DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.643
Eto sad imamo primer ovog Stimca koji hoce neki novi pokret da osnuje, kao nacionalna snaga tako treba da se zove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само га треба ладити...Ovaj ludak definitivno hoce da izazove krvoprolice i hoce da ubije jos nekog.
Sto da se umijem anajade...to su njegove reci ja ne izmisljam nista.Umise dark.ladnom vodom haha
Odlicno reko.Sto da se umijem anajade...to su njegove reci ja ne izmisljam nista.
Mislim i ko me napadne u bilo kom smislu branicu se svim silama za zivot.Odlicno reko.
A ako.mislis drugacije zali se vodom.da se opasuljis.
Лепо каже Председник, умијте се мало хладном водом.Sto da se umijem anajade...to su njegove reci ja ne izmisljam n
no commentЛепо каже Председник, умијте се мало хладном водом.
Заиста, привиђају вам се батинаши, грађански ратови, мислите да ће неко да вас убија. И тако даље. Зато, хладна вода и умивање, веруј ми.no comment
Sta kazes prividjaju se, jos nas pravite da smo ludi a branite ludaka na celu drzave pa vi ste lobotomirani skroz nema vama pomoci.Заиста, привиђају вам се батинаши, грађански ратови, мислите да ће неко да вас убија. И тако даље. Зато, хладна вода и умивање, веруј ми.![]()
Ко тебе дира, друже?Sta kazes prividjaju se, jos nas pravite da smo ludi a branite ludaka na celu drzave pa vi ste lobotomirani skroz nema vama pomoci.
Oce se sveti verovatno nepravdu neku doziveo tj misli da je on u pravu.Ко тебе дира, друже?
Могу да разумем ако је човек доживео несрећу или неправду. Нема ко није. Али то није разлог да призивамо или учествујемо у још већем злу и несрећи!Oce se sveti verovatno nepravdu neku doziveo tj misli da je on u pravu.
Otprlike svi ovi sto bi nasiljem da menjaju vlast misle da su osteceni dolaskom.sns.