openbox
Poznat
- Poruka
- 7.814
po meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
зависи шта трпају у зубе... а и трпају у храну (пре зубара) ствари које кваре зубе.Da se placa stomatoloska zastita, zar bi rekli drzava zeli da stanovnici imaju bolesne zube?
жито ако је гмо онда је доста штетно.. рецимо у италији такво жито дају људима да сеју да изазива имунуреакцију (или цервиаки) код 30% становништва... то значи да држава хоће да гура отровно жито у уста народа.Зашто се субвенционише производња житарица, поврћа и воћа субвенцијама од 18 000 динара по хектару, па тиме држава на силу гура грађанима у уста плодове земље?
subvencionise se jer ne kapiras sustinupo meni drzave na silu guraju meso u usta gradjana...sta vi mislite?
tako jeJer je hrana strateški važna za svaku državu.
Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.Recimo da imamo sasvim drugaciju vlast....
Da je cilj napredak sopstvenog stanovnistva...
Sta bi se onda subvencionisalo?
Pa suprotno od ovog sad..
Angazujes filozofe, futurologe, tehnologe, da procene koju granu tehnologije maksimalno brzo razvijati , ne zbog para, tu je jasno CPU , nego radi cele tehnologije...
Tada bi prvo nestalo ovo verovanje u zlo. Tj ovo da svi veruju ako se nesto namesta, nekome kvari i neka prevara je u pitanju , a pocelo bi da se razvija odrzivo i diversifikovano misljenje....a to je mnogo drugacija stvar...ali je sada utopija..
Ovako smo u klisuri , klancu koji cine novac, tj kapital, otimacina , ratovi i stvaranje motivacije kroz strah i nemastinu...
Stvaranje motivacije preko drugih emocija je slabijeg efekta to je tacno , ali moze biti kvalitetnije kod inteligentnijih ljudi , a to otvara novo poglavlje , a to je inteligentniji ljudi , veci problem za lopove i korumpiranu vlast....opet klisura...
Dakle trenutno je to duboka klisura iz koje nema izlaska jer sve odrzava strme ivice i ja licno ne verujem da ce se ikad promeniti , to su civilzacijski tokovi , iako nemamo iskustva sa propalim civilizacijama, imamo samo sa drustvima koja su propadala, ipak mislim da se ne moze izvuci Svet i ova ljudska civilizacija...
Ne na osnovu nekog loseg trenutnog stanja, naprotiv, trenutno stanje je odlicno...nego tu ima drugih pokazatelja, npr postoji samo jedna knjiga o gluposti , a milion o mudrosti.....to bi bilo ekvivalentno kao da imate hiljadu knjiga o zdravlju a jednu o bolestima....pokusaj jedne...tacnije..
Oni svoj narod zombiraju GMO, hormonima, glifosatom.tako je
ameri su to najbolje ukapirali
samo gladan stomak dize revoluciju
zato je u americi meso toliko jeftino..drzava ga maksimalno subvencionise.
Daleko smo mi od ai....mi imamo trenutno masinsko ucenje, sto nije ai...niti ce ikada postati , jer ce pre toga postati ai, tj ovo sto zovemo ai, a ustvari je humanoidni interfejs sa nerazradjenim cvrstim kriterijumima uspostavljanja novih pravila....Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.
Dolazi AI sa svojim ciljevima i prioritetima.
Nije tačniji izraz nego doslovno prevod.Daleko smo mi od ai....mi imamo trenutno masinsko ucenje, sto nije ai...niti ce ikada postati , jer ce pre toga postati ai, tj ovo sto zovemo ai, a ustvari je humanoidni interfejs sa nerazradjenim cvrstim kriterijumima uspostavljanja novih pravila....
To su vec statisticke metode....a matematika moze dokazati da se u odredjenim slucajevima moze cekati i beskonacno i da nece iteracijama doci blizu pravog resenja.....i to nije mali broj..
Ai rusi zovu nesto kao iskustvena vestina....sto je mnogo tacniji izraz sta je ovo AI danas.....
trebalo bi da subvencionišui proizvodnju marihuane u jovanjicitako je
ameri su to najbolje ukapirali
samo gladan stomak dize revoluciju
zato je u americi meso toliko jeftino..drzava ga maksimalno subvencionise.
Oni svoj narod zombiraju GMO, hormonima, glifosatom.
Nema tu revolucije.
Ukurac krasni.Опет, проп'о Америкењац!!!
u spaniji sam video prodavnice kanabisatrebalo bi da subvencionišui proizvodnju marihuane u jovanjici
to je isto strateška namirnica za narod
Gde?u spaniji sam video prodavnice kanabisa
pa ima ih u normalnom svetu na trafikama u uličnim radnjama....u spaniji sam video prodavnice kanabisa