mozda zato sto devojke kada saznaju da se neki muskarac zaljubio u njih odma zele da ga vuku za nos i prave ga ljubomornim i zele kompletnu inicijativu u svemu.moje je misljenje tako a ako ima drugih misljenja voleo bih da ih cujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kul:mozda zato sto devojke kada saznaju da se neki muskarac zaljubio u njih odma zele da ga vuku za nos i prave ga ljubomornim i zele kompletnu inicijativu u svemu.moje je misljenje tako a ako ima drugih misljenja voleo bih da ih cujem
??????:Oni su zesce svinje!Vec 1 god sam sa deckom od koga 1god ne mogu da izvucem tu jednostavnu rec.Verovatno je u pitanju kompleks vise vrednosti!
ako ni posle toliko vremena ne moze to da izgovori zar mislis da to uopste oseca, covece kad nekog volis i sa njim si desava se da ces da puknes ako to ne kazes ili ne pokazes, ej menjaj ga??????:Oni su zesce svinje!Vec 1 god sam sa deckom od koga 1god ne mogu da izvucem tu jednostavnu rec.Verovatno je u pitanju kompleks vise vrednosti!
mozda zato sto devojke kada saznaju da se neki muskarac zaljubio u njih odma zele da ga vuku za nos i prave ga ljubomornim i zele kompletnu inicijativu u svemu.moje je misljenje tako a ako ima drugih misljenja voleo bih da ih cujem
12.06.2003.
Ljudi su čak i pre 8 godina pričali o istoj tugi koja ih tišti kao i danas.Da li su to radili i pre 2003.? Da li je problem drevniji?
Naravno da je stariji problem
pa cela istorija i umetnost kroz vekove ima jednog osnovnog pokretaca... i.nalazi inspiraciju u tome
Da...Ja često iskažem ne volim da manipulišem pa sam postanem žrtva al makar imam čistu savest.mozda zato sto devojke kada saznaju da se neki muskarac zaljubio u njih odma zele da ga vuku za nos i prave ga ljubomornim i zele kompletnu inicijativu u svemu.moje je misljenje tako a ako ima drugih misljenja voleo bih da ih cujem