...Voli hodza da pojede cvarak... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yugoslav:Zato sto nisu normalni
Алjона:А да ли си ти нормалан? Мислим, да не треба тако говорити за других човека. Молим те...
Алjона:Питање на тему jе питање за ову религиjу и све. Говорити да то ниjе нормалност значи увредити других човеков - муслиманов.
yugoslav:Алjона:Питање на тему jе питање за ову религиjу и све. Говорити да то ниjе нормалност значи увредити других човеков - муслиманов.
POTURCENI PRAVOSLAVCI!!!
Devon:Muslimani se obrezuju iz verskih i medicinskih razloga...
...e pokvari mi sliku o Ruskinjama bre!!!Алjона:Питање на тему jе питање за ову религиjу и све. Говорити да то ниjе нормалност значи увредити других човеков - муслиманов.
Za sve ove godine nisam primetio nikakvih problema koje pominješ. Jedino što znam je da ona ima svoju funkciju, a to je da u "mirnodopskim" uslovima, u onim trenucima kada nismo seksualno aktivni štiti vrh penisa od trenja u gaćicama i sl. tako da je kod neobrezanih muškaraca ovaj deo osetljiviji na dodir.Devon:Pa kozica penisa ume da bude podlozna raznim infekcijama, koje mogu da dovedu do ozbiljnih problema... I svi dobro znamo, samo neki od nas nece da priznaju (mozda i vecina), da je taj deo penisa najprljaviji i da moze da smeta prilikom sexualnog odnosa.
Izvini,da ti nisi malo frustriran Kastore jer Bijeljina nije postala glavni grad RS?Nikad nece ni postati!Kastor:...e pokvari mi sliku o Ruskinjama bre!!!Алjона:Питање на тему jе питање за ову религиjу и све. Говорити да то ниjе нормалност значи увредити других човеков - муслиманов.![]()
klio:Izvini,da ti nisi malo frustriran Kastore jer Bijeljina nije postala glavni grad RS?Nikad nece ni postati!Kastor:...e pokvari mi sliku o Ruskinjama bre!!!Алjона:Питање на тему jе питање за ову религиjу и све. Говорити да то ниjе нормалност значи увредити других човеков - муслиманов.![]()
Devon:Sizife, znas da je kozica penisa prljav deo
Devon:Sizife, znas da je kozica penisa prljav deo, i znas da Islam zahteva besprekornu cistocu, taj se deo mora odstraniti sto pre. A i zar nisi upoznat sa raznim infekcijama koje se desavaju bas zbog toga te kozice? Ja poznajem dosta Srba koji su obrezani, jer im je penis bio podlozan bolnim infekcijama. Zasto da rizikujes da ti se desi nesto takvo?
Dobro, sad si čuo pa možeš priznati da je to samo još jedan od dokaza da ništa nije savršeno, pa ni islam.Devon:Sizife, prvi put cujem za to obrezivanje zena, zaista.
Prijatelju, samo ako se ti ,,Srbi" zovu Fazlija,Sukrija itd. Kozica penisa nije ,,prljav deo"kod nas koji se redovno peremo,a ne kao neki koji samo poprskaju cmar,a zatim razmazu po ocima.moj savet vam je da povremeno promenite vodu pa nece dolaziti do ,,bolnih infekcija''Bokoskoko:Devon:Sizife, znas da je kozica penisa prljav deo, i znas da Islam zahteva besprekornu cistocu, taj se deo mora odstraniti sto pre. A i zar nisi upoznat sa raznim infekcijama koje se desavaju bas zbog toga te kozice? Ja poznajem dosta Srba koji su obrezani, jer im je penis bio podlozan bolnim infekcijama. Zasto da rizikujes da ti se desi nesto takvo?
U ovo si malo slagucnuo. Mozda znas nekoliko Srba, pa je to citav "ne-muslimanski+ne-jevrejski" cepnuti svet. Ja nikada tako nesto nisam cuo da ima kod nas niti je taj higijenski problem ikada u medijima. Pre ce biti zabluda.