Zašto se Srbi iz Srbije toliko nerviraju sto su Srbi iz Bosne dosli na glasanje?

СПН само губи у популарности због свог кривљена Срба из РС за све.

Изборних неправилности јесте било (нпр. бгд арена, снима се филм итд.) али сумњам да је 6,000 гласача из РС могло да измени много изборе

Kakve veze ima Pasos sa beogradskim kanalizacionim sistemom Ili subvencijama za vrtice?

Dakle?

Kada ce u Banja Luci izbori za gradonacelnika, da im ja odem tamo, da im kazem, sta je I kako je...

Uspeo je nemogice, da zavadi prekodrince sa bracom...e stvarno je Kadar da zamuti, samo da bi mogao da nastavi da pametuje Po pinku I hepiju...
Идуће године.
Обавезно дођи да им кажеш.

Trebala je da zna, priznajem, ja bih se raspitala kad vec radim takve stvari (apliciram za drzavljanstvo), ali shvatam ako se neko nije upoznao ili raspitao, mada je to mogao i kasnije.

Sve u svemu, poenta je ova kao sto sam zakljucila prethodno.
Cim su oni dobijali pare za glasanje tu je sve jasno.

Kakve veze ima Pasos sa beogradskim kanalizacionim sistemom Ili subvencijama za vrtice?

Dakle?

Kada ce u Banja Luci izbori za gradonacelnika, da im ja odem tamo, da im kazem, sta je I kako je...

Uspeo je nemogice, da zavadi prekodrince sa bracom...e stvarno je Kadar da zamuti, samo da bi mogao da nastavi da pametuje Po pinku I hepiju...
I dodik i vucic su zavadili.

па шта. избори се и требају поништити и поновити, али ће се добити још гори резултат за СПН због понашања присталица. Пола њихових гласача није било из тог кадра.
Ne bih se kladio u to.
Mislim da opozicija i ide na to da Vučić prizna da su bili nelegalni i nelegitimni i time da promene naklonost birača. Ali Vučić to naravno zna.

Ja ne znam,... a kako ti znaš ? I da li si mislio da se izbori trebaju ponoviti zbog neutralnosti Nestorovića ili zbog mućki na prošlim izborima ?
несторовић је легенда. ја бих гласао за њега да сам уопште знао да се кандидује, али нико га није спомињао, чак ни на друштвеним мрежама. избори се требају поновити због снимања филма у арени.

Ovo ne treba komentirati.

Ja ipak bih,.. komentarisao :)
Pristalice SNS pišu da je za 40.000 glasača bilo potrebno hiljadu autobusa ( pa kao gde su bili parkirani ? ),.. laž - treba oko 700 autobusa.

Ako su bili parkirani na više mesta van Beograda, pa u turama sa par autobusa dolazili u Arenu na glasanje ??? ,... imali su dovoljno vremena da se svi izređaju,..
Ne tvrdim da ih je bilo toliko,.. ali razmišljam.

несторовић је легенда. ја бих гласао за њега да сам уопште знао да се кандидује, али нико га није спомињао, чак ни на друштвеним мрежама. избори се требају поновити због снимања филма у арени.
Nova metla uvek bolje čisti :)
fali im malo mladih,.. ali pametni su oni,.. imaće i to. Sviđa mi se što u toj ekipi ima dosta ostvarenih ljudi.

na ovim izborima nisam imao za koga da glasam (ipak jesam).
A Nestoroviću najviše zameraju za "najsmešniji" virus".
Mislim da je kao lekar sa velikim iskustvom,.. kao izuzetan lekar,.. imao na to pravo,.. da nas umiri,.. i to je u duhu lekarske etike.
Pa i da slaže u takvim situacijama, sve i da je znao da je virus zaista opasan. mada mislim da nije baš puno znao,..

Nova metla uvek bolje čisti :)
fali im malo mladih,.. ali pametni su oni,.. imaće i to. Sviđa mi se što u toj ekipi ima dosta ostvarenih ljudi.

na ovim izborima nisam imao za koga da glasam (ipak jesam).
A Nestoroviću najviše zameraju za "najsmešniji" virus".
Mislim da je kao lekar sa velikim iskustvom,.. kao izuzetan lekar,.. imao na to pravo,.. da nas umiri,.. i to je u duhu lekarske etike.
Pa i da slaže u takvim situacijama, sve i da je znao da je virus zaista opasan. mada mislim da nije baš puno znao,..
ја сам планирао да одем и упишем невалидан листић на коме ће да пише "војна хунта" али нажалост сам се зајебао јер ме
1) нису информисали где ће да буде гласање
2) када сам себе информисао, провалио сам да је предалеко
3) сам био болестан, те нисам могао далеко

Ja ipak bih,.. komentarisao :)
Pristalice SNS pišu da je za 40.000 glasača bilo potrebno hiljadu autobusa ( pa kao gde su bili parkirani ? ),.. laž - treba oko 700 autobusa.
Ako su bili parkirani na više mesta van Beograda, pa u turama sa par autobusa dolazili u Arenu na glasanje ??? ,... imali su dovoljno vremena da se svi izređaju,..
Ne tvrdim da ih je bilo toliko,.. ali razmišljam.
Evo i moje razmišljanje...teško da ih je bilo toliko ali ako i jeste kako oni mogu napraviti drastičnu razliku u milijunskom gradu? Odnosno zar su oni ikakav faktor u odnosu na 45%+ Beograđana koji nisu izašli glasati?

Evo i moje razmišljanje...teško da ih je bilo toliko ali ako i jeste kako oni mogu napraviti drastičnu razliku u milijunskom gradu? Odnosno zar su oni ikakav faktor u odnosu na 45%+ Beograđana koji nisu izašli glasati?
Ne gledam tako.
Nema malo nevina.
-------------------------------
Isto mislim da nije bilo toliko glasača koji su stigli autobusima,.. ali misliš da je to jedini greh Vučićevih na ovim izborima ? ,..

Ne gledam tako.
Nema malo nevina.
-------------------------------
Isto mislim da nije bilo toliko glasača koji su stigli autobusima,.. ali misliš da je to jedini greh Vučićevih na ovim izborima ? ,..
Ma čovjek se služio svim i svačim....upravo zato i spominjem 45+ koji su ne izlaskom ravnodušno podržali njegove malvezatore.

Back