Zašto se ne upoznaju /realno/?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
25.071
Neko ti se svidi na netu.. primera radi na ovom forumu. Ali i na drugom "mestu".
I započne se PP / DM,.. ne ide to tako loše.

Koliko dajete sebi i njemu/njoj vremena dok se ne vidite realno?
Ne moraju simpatije da budu obostrane.. Nego čak samo sa vaše strane.. Da li biste pozvali tu osobu na realan sastanak, čisto da je vidite, da osetite da li ta vaša simpatija ima realno utemeljenje? Koliko čekate u tom slučaju?
Ako par odugovlači viđanje.. Jel u pitanju strah od gubitka iluzije? Strah od realnog kontakta? Da se nećemo toj osobi dopasti?

Sve u svemu, zašto čekati?

1661682899147.png

Zašto mi se čini da si ovu temu postavila već par puta?

---

A otkud znam zašto neće, gledam to kao na oglas za posao, neće niko da ti kaže zašto nisi primljen i sa druge strane kad te par puta vozaju sa krugovima za izbor naučiš da se zahvališ i odeš čim spomenu da toga ima.

Zašto mi se čini da si ovu temu postavila već par puta?

---

A otkud znam zašto neće, gledam to kao na oglas za posao, neće niko da ti kaže zašto nisi primljen i sa druge strane kad te par puta vozaju sa krugovima za izbor naučiš da se zahvališ i odeš čim spomenu da toga ima.
što znači da i ti odmah predložiš viđanje samo ta druga osoba vrda ili neće ili nije zainteresovana?

Ne odmah, ali ako posle par nedelja i dalje hoće da priča onda da. Mslm kada si m nekako se očekuje da ti pozoveš pa da ispunim običaj, nem pojma ali evo nešto ne pamtim drugačije. Imao sam par priča koje su duže vrdale a ja čekao, i šta sad nit znam nit da pretpostavljam zašto nisu htele, na kraju je bitno da neće, ne mislim da išta menja znati razlog niti da bi bile iskrene povodom toga.

Ne odmah, ali ako posle par nedelja i dalje hoće da priča onda da. Mslm kada si m nekako se očekuje da ti pozoveš pa da ispunim običaj, nem pojma ali evo nešto ne pamtim drugačije. Imao sam par priča koje su duže vrdale a ja čekao, i šta sad nit znam nit da pretpostavljam zašto nisu htele, na kraju je bitno da neće, ne mislim da išta menja znati razlog niti da bi bile iskrene povodom toga.
Ti si imao dvije online veze po 3-4 godine, ako se dobro sjećam?

Neko ti se svidi na netu.. primera radi na ovom forumu. Ali i na drugom "mestu".
I započne se PP / DM,.. ne ide to tako loše.

Koliko dajete sebi i njemu/njoj vremena dok se ne vidite realno?
Ne moraju simpatije da budu obostrane.. Nego čak samo sa vaše strane.. Da li biste pozvali tu osobu na realan sastanak, čisto da je vidite, da osetite da li ta vaša simpatija ima realno utemeljenje? Koliko čekate u tom slučaju?
Ako par odugovlači viđanje.. Jel u pitanju strah od gubitka iluzije? Strah od realnog kontakta? Da se nećemo toj osobi dopasti?

Sve u svemu, zašto čekati?

Pogledajte prilog 1212224
Jako malo, gotovo par razgovora je dobar osnov da se neko ili upozna uzivo ili ne. Sve ostalo je fejk i gubljenje vremena.

Ti si imao dvije online veze po 3-4 godine, ako se dobro sjećam?
Ne baš tako, tj nije veza ali jeste predugo bez susreta, valjda moj loš trip o tim pričama da ne pretpostavljam sad zašto nisu htele. Mož sad da pravimo scenarije u glavi ali od toga ima vajde koliko i od nastavljanja dopisivanja sa osobama koje neće više od toga, tj nema.

---

Još gore bude kad pokušaju da objasne sebe tj zašto neće. Na kraju samo njihova volja, sve što čovek može je da zakuca na druga vrata. Mslm može neko da se žali kako smo postali isprazni ili nestrpljivi ali život je prekratak da bi ga trošili na tuđe ništa.

Još gore bude kad pokušaju da objasne sebe tj zašto neće. Na kraju samo njihova volja, sve što čovek može je da zakuca na druga vrata. Mslm može neko da se žali kako smo postali isprazni ili nestrpljivi ali život je prekratak da bi ga trošili na tuđe ništa.
Mnogima su danas dosadni svoji prazni životi pa je potreba za animatorima velika, zato sečeš u što kraćem roku.

Uči od najboljih

Ja sam već negde napisala, odmah. Naredne nedelje ili eventualno dve.
Ko ne želi, šta da mu radim.
Ali ne želim da steknem pogrešnu sliku o nekome, a uvek je nepotpuna online.
E kada se jednom vidimo, onda možemo nastaviti dopisivanja itd, ali to je onda druga stvar.
Nema sanse posle sexa da se dopisujem a ako ne mirise na sex nema ni vidjanja, jer ni za sebe nemam vremena

Back