Zašto se sada bune oni koji su stvorili Vučića i SNS

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
27.359

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.520
To je nova reč, označava raslojavanje rusofila (ruslojavanje)

Recimo ti si ostao lojalan predsedniku, a Tihi se solidariše sa Dejanom Petarom
Da, to je moj zavet koji sam na grobu svog pokojnog oca dao, on je, samo zbog neizmerne bratske ljubavi do Rusa, 5 godina na Golom otoku "pošteno" odrobijao:

ZA RUSIJU RATOVAĆU, A SRBIJI SVOJU DUŠU I SRCE DAĆU! :heart:

P.S.

Što se tiče novokovanica i lingvističkih fraza i izraza daleko si ti od toga i savetujem ti da se okaneš onog što ne razumeš, nisi talentovana i nisi od Boga za to nadarena ... Ćurkizam je za tebe jedina stilska figura, a evo šta ja mislim o ćurkama ...

ĆURKA2.jpg

RIA77

Poznat
Poruka
9.838
A такође и овде
Šta sve sam napisao povodom osnivanja izdajničke SNS i tiranina Vučića možete još pronaći na ovom mestu:

https://krstank.blogspot.com/2009/
Meni? Za mene je istina svetinja, a čovek se krasi delima ...Niko u Srbiji nije učinio više od Vučića ...
https://forum.krstarica.com/goto/post?id=46401659
Možeš da laješ i da ne prestaješ, ali istina je jedna - Vučić je najbolji državnik u poslednjih 100 godina u Srbiji ...To je ono što takvim odrodima smeta ...
https://forum.krstarica.com/threads...gov-nato-savez-za-srbiju.966736/post-46401650

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.520
Где ту видиш контрадикторност - све што сам написао је засновано на доказима и неоспоривим чињеницама? Не може се оспорити оно што је Вучић учинио, лично толико од њега нисам очекивао, јер се пређашњим радом није доказао, али он покушава да уз помоћ Амера, то је оно чега сам се и бојао, као што су Амери у Украјини инсталирали своју власт, да узме све полуге власти, окрене се против Руса и изазове све оно што се сада догађа у Украјини ...Вучић јесте издајник, крши Устав Р.Србије, јер нико нема право да преговара било са ким, нарочито не са непријатељима, о делу Србије, конкретно КиМ.

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.520
Zamisli da je Vučić došao na vlast 2004.

To se spremalo, da nije tadić intervenisao
Не могу то ни да замислим, јер у то време Русија је била на коленима, Кина далеко, Арапи нису ни знали за Србију и Србија би, вероватно. тихо нестала да постоји, англосаксонци би је свезали за стуб срама... Мени је жао, од њега сам више очекивао, што Коштуница није дао више од себе, јер до тада сам веровао у њега ...

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.996
Не могу то ни да замислим, јер у то време Русија је била на коленима, Кина далеко, Арапи нису ни знали за Србију и Србија би, вероватно. тихо нестала да постоји, англосаксонци би је свезали за стуб срама... Мени је жао, од њега сам више очекивао, што Коштуница није дао више од себе, јер до тада сам веровао у њега ...
Ti si pisao poeme protiv Tomislava Nikolića

A sad se blamiraš rečima "Vučić nije najgori"

RIA77

Poznat
Poruka
9.838
Где ту видиш контрадикторност -
Meni? Za mene je istina svetinja, a čovek se krasi delima ...Niko u Srbiji nije učinio više od Vučića ...

Nisam za Vučića, ali nisam ni za Đilasa i njegov "NATO Savez za Srbiju"

Možeš da laješ i da ne prestaješ, ali istina je jedna - Vučić je najbolji državnik u poslednjih 100 godina u Srbiji
Šta sve sam napisao povodom osnivanja izdajničke SNS i tiranina Vučića možete još pronaći na ovom mestu:

Poslednja izmena:

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.520
Ti si pisao poeme protiv Tomislava Nikolića

A sad se blamiraš rečima "Vučić nije najgori"
Зашто ми подмећете оно што нисам написао? Томислав Николић, Мосад шпијунчина, јесте највећи кретен који је био на челу Србије ... Што се тиче Вучића њему није било тешко учинити све ово - Русија је увек штила интересе Србије, давала нам јефтине енергенте, наоружала војску; Кина је видела свој интерес у Србији, куповала пропале гиганте, градила инфраструктуру ...Арапи дају повољне кредите ...Све то инвеститори виде и зато долазе у Србију ... Није Вучић лично учинио ништа, али ће остати забележено да се је у његово време најмање крало, Србија је почела да се организује као држава, обрачунава се са мафијом и сл.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.996
Зашто ми подмећете оно што нисам написао? Томислав Николић, Мосад шпијунчина, јесте највећи кретен који је био на челу Србије ... Што се тиче Вучића њему није било тешко учинити све ово - Русија је увек штила интересе Србије, давала нам јефтине енергенте, наоружала војску; Кина је видела свој интерес у Србији, куповала пропале гиганте, градила инфраструктуру ...Арапи дају повољне кредите ...Све то инвестирои виде и зато долазе у Србију ... Није Вучић лично учинио ништа, али ће остати забележено да се је у његово време најмање крало, Србија је почела да се организује као држава, обрачунава се са мафијом и сл.
Pa Vučić je i razlog što nismo u EU

On je ratnohuškao 1993