Zasto se Predsednik danas 15.03. primakao aerodromu? Kao obilazi radove na EXPO u Surcinu....

Pa ti i nemaš drugog izbora nego da pozajmiš.

Da dođeš da te malo provozam znam da nemaš petlju, ali poziv je uvek otvoren.
pa kako cemo kad ode taj bajk koji si slikao ili postavio fotku kao mario80 od porsea ne tako davno...

kontra bote dakle studenti jcue spalir postavili za tebe jel de ? :rotf:

na tebe bi taj svaki srpski student da ne kazem sta uradio kada bi ti znao za stavove koje zastupas kontra bote.

pokusavas da se zamaskiras ali en vredi. svi ovde znaju ko si i sta si i sta si pricao o srpstvu, rep srpskoj o kosovu o rusiji.

:bljak:

sistem prdeknuo, da prostis. ostaje ti da strahujes da studenti ne provere kak osi se uhlebio u drzavne jasle...

pa kako cemo kad ode taj bajk koji si slikao ili postavio fotku kao mario80 od porsea ne tako davno...

kontra bote dakle studenti jcue spalir postavili za tebe jel de ? :rotf:

na tebe bi taj svaki srpski student da ne kazem sta uradio kada bi ti znao za stavove koje zastupas kontra bote.

pokusavas da se zamaskiras ali en vredi. svi ovde znaju ko si i sta si i sta si pricao o srpstvu, rep srpskoj o kosovu o rusiji.

:bljak:

sistem prdeknuo, da prostis. ostaje ti da strahujes da studenti ne provere kak osi se uhlebio u drzavne jasle...
Možemo lako.

Evo ako je to moj motor, i ako se vodi na mene, ti meni daš 100 evra.

Ako nije moj motor, ja tebi dam hiljadu evra.

Je li pošteno?

Šta kažeš na tu brzu mogućnost zarade
Smeš li?

Možemo lako.

Evo ako je to moj motor, i ako se vodi na mene, ti meni daš 100 evra.

Ako nije moj motor, ja tebi dam hiljadu evra.

Je li pošteno?

Šta kažeš na tu brzu mogućnost zarade
Smeš li?
ne talasaj.
do juce si pljuvao na sve srpsko, favorizovao si vojvodinu a sada se slepas uz studente koji su stopirali deklaraciju o vojvodini i rekli da vojvodina je sever srbije i da ce vrattiti na ono izz 1918
kao sto si uvek vredjao rep srpsku favorizovao srebrenicu , favoriozovao kurtija i nazivao kosovo nezavisnim .

studenti su susta suprotnost tome.

o mrznji prema rusiji da ne pricamo

ti i takvi kao ti sto to pricaju su sramota ovog naroda.

sad bi da okrenes curak ... nece moci.

studenti se zalazu za postenje i za zaposljavanje po znanju i diplomi. kako sis e ti uhljebio ti to odlicno znas.

prpa je guzi da se sutra i to ne propita na svim drzavnim jaslama. pa ces i ti doci na red...

ne talasaj.
do juce si pljuvao na sve srpsko, favorizovao si vojvodinu a sada se slepas uz studente koji su stopirali deklaraciju o vojvodini i rekli da vojvodina je sever srbije i da ce vrattiti na ono izz 1918
kao sto si uvek vredjao rep srpsku favorizovao srebrenicu , favoriozovao kurtija i nazivao kosovo nezavisnim .

studenti su susta suprotnost tome.

o mrznji prema rusiji da ne pricamo

ti i takvi kao ti sto to pricaju su sramota ovog naroda.

sad bi da okrenes curak ... nece moci.

studenti se zalazu za postenje i za zaposljavanje po znanju i diplomi. kako sis e ti uhljebio ti to odlicno znas.

prpa je guzi da se sutra i to ne propita na svim drzavnim jaslama. pa ces i ti doci na red...
Oćeš ti meni 50 a ja tebi 2000....

Nešto mi vrdaš

Teško je biti bajker pod Vučićem...

Običan Harley Davidson Street Glide 35.494,99 evra bez dodataka, osnovna ponuda​

A SLIKAJ CENU KOD NAS?
Samo ih čuješ "ne valja Harley lako se kvari, ja imao TOMOS u Titovo vreme mogao si ulje posle uštipaka da sipaš"
poslali bi vam mi ameri, ali rezim sve pokrade od nas, i da kriminalcima, i ne skinu americke tablice cak

stiglo prolece, bas komsija prekoputa isteruje,. i sve se cuje kako prdi harli, nesto je budzio da razbudjuje, sto i nije lose u saobracaju, prvo ga cujes, pa tek onda obratis paznju gde je

...

Zasto se Presednik danas 15.03. primakao aerodromu? Kao obilazi radove na EXPO u Surcinu... :think:

Александар Вучић обишао градилиште ЕКСПО: Желим Србију која се гради и напредује. Као што смо Србију подигли из пепела пре 13 година, тако да је винемо у неслућене висине и да будемо најбрже растућа економија у Европи
https://www.nedeljnik.rs/vucic-otis...eogradu-porucuje-da-ce-srbija-danas-pobediti/

http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...udemo-najbrze-rastuca-ekonomija-u-evropi.html

...
Uplašio se od tebe. :think:

Back