Зашто се покојни Бора заљубио у Љубљану?

Словенији оставља срце, Србији шаље остатак себе, тј. *****...

Није џабе Борислав био симбол пропале варијанте српског национализма.

Која је, на жалост (та удбашка варијанта српског национализма) свуда цркла сем у Србији.

Pre svega pristojnost Slovenaca. Nece zabadati nos ,sta radi jedan poznati covek,niti ce ga smarati na ulici ono selfi ili gde si Boro,ko da se znaju iz skole. Ako vide da je raspolozen,ljubazno ga pitaju da li mogu da se sliikaju..
Imao je privatnost koju nije imao u Beogradu.
Apsurd je da je u mladosti bio veliki protivnik takve umerenosti,bio i nacionalista da bi pred kraj zavoleo miran i stabilan zivot jedne Ljubljane.

Словенији оставља срце, Србији шаље остатак себе, тј. *****...

Није џабе Борислав био симбол пропале варијанте српског национализма.

Која је, на жалост (та удбашка варијанта српског национализма) свуда цркла сем у Србији.
a treba neka tvoja varijanta Žorže :cepanje: :cepanje: :cepanje: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Как'е су ово некрофилске теме о животу и визијама пензиЈОнера, које близина смрти и болести унормали од блебетања о ниским страстима...

Матор коњ, који рже пред смрт, треба да се одере, иначе нема вајде од цркотине

Prelep grad, miran, čist....ljudi ljubazni i prijatni, standard dobar,priroda fantazija...
Generalno Slovenija je savršenstvo za sve sa prostora ex-yu koji su prevazišli fazu žurki 24/7.

Ko voli non stop zezanje i "ludila" smoriće se brzo, ali za miran život je odlična. Dakle 40+ idila.
Pa nije toliko ni miran. Mislim, ima tih mesta za izlazak. Uveče je puno ljudi pored reke, taj stari deo grada je prepun kafića i restorana. Ne trešti muzika i ljudi ne urlaju.

Dodala bih da je blizina morske obale kul, kao i to što su blizu planine.

No ja ne bih živela u ljubljani, pre u nekom manjem mestu. Recimo prema granici sa Austrijom, blizu Bleda. Tamo je sve blizu autom. A i i ljubljani živi baš dosta ljudi koji su došli iz drugih yu republika, taj deo mi se ne sviđa 😁

Back