Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.794
Ја не знам што би Ђоковић спасио Србију никад није показао да се разуме у политику или да зна тиме да барата.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daleko je on od glupog. Pametniji je od drugih koji se bave politikom. Dobar je govornik, jako dobar glumac, vredan je i jako proračunat (lukav). A najveća "vrlina" mu je što ne bira sredstva da bude na vlasti,... svaki drugi, od ranijih lidera, bi već davno podneli ostavku, ali Vučić je bezobrazan i bezobziran, gori od Šešelja.nema obrazovanje? nije diplomata?
pa Vučić je obrazovan, završio pravo a kaže kako po zakonu onaj ludak naprednjak sme da zgazi svakoga ko mu stane na put!
džaba obrazovanje kad si glup ko krac!
А ко би му помогао у том скидању криминалне и издајничке власти? Можда она претходна власт, данашња опозиција, која је исти шљам као и ова власт!?da skine kriminalnu i izdajničku vlast sa grbače naroda Srbije?
Je l' znaš šta kaže miš lavu u crtanom..?Naš najbolji sportista Novak Đoković je osvojio sve što se može osvojiti,ostvario se kao porodičan čovek i roditelj, zaradio blizu milijardu dolara, obezbedio pokolenja, postao nacionalni heroj, pootvarao restorane, pokupovao vile i kuće po celom svetu...
Jbg stigle ga godine i ne vidim svrhu da se i dalje vucara po turnirima, da ga neki tamo anonimusi indijanci razvlače po terenu itd
Vidim da je lik patriota pa postavljam logično pitanje: Zašto ne ostavi tenis, dođe u Srbiju, okupi oko sebe ekipu normalnih i stručnih ljudi i ne pomete Vučića i ove nepismene naprednjake na izborima?
To bi imalo veći značaj po Srbiju i nas Srbe nego svi ti osvojeni turniri. Svanulo bi nam konačno!
Siguran sam da bi i ovi penzioneri poput moje babe glas dali Noletu a ne bolesniku kao do sad što su!
sta si ti uradio za srbiju ?Naš najbolji sportista Novak Đoković je osvojio sve što se može osvojiti,ostvario se kao porodičan čovek i roditelj, zaradio blizu milijardu dolara, obezbedio pokolenja, postao nacionalni heroj, pootvarao restorane, pokupovao vile i kuće po celom svetu...
Jbg stigle ga godine i ne vidim svrhu da se i dalje vucara po turnirima, da ga neki tamo anonimusi indijanci razvlače po terenu itd
Vidim da je lik patriota pa postavljam logično pitanje: Zašto ne ostavi tenis, dođe u Srbiju, okupi oko sebe ekipu normalnih i stručnih ljudi i ne pomete Vučića i ove nepismene naprednjake na izborima?
To bi imalo veći značaj po Srbiju i nas Srbe nego svi ti osvojeni turniri. Svanulo bi nam konačno!
Siguran sam da bi i ovi penzioneri poput moje babe glas dali Noletu a ne bolesniku kao do sad što su!
Ал ти ниси Патриотаne bih se ni ja vratila u Srbiju da sam na njegovom mestu...lepo tamo zivi, niko ga ne smara..
ček, polako. Predsednik mora imati fakultet (premijer ne mora - kaže Vučić), pitajte Tomu Diplomu.
Pitanje je detinjasto, jer Nole je 90% vremena radio na sebi - u tenisu,.. malo je vremena imao za sve drugo,... politika je nešto drugo. Ja recimo nisam za politiku, nisam ni za direktora i toga sam svestan - odbio sam tu čast. Msm da i Nole zna da nije predodređen za to.
jeste merilo - naroda, koji ga bira i podržava - družeDruze to sto je kod nas predsednik abominacija onoga sto treba da bude to nije nikakvo merilo.
ne sporim,.. on je veliki Vođa,.. u sve se meša (bolje od margarina). I to se mnogima sviđa - "sposoban čovek"Vucic ne radi posao predsednika.
Ministar sporta je njegov domet. Politika je ozbiljan posao,.. za to se školuje, pa se biraju najbolji,.. ili bi bar tako trebalo biti.Da Djokovic bi bio bolji ambasador od Tome grobara.
Vi stvarno niste normalni sa tom opsesijom sa Novakom, kunete se u njega više nego u kralja, a lik je ljiga koja gleda prvenstveno svoje interese.
Ako čovek koji ni na koji način više ne zavisi od ove zemlje, "težak" je preko 300 miliona i svetski je brend ne progovara ništa značajno protiv mafijaškog režima u Srbiji valjda je do sada svakom normalnom očigledno koliko takav ima hrabrosti i karaktera.
kakav imidž Srbije? lik gradi samo svoj imidžMa gde se kunu, isti ti ljudi koji ga sad zovu da sruši Vučića do juče su navijali protiv njega i psovali mu majku jer kao podržava SNS.
Nije im bitno šta je uradio za imidž Srbije u svetu sve ove godine.
Ludilo mozga.
To je recimo čista mitologijaDaleko je on od glupog. Pametniji je od drugih koji se bave politikom.
Слика говори више од хиљаду речиVi stvarno niste normalni sa tom opsesijom sa Novakom, kunete se u njega više nego u kralja, a lik je ljiga koja gleda prvenstveno svoje interese.
Ako čovek koji ni na koji način više ne zavisi od ove zemlje, "težak" je preko 300 miliona i svetski je brend ne progovara ništa značajno protiv mafijaškog režima u Srbiji valjda je do sada svakom normalnom očigledno koliko takav ima hrabrosti i karaktera.
Ne bih rekao.kakav imidž Srbije? lik gradi samo svoj imidž
Vladaće još15 godinaNoša je za SNS
Često puta se grlio sa A. Vučićem najlepšim Srbinom
Računaj da padate s vlasti neverovatno uskoroVladaće još15 godina