buudala
Stara legenda
- Poruka
- 85.403
To mu je cena.Evoja sam u španiji kupio tost hleb kilo 90 centi dakle JEFTINIJE nego subvencionisani sava hleb.
Od kilo brašna dobija se kilo i po hleba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mu je cena.Evoja sam u španiji kupio tost hleb kilo 90 centi dakle JEFTINIJE nego subvencionisani sava hleb.
Cudno , obicno je u eu drzavama hleb od pola kg ili bese 600g ili bese 800g, 1,2 1,3e...navikli me totalno da je tolika cena ma koliki je hleb...i ma koja drzava...To mu je cena.
Stim što kod nas kilo hleba sava j stvari ima jedva 500 grama ali ga narod zove kilo.To mu je cena.
Zato što je nekada vekna tih dimenzija bila teška kilogram.Stim što kod nas kilo hleba sava j stvari ima jedva 500 grama ali ga narod zove kilo.
Хипер продукција је свега што није храна...po meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
Da nije bolje kečap i leba?...
A moguce da bi se pilo manje mleka....ovako sta ce onaj matori sto nema 2 zuba u vilici nego hleb u mleko...
Zato što je nekada vekna tih dimenzija bila teška kilogram.
Testo je danas lakše zapreminski.
Nego, tema je o mesu i subvencijama.
Koliko je stočni fond desetkovan, moraće država da plaća platu i doprinose gazdinstvima koja budu držala stoku.
Tojest ako hoće da ima stočni fond
Nikad mi neće biti jasni ljudi koji puše Sobranie a ovamo za ručak kečap i leba?Evoja sam u španiji kupio tost hleb kilo 90 centi dakle JEFTINIJE nego subvencionisani sava hleb.
ima kanabisa u celoj evropi - ja zivim u selu od 3000 ljudi - ima jedna prodavnica trave...to je da ljudi jos manje kontaju nego sto su kontaliu spaniji sam video prodavnice kanabisa![]()
prosvetli me?subvencionise se jer ne kapiras sustinu![]()
po meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
Propušio si od muke?Nikad mi neće biti jasni ljudi koji puše Sobranie a ovamo za ručak kečap i leba?
U kom kontekstu misliš "guraju meso u usta građana"? Misliš da ga građani ne jedu dobrovoljno?po meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
Tako misle sve vegunjare.U kom kontekstu misliš "guraju meso u usta građana"? Misliš da ga građani ne jedu dobrovoljno?
u kontekstu:U kom kontekstu misliš "guraju meso u usta građana"?
da jesam vegan + bio + sirova hrana - treba to svi da probaju pa da vide u kojoj su zabludi do tada biliTako misle sve vegunjare.
Ima tu više razloga, mada pretpostavljam na koje misliš.u kontekstu:
u udarnim terminima na tvu samo meso, pivo sir..., a jabuka nigde?
Zato što se jabuke u srbiji prskaju teškim otrovima pa nebi baš da reklamiraju. Brinu o zdravlju srbau kontekstu:
u udarnim terminima na tvu samo meso, pivo sir..., a jabuka nigde?

Mislim da ti je dosadno pa tražiš nekoga za ćaskanjepo meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
dobro onda sto se ne reklamiraju banane i narandze, nar, "passione fruit", mango su profitabilniji od mesa?Ti proizvodi imaju svoju tržišnu vrednost i isplativiji su od jabuka
krstarica je idealno mesto za to - mada mi nije bas dosadno u zivotuMislim da ti je dosadno pa tražiš nekoga za ćaskanje
Ako misliš na meso iz Vučićeve fabrike veštačkog mesa, od koga se pravi onaj njegov parizer - onda da.po meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
Nema tu mesa možda muda, oči i kopita ali ostalo je mleveni kukuruz u tom vučićevom parizeru 99%Ako misliš na meso iz Vučićeve fabrike veštačkog mesa, od koga se pravi onaj njegov parizer - onda da.

Nemam pojma od čega se pravi, ali zbog supstanci koje sadrži, sigurno nije dobro za zdravlje.Nema tu mesa možda muda, oči i kopita ali ostalo je mleveni kukuruz u tom vučićevom parizeru 99%
To vegunjare satiru![]()