- Poruka
- 189.573
Stojkov, priupitaj Čehe, Poljake i ostale koji su pobegli od Rusa glavom bez obzira zašto im ne praštaju.
"Žao mi je što mi nismo bili pod Rusima, jer bi ih sad mrzeli kao i svi ostali." - ŠormazStojkov, priupitaj Čehe, Poljake i ostale koji su pobegli od Rusa glavom bez obzira zašto im ne praštaju.
Ево, ја питам тебе, зашто им они не праштају као ти што си опростио НАТО-у што нас је бомбардовао. Опростио си им и Ирак, Либију, Сирију....Stojkov, priupitaj Čehe, Poljake i ostale koji su pobegli od Rusa glavom bez obzira zašto im ne praštaju.
Pa nije isto ,islamska džamahirija Libija i Ukrajina nije isto.....bar za mene.E vidite, nije isto kad Rusija čisti gowna po Ukrajini naspram kad Amerika sjebe Irak, Libiju, Siriju...
Па, тим једачима је одувек сметала, шта се и ти правиш веверац...Pa čekaj jel nekome Rusija smetala dok su svi jeli govna?
Ne, to je na razini simbolike.Smisao čovečanstva - AJFON
![]()
![]()
Pričaš o simbolici a fokusiraš se na materijalno?Ne, to je na razini simbolike.
Osvrni se oko sebe pa pogledaj čime si okružen i koliko je toga posljedica inovativnosti proizašle iz Rusije.
Slušam.
Na čemu pišeš ove mudrolije, tko je to smislio i iz koje države?Pričaš o simbolici a fokusiraš se na materijalno?
Jesi li i ti Made in USA? Imaš li barkod na čelu?
Realno jeste im smetala zato stalno škevću a jos realnije je to da se ta gamad moze Rusima samo i samo saget te poljubit ih ouvaaajj u zadnju ložu...za početak.Па, тим једачима је одувек сметала, шта се и ти правиш веверац...![]()
Slobodni tržišni kapitalizam je najveći izum čovečanstva.Pričaš o simbolici a fokusiraš se na materijalno?
Jesi li i ti Made in USA? Imaš li barkod na čelu?
Још је једноставније; желе да отму руске ресурсе.Realno jeste im smetala zato stalno škevću
Nisu pobegli od rusa vec se vojska SSSR povukla 1989eStojkov, priupitaj Čehe, Poljake i ostale koji su pobegli od Rusa glavom bez obzira zašto im ne praštaju.
Da ali pobegli su u Nato sa ozarenjemNisu pobegli od rusa vec se vojska SSSR povukla 1989e
Toliko mator a nista ne pamtis
Uglavnom svi oko Izraela popucali jel?Pa nije isto ,islamska džamahirija Libija i Ukrajina nije isto.....bar za mene.
Smešno je da Srbi plaču za nekakvim islamskim džamahirijama,Iranom ,Irakom .....
руси убијају исту стоку која је пре 30 година пуцала на нас у хрватској и босниPa nije isto ,islamska džamahirija Libija i Ukrajina nije isto.....bar za mene.
Smešno je da Srbi plaču za nekakvim islamskim džamahirijama,Iranom ,Irakom .....
Vi ste pričali da Alija hoće da pravi džamahirijuруси убијају исту стоку која је пре 30 година пуцала на нас у хрватској и босни
о чему ти буразеру
Kako ste vi Rusi tako siromašni ako imate navodne resurseЈош је једноставније; желе да отму руске ресурсе.
Pre bih izela američko triple cheese 💩 nego ruskiОбично док се не покајеш, тј. престанеш чинити зло НИКО ТИ НЕ ПРАШТА ...
Ни Бог ни људи... тек кад схватиш своју грешку, можеш да помишљаш да ће ти неко опростити...
A gde su šatori?Kako ste vi Rusi tako siromašni ako imate navodne resurse
Interesantno pitanje
Alija se uzdao u USA a ne u UAEVi ste pričali da Alija hoće da pravi džamahiriju
A sad kukate: "Beli čovek je UPROPASTIO glorioznu libijsku džamahiriju"
Pitaj Nemce dal bi opet ruski socijalizam?Stojkov, priupitaj Čehe, Poljake i ostale koji su pobegli od Rusa glavom bez obzira zašto im ne praštaju.
Хвала, одлично.Kako ste
Pa kao riknu kola usred pustinje a upekla zvezda? Zvezda lee Zvezda leee
Ошдабабашлогне?