Зашто се не жениш/удајеш?

Зашто се не жениш/удајеш ? Време ти је ? Твоји пријатељи већ имају децу, шта ти чекаш ?
Да ли и вама постављају оваква питања и дају овакве савете и зашто људи имају потребу да те запиткују о оваквим стварима и да ти их намећу ?

U suštini, ne smeta mi to pitanje. Ne znam zašto se ljudi toliko brecaju na to. Pa niko te to ne pita to zato što ti želi zlo. I naravno da je to tvoja stvar isto koliko je i bilo šta drugo.
Izbegavam da to nekoga pitam, čisto onako u nekom bezazlenom kontekstu jer, možda taj neko nema isti doživljaj po tom pitanju pa ne želim da me neko shvati pogrešno
Sve u svemu, odgovorim iskreno - pa nema niko, nisam ni imao prilike. Šta ću, ne mogu ja nekog na silu da vežem konopcem i donesem u kuću

z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
1737303923624.png

Ja mislim da sam zakasnio za tako nesto. Sledece godine punim 45 okruglo. Ja tad da napravim dete za 18 godina cu da napunim 63. U tim godinama ja cu vise da mu licim na dedu nego na oca. Ovo naravno ako dozivim. Dakle kako god da se obrne ima da ga u najboljim godinama ostavim kao siroce.
Nisi zakasnio
Jedan profesor sa naše akademije je postao tata treći put uoči 70og rođendana a već ima brak pre toga i dva sina približno mojih godina

Lepo je to pitanje, kad ćeš da se ženiš, znači da ti ljudi žele sreću

Ali je pitanje još veće šta je tebi u duši i da li si spreman da sreću prihvatiš, ako traume nisu odnele šalu

Andrejka nije ovo strogo tebi upućeno nego kažem iz sebe

Добра је то идеја за бизнис. Лажне свадбе пар пута годишње.
Свадба се и своди на то. Нема везе са ступањем у заједнички живот јер младенци већ живе заједно неко време. Свадбе се заказују углавном када је млада у другом стању.

Цела ствар се своди на то да се ради о друштвеном догађају, где људи доносе прилоге. Гледа се ко је био на свадби, колико је људи било и ко је колико дао.

Свадба се и своди на то. Нема везе са ступањем у заједнички живот јер младенци већ живе заједно неко време. Свадбе се заказују углавном када је млада у другом стању.

Цела ствар се своди на то да се ради о друштвеном догађају, где људи доносе прилоге. Гледа се ко је био на свадби, колико је људи било и ко је колико дао.
Сигурно да има и тога али неки људи су једноставно одувек желели да свадбом обележе заједнички живот.

Сигурно да има и тога али неки људи су једноставно одувек желели да свадбом обележе заједнички живот.
Већ су пре тога почели да живе заједно, а уз то је млада трудна.

Свадба је раније значила да двоје почињу заједнички живот и да девојка постаје жена и да улази у кућу свог човека. Данас је то попримило неке друге обрисе, а суштина је да се покаже друштвени положај и да се удели неки динар.

Back