (vise) RATUJE, nego da se RADI, PRAVICNIJE DELI STVORENO i PODIZE STANDARD COVEKA....
Oni koji smatraju vracanje dugova kao nekakav srpski visi interes ne prelaze ni 1% u srpskom narodu.
ima istine u tome sto kazes, asimilacija srba u hrvatskoj, crnoj gori i makedoniji tece punom parom, bas zato sto matica ne pomaze
Vidis mladicu, naprotiv, srpski interes je i prepoznavanje dusmanske strategije pacifikacije naroda pricama o kraju istorije, pricama kako ratovi vise nece biti vodjeni!
E da nasa SANU, nije politikantsko mafijaski "Savjet staraca", na celu sa Micunom, objasnila bi ona narodu kako ga Novi svjetski poredak vuce za nos!
Hitler je sa tom ISTOM tezom krenuo u rat i "pomoc" Nemcima van matice...
I Milosevic takodje.....
Pa smo videli kako je to zavrsilo (ako je zavrsilo?)
Hitler je sa tom ISTOM tezom krenuo u rat i "pomoc" Nemcima van matice...
I Milosevic takodje.....
Pa smo videli kako je to zavrsilo (ako je zavrsilo?)
zavrsilo je stvaranjem Republike Srpske koja je sada u ruskoj sferi uticaja
Ovo je cisto ustasoidno podmetanje, kako je Milosevic krivac za Stvaranje hrvatske nacisticke drzave!
Da ovaj narod ima svoju akademiju nauka, ta nacisticka podmetanja bila bi davno razbijena!
Odlicno zapazeno!!
Mudrost jednog naroda u krizi i jeste imperativno dijagnosticiranje njegovog stanja i stanja njegove drzave.
Pokusaj dijagnosticiranja tog stanja od strane SANUa 80ih, iznutra je opstruisan, dje je zapoceti memorandum zloupotrebljen,
naravno u korist stete srpskog naroda!
Odatle sam i skeptican da bi danasnja daleko izrovanija SANU, mogla uraditi ista vise!
A ti mislis da je Srbija KADRA da se uhvati u kostac sa NSP i da im ide uz onu stvar?
znas ,puna mi je kapa ,ljudi koji pricaju kako zapad i zapadna civilizacija zivi ,u svojstvu NACIONALNIH INTERESA, a pojma nemaju ,da objasne sustinu.
od tebe cujem samo ''da bolje zive'' i prilagodjavajuci religiju,nauku, i politiku''
kad te pitam da objasnis , ti ili ne zelis ili imas 2gi razlog..
ti i mnogi poput tebe , tako kazu ''da bolje zive'' i sl. ja te pitam ZASTO JE TO TAKO ,KAO I TO DAL' SAD I BRITANIJA IMAJU NACIONALNI INTERES I KOJI JE TO INTERES !?!
Srpski interes nije da se (vise) RATUJE, nego da se RADI, PRAVICNIJE DELI STVORENO i PODIZE STANDARD COVEKA....
Oni koji smatraju vracanje dugova kao nekakav srpski visi interes ne prelaze ni 1% u srpskom narodu.
A ti mislis da je skakanje u maticu u kojoj dave tvoje drzavno i nacionalno bice, spas?
teletabisu nas ima skoro koliko i vasa vi veliki mi mali narod ???? ajde skoći u zrmanju
Dijagnostifikovanje,kolega,dijagnostifikovanje......
Iako je i "dijagnosticiranje" izmislio Srbin,ali trenutno hrvati "raubuju" taj izraz!
(Izvinjavam se na intervenciji,zasmetalo mi uvetu...)
![]()
A ti mislis da je skakanje u maticu u kojoj dave tvoje drzavno i nacionalno bice, spas?
Zavrsilo se stvaranjem Hrvatske, Kosova i laganim svodjenjem Srbije na beogradski pasaluk...
A Republike Srpske samo jedno jutro kad ustanes vise nece biti: jednostavno ce je UKINUTI i NISTA se nece desiti!
Ama bas nista....
200 studenata ce mozda bacati kamenice na policiju u Banja Luci, a oni ce ih rasterati suzavcem....
A svet ce aplaudirati...
Hehe neka o tome pitaju putina posto Rusi imaju kapital u SrpskojSve ce doci na svoje mesto, samo polako
![]()