Zašto se Nole ne vrati u Srbiju da ugasi naprednjake?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vi stvarno niste normalni sa tom opsesijom sa Novakom, kunete se u njega više nego u kralja, a lik je ljiga koja gleda prvenstveno svoje interese.

Ako čovek koji ni na koji način više ne zavisi od ove zemlje, "težak" je preko 300 miliona i svetski je brend ne progovara ništa značajno protiv mafijaškog režima u Srbiji valjda je do sada svakom normalnom očigledno koliko takav ima hrabrosti i karaktera.
A zasto je "Ljiga?
Please explain

Naš najbolji sportista Novak Đoković je osvojio sve što se može osvojiti,ostvario se kao porodičan čovek i roditelj, zaradio blizu milijardu dolara, obezbedio pokolenja, postao nacionalni heroj, pootvarao restorane, pokupovao vile i kuće po celom svetu...
Jbg stigle ga godine i ne vidim svrhu da se i dalje vucara po turnirima, da ga neki tamo anonimusi indijanci razvlače po terenu itd
Vidim da je lik patriota pa postavljam logično pitanje: Zašto ne ostavi tenis, dođe u Srbiju, okupi oko sebe ekipu normalnih i stručnih ljudi i ne pomete Vučića i ove nepismene naprednjake na izborima?
To bi imalo veći značaj po Srbiju i nas Srbe nego svi ti osvojeni turniri. Svanulo bi nam konačno!
Siguran sam da bi i ovi penzioneri poput moje babe glas dali Noletu a ne bolesniku kao do sad što su!
Jeste, da se vrati pa da mora da plaća porez Srbiji. Nije lud.

Prilozi

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    39,6 KB · Pregleda: 3
Zatrpavaš mi objavu,... spamuješ.
imas one podforume sa muzikom pa tamo kaci taj muzicki trash

i btw , sta koji K deca iz srednje skole ima da se bave politkom ?

ko njih moze da shvati ozbiljno ?

proveli su zadnjih deset godina na video igricama

nihovi roditelji su verovtno gomila iskompeksiranih padavicara koji nisu uspeli da se izbore sa ovim rezimom pa sad svalili na decu

imas one podforume sa muzikom pa tamo kaci taj muzicki trash

i btw , sta koji K deca iz srednje skole ima da se bave politkom ?

ko njih moze da shvati ozbiljno ?

proveli su zadnjih deset godina na video igricama

nihovi roditelji su verovtno gomila iskompeksiranih padavicara koji nisu uspeli da se izbore sa ovim rezimom pa sad svalili na decu
ti si stereotip .

Back