Утемељено је у потпуности на логици, јер је Вучић укинуо Утисак недеље у коме је редовно гостовао. Док су били Тадићеви, дуел опозиције и СНС је био нешто нормално.
Вучић је до сада био на дуелу са 0 људи. Уствари чекај, био је у дуелу са ТВ снимком, али то не рачунам.
Нема логике, зато што не можемо знати зашто неко није гласао, зашто је неко убацио бели листић и зашто је неко некуда отишао да не би гласао, а чак и да то све знамо не знамо за кога би тада гласао ... Убедите ме, молим Вас, да ја који тада нисам гласао бих гласао за Бориса Тадића да сам био у Србији и изашао на изборе?

Не знам шта је било са "Утиском недеље", руку на срце Ољу и њену ароганцију не подносим, такви су веома слаби људи, но пре верујем да је Жељко Митровић "угасио" ту емисију, него ли Вучић ... Што се тиче ТВ дуела ту смо истомишљеници ...Сећам се како је Вучић, нарочито док је био у СРС, изазивао све и свакога "да му стану на црту", а када је дошао на власт он је доказао свој патолошки кукавичлук - чак ни Ложачу Пери не би смео да стане на црту ... Исто тако, биће да је садашња опозиција превише слуђена ривалствима у својим нуклеусима од жеље да се докаже, заборављате како су се Николић и Вучић клели како ће одмах доласком на кључна места у држави, председник и премијер, одмах "замрзнути" чланство у СНС ...Вучићу је успело да на то наговору полуписменог Тому, но сам на исто не помишља ..Питате ли се зашто? Зато што је кукавица и боји се и својих чланова - он ни са њима не сме да "стане на црту"...