Zašto se radujete predstojećem lepom vremenu?

Skafander

Poznat
Poruka
8.867
Pitanje za sve:

Trenutno je kraj marta i početak aprila – hladno, kiša, vetar, skoro kao zima. Ali svi znamo da lepo vreme uskoro dolazi.

– Zašto se radujete sunčanim i toplim danima?

– Da li ih zaista koristite u pravu svrhu, šetajući, vozeći bicikl ili boraveći u prirodi, ili vam je dovoljno samo sedeti u bašti kafića?

– Koliko procenata lepog dana stvarno koristite aktivno i za svoje zdravlje i energiju?

– Ako živite u gradu, koliko vam lepo vreme znači u poređenju sa životom na selu, gde je sve prirodnije i zdravije?

– A šta je sa rutinskim lepim danima kada idete samo iz kuće u kola, u kancelariju i nazad – da li oni uopšte imaju smisla?

Ja ću početi: čim sunce i temperatura dozvole, ja vozim bicikl i trudim se da barem 80% lepog dana iskoristim za kretanje i prirodu.

Neka se i ostali uključe i iskreno podele kako oni koriste predstojeće lepo vreme.

Ja kad god pecam ništa, uhvatim one male balavce dosade zakaci se ja mislim jaooo riba ono balavac
Dugo vremena se bavim sportskim ribolovom. Rijeka Drava mi je udaljena nekih 10-tak minuta vožnje biciklom od stana. U zadnje vrijeme najviše prakticiram fider ribolov(kavezne hranilice). Ciljane vrste...tzv.bijela ciprinidna riba... deverika, nosara, podust, mrena, šaran, plotica, bodorka...

dd549b87-41a5-4b42-93d4-b8085b76df77_text.gif
Ne radujem se. Volim kišu.
🟢-milja

Back