крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.095
Врте тебе, а не мене.Aj me batali vrtis se ko pokvaren gramofon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Врте тебе, а не мене.Aj me batali vrtis se ko pokvaren gramofon
Nema ko ,svaka odluka i postupak je moj izbor i iskustvo a onda ti bez dece kazes nije to vrhunac,ne zanima me sta je za tebe, prazno naklapanjeВрте тебе, а не мене.
Је л имаш ти децу?Nema ko ,svaka odluka i postupak je moj izbor i iskustvo a onda ti bez dece kazes nije to vrhunac,ne zanima me sta je za tebe, prazno naklapanje
Ako ti zvucim kao da imam onda imam, ako ne onda nemamЈе л имаш ти децу?
Што избегаваш да одговориш на питање?Ako ti zvucim kao da imam onda imam, ako ne onda nemam
Zato sto volim da se igram s takvim sagovornicimaШто избегаваш да одговориш на питање?
То ти мислиш.Zato sto volim da se igram s takvim sagovornicima
Теши се.Ne vidis da mi uspeva da ne znas na cemu si
Pa bitan je mojoj deci, barem dok ne budu mogli sami da brinu o sebi.Aj pali ne zanimaju me tvoje klinacke nebuloze.
Tvoj zivot je nebitan svima osim tvojim roditeljima.
June, obecala sam sebi da se bez preke potrebe vise ne spajam na izvor gluposti.Sta si nervozna jbt ,zovi ga na pice pa se kuckajte ,kao brate sami smo do jaja nam je,mozda se zapitate pa sta nam fali da se kresnemo imamo toliko toga zajednickog
Gospodja majkaPa bitan je mojoj deci, barem dok ne budu mogli sami da brinu o sebi.
Bitan je meni licno, veoma
I bitan je Bogu
Sve ima svoju vrednost.
To sto neko zivi drugacije od nas ne znaci da je manje vredan, znaci samo da bi bilo lepo da otvorimo ponekad svoju avliju i shvatimo da ima zivota i van nje.
Они ето имају породицу, децу и сад су они аутоматски нека узвишена бића, најбољи људи и погодили су животе, а ја ћу ето протраћити живот јер радим другачије и тај свој наратив намећу. Нико те заиста не пита зашто не желиш то, шта се дешава, него имају своја реторичка питања или неки свој измишљени одговор који ти ставе у уста, не прихватају други јер су ограничени као тараба и то је то, а тиме што су се остварили на том пољу дају себи за право да се осећају супериорније и онда долазиш у ситуацију да такви иду около и упиру прстом у тебе што се не жениш и то онда траје и траје док ти у једном моменту не пређе преко оне ствари и дође ти да их отераш у к. Наравно, част изузецима, постоје и људи у браку који нису такви и који немају потребу да ти намећу свој угао живота и да се постављају као виша раса над тобом али таквих је мање.To sto neko zivi drugacije od nas ne znaci da je manje vredan, znaci samo da bi bilo lepo da otvorimo ponekad svoju avliju i shvatimo da ima zivota i van nje.
Svako ima svoj put, nije nam svima dat isti i svako ima svoju svrhu.Они ето имају породицу, децу и сад су они аутоматски нека узвишена бића, најбољи људи и погодили су животе, а ја ћу ето протраћити живот јер радим другачије и тај свој наратив намећу. Нико те заиста не пита зашто не желиш то, шта се дешава, него имају своја реторичка питања или неки свој измишљени одговор који ти ставе у уста, не прихватају други јер су ограничени као тараба и то је то, а тиме што су се остварили на том пољу дају себи за право да се осећају супериорније и онда долазиш у ситуацију да такви иду около и упиру прстом у тебе што се не жениш и то онда траје и траје док ти у једном моменту не пређе преко оне ствари и дође ти да их отераш у к. Наравно, част изузецима, постоје и људи у браку који нису такви и који немају потребу да ти намећу свој угао живота и да се постављају као виша раса над тобом али таквих је мање.
sta ce ti zena i deca, samo da kukaju, placu i gnjave
budi musko i zivi sam do kraja!
Zamisli kada bih se bavio time šta neko drugi misli da ja treba da radim sa svojim životom.Zato sto te mozda smatraju normalnim.
Covek valjda smatra da je normalno da produzis lozu i ne ugasis porodicno stablo.
Razumeo bi da su Tesla i posvetio si zivot covecanstvu; ali hiljade blejača sa tribine, na “kladžu” pa na kafu i tako u krug iz dana u dan …. Debilana.
Zamisli se kad ti isti budu prestali da te pitaju.
What a bunch of crapShvatas stvari bukvalno; niko ne pravi decu da mu budu sluge i robovi; veci su plod ljubavi tebe i zene; a to je mali ti.
Objasnjavati ljubav prema detetu ko nema decu je gubljenje vremena.
Zivot bez potomstva nema smisla.
Tačno da se čovek use*e. Jadno li je biće koje je u stanju da voli samo nešto što je izašlo iz njegovog tela.Niko ko nema decu ne razume ljubav prema detetu; pa bio sveti ovaj ili onaj.
Meni je drago da imam dijagnozuTi da razumes logiku nebi pricao o necem o cemu nemas pojma.
Ljudi koji imaju decu (podrazumevamo da su normalni; a ne zavisnici od ovog/onog) znaju da je sve ostalo u njihovom zivotu nebitno u poredjenju sa tim detetom.
Ja kad vidim na ulici ove mlade ljude (25+) sa zanimanjem “šetač kerova”; odma znam da ima dijagnozu.
Ključna reč je "možda". Ja sam pregurao te godine i dalje ne pričam tu priču.Za 5-10 godina mozda bude pricao pricu koju ti i ja pricamo sad![]()
Aaa evo ga naš Đorđi.Nemoj se ljutite samci al ja sam posle ove teme mnogo srecniji,hvala vam od srca ima didem ulicom i da grlim ljude dzabe!♡
Uuu evo ga jedno "vredno" biće. Jel jako vrediš?Aj pali ne zanimaju me tvoje klinacke nebuloze.
Tvoj zivot je nebitan svima osim tvojim roditeljima.