Zašto se muškarci vraćaju kada ih žene zaborave?

Zaljubljeni ste, neko vreme ste bili sa nekim ko nije hteo da se obaveže za nešto više, uvek je bilo po njemu - sporadične poruke, povremeni susreti, ali nikada ništa stvarno i duboko. Na kraju ste se umorili od čekanja i odlučili da dignete ruke od svega i krenete dalje.
Počeli ste da se fokusirate na sebe, stvorili ste život kakav približno želite i onda niotkuda vam se on javlja: Nedostaješ mi.

Da li ste imali nekada ovakvu situaciju?
Šta mislite da je pozadina ovakvih stvari iz muškog i iz ženskog ugla?
Nikad se nisam vracao. Nije samo zbog integriteta jer tako pokazujes slabost i sta vec, nego zbog pitanja izbora. Ako sam sveden na jedan i zavisim od nje, onda bolje da kupim dva peka hajnekena 0.25, odrzava svezinu, dobro ga nasapunjam, odradim uz pivce i onda se rasterecen setim razloga sto sam raskinuo sa milicom, jelicom, oljom, jelenom, zuzanom.

Zaljubljeni ste, neko vreme ste bili sa nekim ko nije hteo da se obaveže za nešto više, uvek je bilo po njemu - sporadične poruke, povremeni susreti, ali nikada ništa stvarno i duboko. Na kraju ste se umorili od čekanja i odlučili da dignete ruke od svega i krenete dalje.
Počeli ste da se fokusirate na sebe, stvorili ste život kakav približno želite i onda niotkuda vam se on javlja: Nedostaješ mi.

cesto se tokom rukobluda setim bivsih....i sa setom im se javim......

Ja tako povremeno dobijem neku porukicu čak od nekog s kim sam se pre nekoliko godina videla samo par puta. E kako si. Ili šta radiš gospođo, kao zezanje neko, ili kako si. uglavnom nešto neoriginalno, ali po pravilu ništa ne odgovorim. I nema ih, to je bio probni balon, ako prođe prođe
Podseti me tvoja prva rečenica na jedan "slučaj". Znam čoveka koji se u dobrim godinama i sa velikom decom razveo. Posle toga on se ponovo oženio, a i bivša se opet udala. Posle xy godina on se razveo, a i ona se razvela. I, posle nekog vremena njih dvoje se opet venčaju i sad su u "novom" braku.

a opravdanje je izgubila sam punjac i nisam mlogla da ga nadjem 5 godina a onda sam videla onaj tvoj sms koji mi je orosio oci i shvatila sam da te jos volim

Ма пукао код неке (неких) и сад као мисли на тебе. Има празан ход, то је. А и оно, о покојнику све најлепше. Заборавио ружно, сећа се лепог, тако је са свима. Боље лепог него ружног, ипак...

Back