Zašto se menja naslov koji ničim nije kršio pravilo foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

*pustinjakinja

Buduća legenda
VIP
Poruka
37.740
1624975106532.png

Trebala sam odmah sinoć pitati ovde i to je moj propust.
Smatram da tema nije moja, jer naslov nije moj, dakle ne vidim poentu zaključavanje teme koju ja nisam otvorila.
Ja sam otvorila temu sa naslovom - JKP. Pošto to nije isti naslov niti moja zamisao, neka postavljač teme onda bude promenjen.
A nisam ni tražila da se zaključa već da se naslov koji nisam stavila, promeni.
Ti postovi su izbrisani, a naslov ostao.
Zašto nije moglo da stoji "JKP" ili ako skraćenica nije po pravilniku, prosto Javno komunalno preduzeće ?
Zašto je onaj ko je promenio naslov slobodnom voljom dodao pogrebne usluge sa kojima tema nema nikakve veze ?
Zamolila bih @Ivan ili @tab503 da promene naslov onako kako sam imala na umu, mislim da toliko prava imam kao postavljač teme, a pri tom ne kršim pravila.
Nije u redu ovakav pristup supermoderatora ili moderatora, ne ulazim ko je u pitanju.
Hoće li tema biti zaključana ili ne, ne zanima me. Sinić nisam dalje htela da pišem ne zbog sagovornika na temi već zbog promene naslova bez ikakve potrebe
i objašnjenja ili ljudske sugestije ako je postojala nepravilnost.
Nadam se da ćete uvažiti ovo. Pozdrav.

Admin vidi i obrisane upise.
Mogu pretpostaviti zasto su ti editirali naslov, ja sam na prvi pogled mislio da se radi o kantama za smece :mrgreen:, to je najvjerojatnije imao i mod na umu kada ti je editirao naslov zato sto je mozda zelio da naslov bude precizniji, ali da sam ja taj mod i da si se toliko naljutila, odmah bi ti vratio naslov u izvorni.

Mogu pretpostaviti zasto su ti editirali naslov, ja sam na prvi pogled mislio da se radi o kantama za smece :mrgreen:, to je najvjerojatnije imao i mod na umu kada ti je editirao naslov zato sto je mozda zelio da naslov bude precizniji, ali da sam ja taj mod i da si se toliko naljutila, odmah bi ti vratio naslov u izvorni.

Zato i služi uvodni post kad se tema postavi. Kolikog god to ne praktikujem na manje ozbiljnim pdf, ovde jesam. Nisam prstalica bombastičnih naslova i ne vidim ama baš nikakav razlog za izmenu istog.

jer se radi o JKP pogrebne usluge i realno preko googla moze lakse da te nadje i neko sa strane i da ti da savet iz svog iskustva.
nema tu teorije zavera, nego samo naziv teme jasnije oslikava o cemu se radi u temi da bi ko cita na forumu foruma ili googlu skapirao o cemu se radi u temi.

ako se tema zove samo JKP ljudim to nista ne znaci, ali kad dodas i koji JKP onda ce neko ko je u toj prici ili ima iskustva doci i popricati.

a zasto je tema zakljucana?

Zato i služi uvodni post kad se tema postavi. Kolikog god to ne praktikujem na manje ozbiljnim pdf, ovde jesam. Nisam prstalica bombastičnih naslova i ne vidim ama baš nikakav razlog za izmenu istog.
Sve OK, sve 5, na tvojoj sam strani.
Kazem, da sam mod kojem se tako nesto dododilo vratio bi ekspresno naslov u izvorni, ali ne mislim da je bilo neke zle namjere.
Odo odavde, ne moram biti kao neka baba, svakom loncu poklopac.

:mrgreen:

bas to
JKP nekako uvek asocira na dzubretare :D

ali da bi neko dosao da cita uvodni post mora da ga zainteresuje naslov..ako je naslov neodredjen onda nece ni doci da cita uvodni post.

jer se radi o JKP pogrebne usluge i realno preko googla moze lakse da te nadje i neko sa strane i da ti da savet iz svog iskustva.
nema tu teorije zavera, nego samo naziv teme jasnije oslikava o cemu se radi u temi da bi ko cita na forumu foruma ili googlu skapirao o cemu se radi u temi.

ako se tema zove samo JKP ljudim to nista ne znaci, ali kad dodas i koji JKP onda ce neko ko je u toj prici ili ima iskustva doci i popricati.

Mene nije zanimalo mišljenje googla, njega sam sama istražila. Htela sam mišljenje nekog sa pdf pravo. I dalje mi smeta, no ako ne želiš da ispoštuješ moje pravo da imenujem temu kako želim, ne kršeći pravila, onda to lepo i reci. Reci mi i zašto nemam to pravo i koje pravilo kršim.
Zaključana je valjda zbog mog odgovora jednom od forumaša, citirana je. To me ne zanima, zaključavanje.
Ali promena naslova me itekako zanima.

@tab503 , znamo da ljudi ulaze na teme, a da pri tom ne mora u sitna crevca da u naslovu piše o čemu je, nemoj molim te...
mogu se sloziti sa tobom, ali iskreno i uz najbolju nemeru ne vidim da je nesto drasticno promenjeno i da rusi koncept teme...cak jasnije oslikava o cemu se radi u temi.

Mene nije zanimalo mišljenje googla, njega sam sama istražila. Htela sam mišljenje nekog sa pdf pravo. I dalje mi smeta, no ako ne želiš da ispoštuješ moje pravo da imenujem temu kako želim, ne kršeći pravila, onda to lepo i reci. Reci mi i zašto nemam to pravo i koje pravilo kršim.
Zaključana je valjda zbog mog odgovora jednom od forumaša, citirana je. To me ne zanima, zaključavanje.
Ali promena naslova me itekako zanima.
temu mogu da otkljucam ako zelis da se nastavi prica na njoj.

znaci def radite SEO lol

mozda je stvarno resenje, ako je politika foruma da se se teme nadju na guglu (mada to je srpski gugl, koliko li je tesko izrangirati se jer ana forum je vec to uradio), onda mozda da se revidira pravilnik i da se stavi neko ovlascenje moderacije da prilagodi naziv teme u skladu sa SEO standardima. Jer vec je bio ispao problem sa temom senfi, a i realno je bzvz da se takva tema optimizuje.

mozda je stvarno resenje, ako je politika foruma da se se teme nadju na guglu (mada to je srpski gugl, koliko li je tesko izrangirati se jer ana forum je vec to uradio), onda mozda da se revidira pravilnik i da se stavi neko ovlascenje moderacije da prilagodi naziv teme u skladu sa SEO standardima. Jer vec je bio ispao problem sa temom senfi, a i realno je bzvz da se takva tema optimizuje.

Ljis je pun tema s naslovima koji ništa ne govor.
Mene zanima koje sam pravilo prekršila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back