Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 30.644
...
Na ovoj temi cemo pratiti sublimativne i skrivene poruke simbola koje nam šalje osoba na pozciji Predsednika Srbije...
Naime...poci cemo od ove slike
Zašto se osoba na poziciji Predsednika slikala kraj sata sa rimskim brojevima...i sa kazaljkom na minut do 12 ?!
Na stranu sad sto se tu razne druge forme mogu citati iz samog natpisa...
Npr...moze se lako "prepraviti" u "I ja sam Naci"....ili ako napravimo "krst" kroz natpis...u desnom delu ostace "SAMCI"?
Idemo na sledecu sublimativnu poruku...takodje pustenu pre par dana...
Na stranu sad sto se sa ovim "Ako bacis 1 od 5..." znamo kome obracao...i diskretno pretio...
Nego da se osvrnemo na deo kad kao igra...(opet SAM SA SOBOM...tj svojim dvojnikom...)
Trenutak koji je snimio je bas kada IGRA SA PLAVIM FIGURAMA...
A sta su drugo plave figure do simbolicki policija ?
Dakle najavljuje represivne mere?
...
Na ovoj temi cemo pratiti sublimativne i skrivene poruke simbola koje nam šalje osoba na pozciji Predsednika Srbije...
Naime...poci cemo od ove slike

Zašto se osoba na poziciji Predsednika slikala kraj sata sa rimskim brojevima...i sa kazaljkom na minut do 12 ?!
Na stranu sad sto se tu razne druge forme mogu citati iz samog natpisa...
Npr...moze se lako "prepraviti" u "I ja sam Naci"....ili ako napravimo "krst" kroz natpis...u desnom delu ostace "SAMCI"?
Idemo na sledecu sublimativnu poruku...takodje pustenu pre par dana...
"AKO BACIŠ OD 1 DO 5" Hit-snimak predsednika! Vučić seo da igra "Ne ljuti se, čoveče", a prekoputa... Ljudi trljaju oči (VIDEO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/4396753/predsednik-vucic-igra-ne-ljuti-se-coveceNa stranu sad sto se sa ovim "Ako bacis 1 od 5..." znamo kome obracao...i diskretno pretio...
Nego da se osvrnemo na deo kad kao igra...(opet SAM SA SOBOM...tj svojim dvojnikom...)
Trenutak koji je snimio je bas kada IGRA SA PLAVIM FIGURAMA...
A sta su drugo plave figure do simbolicki policija ?
Dakle najavljuje represivne mere?

...
Poslednja izmena: