Zasto se razlikujete

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Zene zasto vi mislite da muskarci moraju raditi za vas, po cemu vidite sebe boljima, zasto smatrate da se vi morate manje muciti?

Kako vam nije dosadno voditi zivot u kom stalno cekate kad ce vam muz dati kintu?

Da li bi se udale kad bi unapred znale da nece nista dobiti, nego sve sto potrosite cete morati zaraditi?

Zene zasto vi mislite da muskarci moraju raditi za vas, po cemu vidite sebe boljima, zasto smatrate da se vi morate manje muciti?

Kako vam nije dosadno voditi zivot u kom stalno cekate kad ce vam muz dati kintu?

Da li bi se udale kad bi unapred znale da nece nista dobiti, nego sve sto potrosite cete morati zaraditi?

1. Takva vam je sudbina
2. Zato uvek uzmem sama
3. Ne bih naravno, biram one koji veruju u svoju sudbinu

z:mrgreen:

nego, d' odgovorim ja na temu.. :)

mislim da necu spadati u te zene koje zavise od muza.. jer opet ima to svojih mana... svaki ali svaki muskarac se oseca superiornim sto je on 'glava' kuce i sto donosi pare i izdrazava celu porodicu... i zena koja ne radi mora da trazi pare od muza... on joj nekad da a nekad kaze pa nemam pa ovo pa ono...

a kad zena ne trazi i posle to kroz pricu pomene onda bude 'pa sto nisi trazila..?'

koliko ima svojih prednosti da jedino opredeljenje zene bude domacica i da sedi kuci i gaji decu toliko ima i mana..

evo ja npr.. necu stati dok sama sebe ne budem mogla da izdrzavam.. e onda muz nece moci da mi prebacuje 'ja sam ti dao ovo, ja sam ti dao ono..'
i sve vise zena razmisljaju na taj nacin, bar iz mog iskustva... zele da rade i da imaju nesto svoje, za svoje potrebe... :)

1. uzdaj se u se i u svoje kljuse
2. ne daj Boze takav zivot...
3. da...[shta? ja svoju platu da nemilice troshim na sebe,a da on jadan finansira sve...pujs!]

A znam, ali vidis mnogima tu prodje ta prica. Izgleda da je pichka tu mnogim zenama zlatna.

Da hocu da finansijski zavisim od nekog lika,ne bih ni upisala fakultet koji traje 6 godina [u roku i bez specijalizacije],vec bi k'o pola mog hidrogenom spaljenog razreda iz srednje,razletila se po gradu,vidjela ciji je tata shta i gdje otvorio...i gledala kako cu da zatrudnim ne bil' se uvalila u familiju...

ne kazem,a nije ni opcija u ovoj temi,za sad...da ja sve radim a on nishta...ni to mi ne treba,nesposoban muzijak...

Da hocu da finansijski zavisim od nekog lika,ne bih ni upisala fakultet koji traje 6 godina [u roku i bez specijalizacije],vec bi k'o pola mog hidrogenom spaljenog razreda iz srednje,razletila se po gradu,vidjela ciji je tata shta i gdje otvorio...i gledala kako cu da zatrudnim ne bil' se uvalila u familiju...

ne kazem,a nije ni opcija u ovoj temi,za sad...da ja sve radim a on nishta...ni to mi ne treba,nesposoban muzijak...

Ti ces biti izuzetno napredna i niko te nikad nece stici.

zelim te :per:

Back