Zasto se na forumu

Zato sto jos nisu shvatili, kad shvate da su krave samo ce ignorisati takve zene.

Znas ti kad su tri bika bila na brdu i vide ispod njih krdo krava. Najmladji kaze srednjem, ajmo se mi sad zaleteti dole i istorbat jednu kravu, a srednji njemu kaze, ne ajmo se mi polako spustiti i istorbat sve krave, a najstariji kaze, jeste vi ludi, ajmo mi pobeci dok nas nisu videle.:lol:

Starom se ne prazne jaja, on to zeli napraviti iz ljubavi, znas ono zadnji sex pred smrt.

Sad ispade da su muskarci ovde penzosi :lol: Mada ko zna... :think:

:lol:

ja uopste ne vidim da se kace.mada ne vidim ni muskarce ni zene na forumu.

a ovo za pivu....smor sinnke,smor.nema tu zivota.

Di nema zivota, da si bila jucer sa mnom na rostilju svi pijani a atmosfera domudna. I svi su bili kod mene za stolom, jer ja imam najjacu pricu. Ljudi ne vole ekipu koja kuka i prica o novce i poslu, pogotovo ako su bogati. A ja o tome ne pricam i onda sam glavni u drustvu.

Mene jako veseli kad su svi oko mene i slusaju moje fore.

Di nema zivota, da si bila jucer sa mnom na rostilju svi pijani a atmosfera domudna. I svi su bili kod mene za stolom, jer ja imam najjacu pricu. Ljudi ne vole ekipu koja kuka i prica o novce i poslu, pogotovo ako su bogati. A ja o tome ne pricam i onda sam glavni u drustvu.

Mene jako veseli kad su svi oko mene i slusaju moje fore.

volis da budes glavni :P

pa ako umes to.ako cinis druge srecnim,a to cini tebe srecnim,ok.

jedino sto ne volim pijane.

:P

Analogno tome...

Zene se "kurce":

1. Jer glume da su nedodirljive
2. Da bi privukle paznju vodje plemena
3. Jer ce biti zena vodje plemena bar na izvesno vreme :mrgreen:

ne, ono je unisex lista zbog čega se ***** ljudi.
a i žene su valjda neki ljudi

samo retki se ne *****
to su oni prirodni lider, sa urođenom inteligencijom, kojima je moć dosadna jer im je tako lako dostupna

Back