Zašto se ribe lože na oženjene

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
a050.gif


:lol:


pa shta je sad?

to je tako
 

zm4500

Početnik
Poruka
23
Jedan od razloga je sto su ozenjeni svesni da imaju malo vremena i malo prilika, i onda kada im se ukaze prilika oni uvek krecu u napad.............a oni slobodni razmisljaju da li im se neko svidja, mere, vagaju........a kod ozenjenih je ili dza ili bu........treceg nema..........
 

Only Beer

Buduća legenda
Poruka
29.776
Paaaaa sad. Dacu vam jedan primer iz mog okruzenja. Dva lika, jedan je ozenjen i ima dete, drugi nije ozenjen, ima devojku koja doduse trenutno studira u Italiji. Ovaj drugi je spominjao neki bordel, kakve su tamo ribe koje je video na prezetntaciji sajta blabla...ali se pravio mutav i nije hteo (smeo) da mi kaze da je tamo stalni gost. E onda odem jednom na pice sa ovim prvim (ozenjenim) i lik ni pet ni sest pocne da mi prica kako je sa ovim drugim vec nekoliko puta bio u tom bordelu, kako ovaj neozenjeni nema koju nije povalio tamo itd.

Znaci totalno suprotno onom sto vi tvrdite. Ispade ovaj ozenjeni slobodniji od ovog neozenjenog, koji se pravi blesak i naivan. ;)
 

gost 198384

Iskusan
Poruka
5.443
To je iluzija.

Mužjacima raste cena samo u dva slučaja: prvi je kada im raste bankovni konto a druga je kada im raste moć. Popularnost bez materijalnog pokrića nije preterano popularna.

Možda je ovaj tvoj oženjeni prijatelj zaradio neke pare ili bar vešto folira da ih ima što je veoma složena veština.

Ali samo lova i moć.
 

Top