Зашто се не жениш/удајеш?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.757
Зашто се не жениш/удајеш ? Време ти је ? Твоји пријатељи већ имају децу, шта ти чекаш ?
Да ли и вама постављају оваква питања и дају овакве савете и зашто људи имају потребу да те запиткују о оваквим стварима и да ти их намећу ?

Зашто се не жениш/удајеш ? Време ти је ? Твоји пријатељи већ имају децу, шта ти чекаш ?
Да ли и вама постављају оваква питања и дају овакве савете и зашто људи имају потребу да те запиткују о оваквим стварима и да ти их намећу ?
To ne bi trebalo nikoga da se tice. Pa cak ni uze familije. Moj sin kada je rekao da nece nikada da se zeni rekao sam mu..."tvoja stvar". Kad se predomislio rekao sam mu opet isto. Kaze..."jel umes ti da kazes nesto drugo osim tvoja stvar". Reko da, "moja stvar"

Poslednja izmena:
Нема паре.

Нема паре.
Ја то увек одговорим онако из ината, а онда крене фолиража у два смера. Први смер - "па није то најважније, ево ни ја то не гледам, важна је особа са којом си". Други смер - "ма шта немаш ћути, имаш одличан посао, још само неку да нађеш и да уживаш, него ти много зановеташ, а године пролазе".... :deda::mazi:

Ја то увек одговорим онако из ината, а онда крене фолиража у два смера. Први смер - "па није то најважније, ево ни ја то не гледам, важна је особа са којом си". Други смер - "ма шта немаш ћути, имаш одличан посао, још само неку да нађеш и да уживаш, него ти много зановеташ, а године пролазе".... :deda::mazi:
Само паре.

Живот је прост. Људи га компликују.

Polako su počeli i sa tim. Prvo jel radiš, a sledeće to. Svuda se osećaš kao da si na slavi kad neko iz mase rodbine i prijatelja pita to pred svima. Svi očekuju pozitivan odgovor. Čak me je po neki taxista kad se zapričamo dotakne te teme. Kad ćeš, moraš, vreme ti je, nadji vremena za to iako radiš.

Polako su počeli i sa tim. Prvo jel radiš, a sledeće to. Svuda se osećaš kao da si na slavi kad neko iz mase rodbine i prijatelja pita to pred svima. Svi očekuju pozitivan odgovor. Čak me je po neki taxista kad se zapričamo dotakne te teme. Kad ćeš, moraš, vreme ti je, nadji vremena za to iako radiš.
А на славама обавезно кажем онако мистериозно "имам девојку али она је већ удата". Па сад нек виде да ли се шалим или има ли ту и збиље :mrgreen:
И тако кад год ме подбадају са тим ја окренем на неке шале које им заврте мозак. Са простима просто

Ja nemam ništa protiv tuđeg izbora da mladi sa 20ak udju u brak. Znam primere da su sa 22 23 uzeli devojku pred kraj srednje jos trudna sa 18 19 20. To mi bas nije normalno dok skroz ne završi skolu. Ma vadi ga bre sta pumpaš klinke 3, 4 godina srednje, a stariji si od njih 4, 5 sa 22 23 godine.
Najnormalnije je sa 25-30 dobiti dete,sa 50 je danas blam biti baba i deda jer bi kao da produze mladost u krizi,ko dozivi unuke u 70 premija

Najnormalnije je sa 25-30 dobiti dete,sa 50 je danas blam biti baba i deda jer bi kao da produze mladost u krizi,ko dozivi unuke u 70 premija

Јесте нормално, али није изводљиво.
Obojica ste u pravu. Samo ovo sa 25 30 je teško izvodljivo. Kod mene već svi koje znam su oko 30e postali ćalci i ušli u te vode.

Back