Zašto se osoba na poziciji Predsednika slikala kraj sata sa rimskim brojevima..

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.644
...

Na ovoj temi cemo pratiti sublimativne i skrivene poruke simbola koje nam šalje osoba na pozciji Predsednika Srbije...

Naime...poci cemo od ove slike

230490_1_f.jpg

Zašto se osoba na poziciji Predsednika slikala kraj sata sa rimskim brojevima...i sa kazaljkom na minut do 12 ?!

Na stranu sad sto se tu razne druge forme mogu citati iz samog natpisa...

Npr...moze se lako "prepraviti" u "I ja sam Naci"....ili ako napravimo "krst" kroz natpis...u desnom delu ostace "SAMCI"?

Idemo na sledecu sublimativnu poruku...takodje pustenu pre par dana...

"AKO BACIŠ OD 1 DO 5" Hit-snimak predsednika! Vučić seo da igra "Ne ljuti se, čoveče", a prekoputa... Ljudi trljaju oči (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4396753/predsednik-vucic-igra-ne-ljuti-se-covece
2012028

Na stranu sad sto se sa ovim "Ako bacis 1 od 5..." znamo kome obracao...i diskretno pretio...

Nego da se osvrnemo na deo kad kao igra...(opet SAM SA SOBOM...tj svojim dvojnikom...)

Trenutak koji je snimio je bas kada IGRA SA PLAVIM FIGURAMA...

A sta su drugo plave figure do simbolicki policija ?
Dakle najavljuje represivne mere? :think:

...

Poslednja izmena:
Moram malo da te zezam,.. da se ne zalećeš - sledeći put.
ne treba biti ostrašćen,.. ne volim ni ja Vučića, i možda ga i mrzim, ali to ne utiče na moj razum - vidim isto kao i pre i posle njega.
nije na satu minut do dvanaest - oko pola dvanaest je na tom satu iza Vučića.

Govorim o sublimativnim porukama...
On je poziciniran tako da mi vidimo samo jednu kazaljku...a to je ova na minut do 12.

Mozemo to pripisati i nesvesnoj manifestaciji, kao kad je npr bio na izborima redni broj 6 pa su njegovi lepili plakate u tri reda i imali smo "666"

Svakako da nije namera njegovih bila da ga prikaže kao "666"...ali mi govorimo o nesvesnom zloduhu...koji se sam ukazao...

...

On je poziciniran tako da mi vidimo samo jednu kazaljku...a to je ova na minut do 12.
ja vidim dve . Kraj.
Mozemo to pripisati i nesvesnoj manifestaciji, kao kad je npr bio na izborima redni broj 6 pa su njegovi lepili plakate u tri reda i imali smo "666"

Svakako da nije namera njegovih bila da ga prikaže kao "666"...ali mi govorimo o nesvesnom zloduhu...koji se sam ukazao...
...
Tema je za : teorije zavere.

o sublimativnim porukama.. :dash: :rotf:

. . .,dreždo dzukela celu noc, +vino +ko zna sta jos, probidio se oko podne, zakasnio na sve zakazane, sjebo ga neko obukao majcu natraske nije se umio ni okupao, ni kafa, mamuran, oci mu ispale, podocnjaci ko krofne, jos mu se spava, ceka limuzina ispred hotela vec 3 sata da ga vozi da se vitdi sa tutom Bugarinom, gurnuli ga u neki ćošak da prave marketing, a nije ni išo na wc jos, . . . . .

. . , inace taj sat ne radi odavno baterija mu crkla na pola 12, u video klipu od koji minut, kazaljka minutara se nije pomerila ič, . . :rotf::cepanje::hahaha::klap:

230490_1_f.jpg

Poslednja izmena:
...

Na ovoj temi cemo pratiti sublimativne i skrivene poruke simbola koje nam šalje osoba na pozciji Predsednika Srbije...

Naime...poci cemo od ove slike

230490_1_f.jpg

Zašto se osoba na poziciji Predsednika slikala kraj sata sa rimskim brojevima...i sa kazaljkom na minut do 12 ?!

Na stranu sad sto se tu razne druge forme mogu citati iz samog natpisa...

Npr...moze se lako "prepraviti" u "I ja sam Naci"....ili ako napravimo "krst" kroz natpis...u desnom delu ostace "SAMCI"?

Idemo na sledecu sublimativnu poruku...takodje pustenu pre par dana...

"AKO BACIŠ OD 1 DO 5" Hit-snimak predsednika! Vučić seo da igra "Ne ljuti se, čoveče", a prekoputa... Ljudi trljaju oči (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4396753/predsednik-vucic-igra-ne-ljuti-se-covece
2012028

Na stranu sad sto se sa ovim "Ako bacis 1 od 5..." znamo kome obracao...i diskretno pretio...

Nego da se osvrnemo na deo kad kao igra...(opet SAM SA SOBOM...tj svojim dvojnikom...)

Trenutak koji je snimio je bas kada IGRA SA PLAVIM FIGURAMA...

A sta su drugo plave figure do simbolicki policija ?
Dakle najavljuje represivne mere? :think:

...
Ja sam uvijek birala zelene figuruce.Je li to vojska? 😀

Ali ovo sto igra "Ne ljuti se covjece",a ne sah je diskutabilno.😁
U sahu ima jedan protivnik,ovde tri.😁
U sahu je protivnik opasan,
jer za sah ipak treba pamet...a "ne ljuti se,covjece" moze igrati svako dijete...a i u neku ruku je igra na srecu,nema tu mnogo pameti.
Dakle,zakljucak je...njegovi pritivnici su kao djeca s kojom se lako moze igrati,niko opasan,uzdaju se u srecu i znaju tek brojati do sest.😀
Plavi-policija
Zeleni-vojska
Crveni-komunisti
Zuti-zuti 😂

Sta kazete? 😀

Back