LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.510
A joj , prljave misli o znojavim trbusnjacima u manastiru , sram te biloNi tamo se ne živi od vazduha.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A joj , prljave misli o znojavim trbusnjacima u manastiru , sram te biloNi tamo se ne živi od vazduha.![]()
Откуд ти знаш шта сам ја све доживео?prevazidjes tek kad dozivis.
Nisi doziveo nista,uglavnom su sve dozivele u tvom zivotu tvoje komsije i prijatelji.Откуд ти знаш шта сам ја све доживео?
Мени паре сада требају за друге ствари до којих не може да стигне тек тако.
То о чему ти причаш кошта далеко мање од онога што ја сада тражим и чему тежим.
Bože,...sačuvaj i sakloni!A joj , prljave misli o znojavim trbusnjacima u manastiru , sram te bilo![]()
Вараш се.Nisi doziveo nista,uglavnom su sve dozivele u tvom zivotu tvoje komsije i prijatelji.
Pridji tamnoj strani, imamo trbusnjakeBože,...sačuvaj i sakloni!
Ja sam duboko duhovna žena,... ali sve razumem. Nego, je'l ti živiš u Disneyland-u? Kako da pomažemo sirotinji, ako smo bez para?Pridji tamnoj strani, imamo trbusnjake![]()
I ja sam duhovan , meditacija , minfulness itd.Ja sam duboko duhovna žena,... ali sve razumem. Nego, je'l ti živiš u Disneyland-u? Kako da pomažemo sirotinji, ako smo bez para?![]()
Može,...evo javljaju mi na grupi neko izgubio telefon. Idem sad da ga "zaplenim", košta 1.000 e.I ja sam duhovan , meditacija , minfulness itd.
Ne mozemo da pomognemo svakome , jbg.
Zanš li šta pametnije da napišeš?Ne lupetaj
Znaci nako 5 strana dosli smo na zakljucak da je zenama isto bitan izgled kao muskarcima , samo nakon toga zahtevaju vise.