СПН само губи у популарности због свог кривљена Срба из РС за све.
Изборних неправилности јесте било (нпр. бгд арена, снима се филм итд.) али сумњам да је 6,000 гласача из РС могло да измени много изборе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
СПН само губи у популарности због свог кривљена Срба из РС за све.
Изборних неправилности јесте било (нпр. бгд арена, снима се филм итд.) али сумњам да је 6,000 гласача из РС могло да измени много изборе
Идуће године.Kakve veze ima Pasos sa beogradskim kanalizacionim sistemom Ili subvencijama za vrtice?
Dakle?
Kada ce u Banja Luci izbori za gradonacelnika, da im ja odem tamo, da im kazem, sta je I kako je...
Uspeo je nemogice, da zavadi prekodrince sa bracom...e stvarno je Kadar da zamuti, samo da bi mogao da nastavi da pametuje Po pinku I hepiju...
Cim su oni dobijali pare za glasanje tu je sve jasno.Trebala je da zna, priznajem, ja bih se raspitala kad vec radim takve stvari (apliciram za drzavljanstvo), ali shvatam ako se neko nije upoznao ili raspitao, mada je to mogao i kasnije.
Sve u svemu, poenta je ova kao sto sam zakljucila prethodno.
Ok, Ali pravi se losa atmosfera gde joj mesto nije..zarad politickih mahinacija...tuznoNije nas zavadio.
Bas smo se lijepo ispricali.![]()
Sve znašBrena je Brena,al dvaput je dvaput.![]()

I dodik i vucic su zavadili.Kakve veze ima Pasos sa beogradskim kanalizacionim sistemom Ili subvencijama za vrtice?
Dakle?
Kada ce u Banja Luci izbori za gradonacelnika, da im ja odem tamo, da im kazem, sta je I kako je...
Uspeo je nemogice, da zavadi prekodrince sa bracom...e stvarno je Kadar da zamuti, samo da bi mogao da nastavi da pametuje Po pinku I hepiju...
Pa valjda ja znam, uostalom, imam Pasos....Идуће године.
Обавезно дођи да им кажеш.
па шта. избори се и требају поништити и поновити, али ће се добити још гори резултат за СПН због понашања присталица. Пола њихових гласача није било из тог кадра.
Kako se zove, gde je glasao. Nije to teško ustanoviti.Ima ime, ima prezime i lik, čovek sam pričao kako je glasao javno na TV-u, slikali ga.
Ništa, druže, kad ne znaš odgovor na pitanje od pet reči, nema potrebe za daljim pričom.Мишо геније несхваћени, па теби треба цртати.![]()
Ne bih se kladio u to.па шта. избори се и требају поништити и поновити, али ће се добити још гори резултат за СПН због понашања присталица. Пола њихових гласача није било из тог кадра.
могу евентуално да освоје врачар.Ne bih se kladio u to.
Mislim da opozicija i ide na to da Vučić prizna da su bili nelegalni i nelegitimni i time da promene naklonost birača. Ali Vučić to naravno zna.
Ja ne znam,... a kako ti znaš ? I da li si mislio da se izbori trebaju ponoviti zbog neutralnosti Nestorovića ili zbog mućki na prošlim izborima ?могу евентуално да освоје врачар.
несторовић је легенда. ја бих гласао за њега да сам уопште знао да се кандидује, али нико га није спомињао, чак ни на друштвеним мрежама. избори се требају поновити због снимања филма у арени.Ja ne znam,... a kako ti znaš ? I da li si mislio da se izbori trebaju ponoviti zbog neutralnosti Nestorovića ili zbog mućki na prošlim izborima ?
Ja ipak bih,.. komentarisaoOvo ne treba komentirati.
Nova metla uvek bolje čistiнесторовић је легенда. ја бих гласао за њега да сам уопште знао да се кандидује, али нико га није спомињао, чак ни на друштвеним мрежама. избори се требају поновити због снимања филма у арени.

ја сам планирао да одем и упишем невалидан листић на коме ће да пише "војна хунта" али нажалост сам се зајебао јер меNova metla uvek bolje čisti
fali im malo mladih,.. ali pametni su oni,.. imaće i to. Sviđa mi se što u toj ekipi ima dosta ostvarenih ljudi.
na ovim izborima nisam imao za koga da glasam (ipak jesam).
A Nestoroviću najviše zameraju za "najsmešniji" virus".
Mislim da je kao lekar sa velikim iskustvom,.. kao izuzetan lekar,.. imao na to pravo,.. da nas umiri,.. i to je u duhu lekarske etike.
Pa i da slaže u takvim situacijama, sve i da je znao da je virus zaista opasan. mada mislim da nije baš puno znao,..
Evo i moje razmišljanje...teško da ih je bilo toliko ali ako i jeste kako oni mogu napraviti drastičnu razliku u milijunskom gradu? Odnosno zar su oni ikakav faktor u odnosu na 45%+ Beograđana koji nisu izašli glasati?Ja ipak bih,.. komentarisao
Pristalice SNS pišu da je za 40.000 glasača bilo potrebno hiljadu autobusa ( pa kao gde su bili parkirani ? ),.. laž - treba oko 700 autobusa.
Ako su bili parkirani na više mesta van Beograda, pa u turama sa par autobusa dolazili u Arenu na glasanje ??? ,... imali su dovoljno vremena da se svi izređaju,..
Ne tvrdim da ih je bilo toliko,.. ali razmišljam.
Ne gledam tako.Evo i moje razmišljanje...teško da ih je bilo toliko ali ako i jeste kako oni mogu napraviti drastičnu razliku u milijunskom gradu? Odnosno zar su oni ikakav faktor u odnosu na 45%+ Beograđana koji nisu izašli glasati?
A, ovaj scenario ?Evo i moje razmišljanje...teško da ih je bilo toliko ali ako i jeste kako oni mogu napraviti drastičnu razliku u milijunskom gradu? Odnosno zar su oni ikakav faktor u odnosu na 45%+ Beograđana koji nisu izašli glasati?
Ma čovjek se služio svim i svačim....upravo zato i spominjem 45+ koji su ne izlaskom ravnodušno podržali njegove malvezatore.Ne gledam tako.
Nema malo nevina.
-------------------------------
Isto mislim da nije bilo toliko glasača koji su stigli autobusima,.. ali misliš da je to jedini greh Vučićevih na ovim izborima ? ,..
Iz kog su ovi amaterskog pozorista?Ovo ne treba komentirati.

I to je jedan od razloga što opozicija protestvuje, štrajkuje glađu itd,..Ma čovjek se služio svim i svačim....upravo zato i spominjem 45+ koji su ne izlaskom ravnodušno podržali njegove malvezatore.