Ја гласала нисам, нити би. Не знам никога ко јесте. Очигледно иста клика манипулише јефтиним гласачима, а ви тај апарат браните уместо да осудите.
Није баш све тако једноставно и црно или бијело. Политичке елите из Србије још од времена ДОС-а манипулишу са јавношћу и једним великим дијелом бирачког тијела преко Српске, играјући на карту пријатељских и родбинских веза те на тај начин задобијају симпатије.
Веома често смо имали прилике да политичари из Србије долазе на скупове у Српску и држе говоре, тиме дајући подршку некој опцији, а уједно себи прибављајући јефтине поене у Србији код једног дијела бирачког тијела.
Тадић је био веома активан у подршци Додику, сад замисли како то изгледа грађанима Српске који на тај начин индиректно добијају информацију да ће у случају побједе неког другог доћи до захлађења односа између Србије и Српске, а Србија је један од потписника Дејтона. Шта мислиш да ли је то мјешање у изборну вољу народа Српске, да ли је то морално, колико су за то одговорни бирачи из Србије који су подржали Тадића? Имају ли право грађани Српске да се љуте на Србе из Србије зато што је њихов политички првак утицао на изборну вољу бирачког тијела, да ли су прозвали некога због тога?
Сви Хрвати из БиХ су по аутоматизму добили држављанство Хрватске, а ево прође више од двадесет година како се та прича експлоатише код Срба и са једне и са друге стране Дрине, онако по потреби политичара, без икаквих помјерања тамо или овамо. Ја сад нећу улазити у то, колико је то добро или лоше, само хоћу да ти кажем како је то плод политичких махинација већ дуги низ година и ако је ко крив за то то су политичари који играју на ту карту, а најмање они који су дошли гласати, иако ја не знам њихове разлоге. Сад колико је таквих, стварно је тешко рећи, ја због природе посла имам прилично велики број познаника, али не знам никога лично да је узео двојно држављанство, нити сам чуо да је неко из Бања Луке ишао на гласање у конзулат Србије, а камоли у Београд. (Наравно овдје мислим на обичне људе који се не баве политиком)