Zasto se na forumu

zaista pokatkad je tesko odbraniti se od sirove primitivne medvedine ili neceg slicnog iz pecine.
um prost, jednolican, plitak,gotovo da mozes da zamislis zver koja tumara amo tamo dok se pena sliva niz ocnjake.
sta ti tu mozes osim da mu zabijes neki buzdovan izmedju rogova.

mislim da preterano mistifikujes i demonizujes moj sasvim prosecan abiliti bazicne dedukcije ali kapiram na koji nacin samospoznaja servirana od strane neznanca sa foruma moze da poveca oci u strahu

mislim da preterano mistifikujes i demonizujes moj sasvim prosecan abiliti bazicne dedukcije ali kapiram na koji nacin samospoznaja servirana od strane neznanca sa foruma moze da poveca oci u strahu

ti si klasicni prosti primitivac izuzetno agresivan u svojoj prostoti, potpuno je zaista suludo sa tobom voditi bilo kakvu diskusiju.
nacin na koji se obracas ljudima, gde se prelaze sve granice je dokaz koliko se osecas kao mali i bedni mish ugrozene muskosti

zaista je zlocin dozvoliti sebi da se takva mentalna spodoba lechi na njoj.

Poslednja izmena:
ti si klasicni prosti primitivac izuzetno agresivan u svojoj prostoti, potpuno je zaista suludo sa tobom voditi bilo kakvu diskusiju.
nacin na koji se obracas ljudima, gde se prelaze sve granice je dokaz koliko se osecas kao mali i bedni mish ugrozene muskosti

a sledeci korak posmatranog subjekta je da pokusa da diskredituje sagovornika ad hominem argumentima kako bi samim tim i njegovo zapazanje ucinila bezvrednim
naravno, aparentna emotivna unesenest posmatranog subjekta je sama po sebi dovoljan dokaz tacnosti zapazanja posmatraca te taktika posmatranog subjekta nije urodila plodom

posmatrani subjekt bi sada trebalo da svoj emotivni distres prenese sto pre u toplu postelju jer stanje u kome se nalazi nije plodno tle za nastavak terapije
drugim recima lepo spavaj sojle :lol:

Back