Zašto se Nole ne vrati u Srbiju da ugasi naprednjake?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.844
Naš najbolji sportista Novak Đoković je osvojio sve što se može osvojiti,ostvario se kao porodičan čovek i roditelj, zaradio blizu milijardu dolara, obezbedio pokolenja, postao nacionalni heroj, pootvarao restorane, pokupovao vile i kuće po celom svetu...
Jbg stigle ga godine i ne vidim svrhu da se i dalje vucara po turnirima, da ga neki tamo anonimusi indijanci razvlače po terenu itd
Vidim da je lik patriota pa postavljam logično pitanje: Zašto ne ostavi tenis, dođe u Srbiju, okupi oko sebe ekipu normalnih i stručnih ljudi i ne pomete Vučića i ove nepismene naprednjake na izborima?
To bi imalo veći značaj po Srbiju i nas Srbe nego svi ti osvojeni turniri. Svanulo bi nam konačno!
Siguran sam da bi i ovi penzioneri poput moje babe glas dali Noletu a ne bolesniku kao do sad što su!

Naš najbolji sportista Novak Đoković je osvojio sve što se može osvojiti,ostvario se kao porodičan čovek i roditelj, zaradio blizu milijardu dolara, obezbedio pokolenja, postao nacionalni heroj, pootvarao restorane, pokupovao vile i kuće po celom svetu...
Jbg stigle ga godine i ne vidim svrhu da se i dalje vucara po turnirima, da ga neki tamo anonimusi indijanci razvlače po terenu itd
Vidim da je lik patriota pa postavljam logično pitanje: Zašto ne ostavi tenis, dođe u Srbiju, okupi oko sebe ekipu normalnih i stručnih ljudi i ne pomete Vučića i ove nepismene naprednjake na izborima?
To bi imalo veći značaj po Srbiju i nas Srbe nego svi ti osvojeni turniri. Svanulo bi nam konačno!
Siguran sam da bi i ovi penzioneri poput moje babe glas dali Noletu a ne bolesniku kao do sad što su!

Боље Јокић ....

Ноле је ипак играч спорта где је мрежа између опонената

Općenito u politici se nalazi najveći ološ bez obzira sa koje strane dolazi. Vlast ili opozicija sve je to manje više isto. Teško da bi se Đokoviću dalo da se zaebava sa tom marvom. U Hrvatskoj je Mirko Filipović bio zastupnik neko kratko vrijeme i onda kada je vidio sa kakvom stokom ima posla povukao se. Politika je branša u kojoj se nalazi najveći ljudski otpad.

Zato što ljudi koji su na višim nivoima uspeha raspolažu sa više saznanja o ustrojstvu sveta i načinima na koji se on menja.
Naprednjake treba da ugasi narod koji ne želi da mu državu vode ljudi sa falš diplomama.
Ne zbog samih diploma, nego zbog odsustva skrupula i elementarne časti koje su pokazali činom prevara.

To nisu stvari koje menjaju uspeli sportisti.
To mora da bude stvar opšteg društvenog konsenzusa.

Uostalom Novak dobro zna da Srbija ima legitimnu dinastiju Karađorđević i da naš Stefan već uveliko prikuplja znanja i veštine za sprovođenje potrebnih procesa koji će se dešavati u 21. veku.

Bavljenje SNSektom povlaci dosta negativne energije...lakse mu da zagrli drvo i bude ok...

...

Једна ствар је популарност, друга ствар је утицај.

Ноле не би узео више од 10% гласова власти... Али би без труда имао половину гласова опозиционо наклоњених бирача.
Djokovic bi ladno bio minimalno drugi na izborima.
Uz ozbiljnu kampanju bi pobedio.

Al koji ce mu k to u zivotu?

ček, polako. Predsednik mora imati fakultet (premijer ne mora - kaže Vučić), pitajte Tomu Diplomu.

Pitanje je detinjasto, jer Nole je 90% vremena radio na sebi - u tenisu,.. malo je vremena imao za sve drugo,... politika je nešto drugo. Ja recimo nisam za politiku, nisam ni za direktora i toga sam svestan - odbio sam tu čast. Msm da i Nole zna da nije predodređen za to.

ček, polako. Predsednik mora imati fakultet (premijer ne mora - kaže Vučić), pitajte Tomu Diplomu.

Pitanje je detinjasto, jer Nole je 90% vremena radio na sebi - u tenisu,.. malo je vremena imao za sve drugo,... politika je nešto drugo. Ja recimo nisam za politiku, nisam ni za direktora i toga sam svestan - odbio sam tu čast. Msm da i Nole zna da nije predodređen za to.
nije detinjasto nego logično
imaš primere u svetu gde su uspešni sportisti , muzičari, glumci , biznismeni postali gradonačelnici, predsednici država itd
jedini koji ima moć da sruši ovo zlo na izborima je Nole
zašto nije predodređen? Nije lopina ko Vučić?

Једна ствар је популарност, друга ствар је утицај.

Ноле не би узео више од 10% гласова власти... Али би без труда имао половину гласова опозиционо наклоњених бирача.
naravno da bi uzeo više od 10 % glasova Vučiću

nije detinjasto nego logično
imaš primere u svetu gde su uspešni sportisti , muzičari, glumci , biznismeni postali gradonačelnici, predsednici država itd
jedini koji ima moć da sruši ovo zlo na izborima je Nole
zašto nije predodređen? Nije lopina ko Vučić?

Pa nije Pope. Sportisti su mahom, iskreni i pošteni ljudi (ima izuzetaka ali malo, jako malo, Šapić, Kićanović..), nisu skloni diplomatiji.Nije džabe izreka Politika je ku**a. Više je postigao Miloš nego Karađorđe... Nole (volim ga ja nemojte me pogrešno razumeti) nema obrazovanje, nije diplomata.

Pa nije Pope. Sportisti su mahom, iskreni i pošteni ljudi (ima izuzetaka ali malo, jako malo, Šapić, Kićanović..), nisu skloni diplomatiji.Nije džabe izreka Politika je ku**a. Više je postigao Miloš nego Karađorđe... Nole (volim ga ja nemojte me pogrešno razumeti) nema obrazovanje, nije diplomata.
nema obrazovanje? nije diplomata?
pa Vučić je obrazovan, završio pravo a kaže kako po zakonu onaj ludak naprednjak sme da zgazi svakoga ko mu stane na put!
džaba obrazovanje kad si glup ko krac!

Видиш... Мени се пре чини да би он могао да буде наш добар представник у иностранству. Има он сасвим добро понашање ван терена, на разноразним језицима зна да каже реченицу-две...
Није неко ко се скандалозно понаша.

Отприлике профил министра иностраних послова.

Back