ivana bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
Obozavam i jedne i druge, ali do sada nisam nasla odgovor......Imali neko ideju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.:BugA:.:Ne mrze se, svak oko to misli je u velikoj zabludi.... Sta se zapravo desava?
Agresivni psi (koji kidisu i na druge pse) kidisu i na macke, macke samim tim sticu averziju prema psima, pocinju da ih se boje. Kada takvoj maci pridje pas koji zeli da se igra, macka se moze uplasiti (poucena negativnim iskustvom) i napasti/ogrebati psa (logika "bolje ja njega nego on mene"), pa ce se kasnije taj pas plasiti macaka ili ce i on razmisljati da je bolje da on napadne prvi nego li da ponovo dobije po njusci, i tako imamo zatvoreno vrzino kolo...
Ako macka ne oseca strah (obicno dok je mala i dok nema "losih iskustava"), a pas nije agresivan (obicno dok je mali ili nije pogresno vaspitavan) problema NEMA!!! Ali, svako upoznavanje treba nadgledati, vremenom sve manje, i prijateljstvo je rodjeno![]()
jednorog:Apsurdno pitanje.Zivotinje ne umeju da mrze.Ljudi da.Pre ce biti da je to iskonsko treniranje za zivot.Mislim nadmudrivanje lovca i lovine.
ivana bg:Kada kazem "mrze" mislim zasto napadaju jedni druge, odnosno zasto psi jure macke.
KatPaws:o da... jure civave za mackama ...bacite pogled http://www.stuffonmycat.com/media/2/20051010-HOLDEN_BARAKUS.jpg hehehhee![]()
whitenicky:EVO ODGOVORA NA VASE PITANJE :
Jednom davno bio je jedan skup kerova i macaka , i na tom skupu je neko PUSTIO GOLUBA - PRDNUO i medjusobno su osudili jedni druge i zato se ne trpe do dan danas , psi jos uvek danas jedan drugom mirisu dupe proveravaju da nije mozda on prdnuo na skupu !!!!
Kad žive u istoj kući i kad ih vlasnik ravnopravno tretira, postaju nerazdvojni prijatelji.
Vecina pasa ce,ukolikpo macka stane,okrene se ka njima i nakostresi,pobeciKada kazem "mrze" mislim zasto napadaju jedni druge, odnosno zasto psi jure macke.
Vecina pasa ce,ukolikpo macka stane,okrene se ka njima i nakostresi,pobeci![]()
Obozavam i jedne i druge, ali do sada nisam nasla odgovor......Imali neko ideju?
zasto pas uopste pojuri za mackom?![]()
Psi i mačke razmišljaju kao lovci, ali na različite načine.
Psa iritira mačka koja jurca ili ne mora da jurca ali za njom će potrčati i pokušati da je stigne i ščepa, kao što radi sa loptom ili kako reaguje kad trči pored točka kola i bicikla.