Indijske serije su bile zanimljive, koliko zbog indijskih zgodnih zena toliko i zbog prikazivanja njihove kulture i civilizacije.
Brate, nije fer da se Bollywood ne prikazuje na nacionalnim frekvencijama, barem zbog romske populacije, jer zbog tih serija Romkinje i Romi su se proljepsali. Grehota je barem zbog Roma, ne prikazivati Bollywood.Ako znaš engleski, možeš na internetu naći brojne indijske serije sa engleskim titlovima.
Nije tacno.Kakve veze Bollywood ima sa Romima?
Indijci smatraju uvredljivim da ih se dovodi u vezu sa Romima.
Inače, u svojim serijama i filmovima Indijci obično biraju svetle glumce koji nalikuju Evropljanima, jer je za njih to ideal lepote. Tamnopute Indijce ćeš pre videti u američkim i evropskim serijama nego njihovim.
Meni nisu. Dosadne su. Latino serije su mi mnogo gotivnije.Indijske serije su bile zanimljive, koliko zbog indijskih zgodnih zena toliko i zbog prikazivanja njihove kulture i civilizacije.
Polako upoznat ces ga.Bez ovakvih forumaša bi forum možda i imao neku šansu, ali - ko će normalan doći da piše negde gde se ovakve stvari dopuštaju?!
Zašto ne odeš na neki hrvatski forum da širiš rasizam, homofobiju i čime već sve ne zatrpavaš svaku božju temu na forumu? Ah, da, tamo bi te brzopotezno banovali, jer ne žele da ljudi misle da su Hrvati primitivci.
Decenijama naučnici govore o tome da su Romi potekli iz Indije...Kakve veze Bollywood ima sa Romima?
Indijci smatraju uvredljivim da ih se dovodi u vezu sa Romima.
Inače, u svojim serijama i filmovima Indijci obično biraju svetle glumce koji nalikuju Evropljanima, jer je za njih to ideal lepote. Tamnopute Indijce ćeš pre videti u američkim i evropskim serijama nego njihovim.
Meni su takve serije opuštajuće, lekovite, interesantne i lepe za oko... Dijametralno različit svet od ovog haotičnog u kom živimo...Indijske serije su bile zanimljive, koliko zbog indijskih zgodnih zena toliko i zbog prikazivanja njihove kulture i civilizacije.