ZASTO SE NE ULAZE VISE U RUKOMET

• Začetnik teme Začetnik teme RUKOMETESICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma naslo bi se para da neko vidi da tu vredi ulagati.

Nas rukomet je pao najnize zato sto ga vode ljudi kojima su na prvom mestu licne ambicije i naravno interesi. Od kako je Djurdjic dosao na vodece mesto, pocinje raspadanje naseg rukometa i nece se zaustaviti dok on sa svojom velikom garniturom ne bude najuren!

Anonymous:
Ma naslo bi se para da neko vidi da tu vredi ulagati.

Nas rukomet je pao najnize zato sto ga vode ljudi kojima su na prvom mestu licne ambicije i naravno interesi. Od kako je Djurdjic dosao na vodece mesto, pocinje raspadanje naseg rukometa i nece se zaustaviti dok on sa svojom velikom garniturom ne bude najuren!
U POTPUNOSTI SE SLAZEM :wink:

Rukomet propada u nasoj zemlji vec nekoliko godina unazad i to ce se nastaviti dok se ne izvrse neka pametna ulaganja u taj sport. Kojim slucajem sam trenirao 5 god. ali sam bio primoran da prestanem zbog povrede koja mi je maltene oduzela nogu.Sa mojim bivsim klubom sam obisao sve vece evrepske turnire kao sto su Stokholm,Prag,Debrecin,Magderburg...I video sam u kakvim uslovima moji vrsnjaci iz Svedske napreduju, a u kojim ja.Mislim da vam je sve jasno kad cujete da im klub organizuje u pauzi izmedju sezona druzenje, bez obaveza treninga, na Majorci ili Siciliji...Strasno!Pa kod nas i da ima novca za tako nesto sigurno bi ulozili u nesto pametnije :)

Back