Zasto se manipulise zenama?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Muskarci manje a zene mnogo vise imaju varijacije u telu od zene do zene. U tim telesnim genetskim varijacijama postoje jako malo zena koje imaju prirodno normalno vitku liniju i to tako da nema potrebe da drze dijetu i igledace vitko. Ogromna vecina drugih zena sa drugacijom telesnom konstrukcijom koliko god da drze dijetu ne mogu da budu vitke. 90% zena jednostavno imaju prirodno normalno velike kukove. I kao takve one jednostavno nikad nece da izgledaju vitko. One mogu da imaju i duge nige i mrsave ruke, mali stomak, mrsave noge i sve ali opet nece izgledati vitko.

Zato moj savet zenam jeste da budete onakve kakve jeste i da LEPA ZENA NIJE SAMO ONA KOJA JE VITKA VEC lepa zena itekako moze biti i ona sa velikim kukovima i sa vecim ramenima itd itd.

Evo na primer izuzetno lepe i zenstvene zene su i sledece a da pritom nisu vitke:

images

A sa druge strane prirodno vitke zene uopste nisu mrsave na primer zena na sledecem videosnimku je prirodno vitka i ona nije nimalo mrsava jer ima bas kilazu u misicima ima butine ima zadnjicu. Dakle jedino zene koje su prirodno vitke mogu biti takve a da nisu anorekticarke. Svi ostali tipovi zena a koje su 90% da bi bile vitke moraju biti anorekticarke - dakle moraju biti bolesne.

I jos jedna cinjenica koja se krije od javnosti zbog unistavanja zena je ta da kada pogledate zenske revije i casopise kao i na internetu vi vidite samo vitke zene anorekticarke i po neku prirodno vitku zenu koja nije anorekticarka a nema gotovo ni jedne prirodne zene i onda se stice utisak da svaka zena moze da bude vitka a to nije tacno. Dakle namerno se stavljaju slike fotosopirane da su sve zene na slikama vitke po medijima da bi zene patile kako psihicki tako i fizicki i razboljevalese dijetama i kako bi ta industrija cvetala.

Zakljucak je da zene shvatite vec jednom ne trebate biti anorekticarka da bi bila lepa zapravo zena koja nije genetski vitka ako zeli biti vitka zapravo postaje anorekticarka a takve nimalo nisu lepe muskarcima. Budite prirodne i svidjacete se muskarcima jer ni jedan muskarac ne voli anorekticarke vec voli da zena ima butine i voli da zena ima dobru guzu i voli da znea ima sise . Dakle muskarci vole da uhvate mekano zensko telo a ne koske.

A evo zene koja je prirodno vitka i koju kad muskarac uhvati za telo ne hvata koske vec hvata meko zesko telo. I naravno takve su jako velika retkost jer ogromna vecina zena nije takve gradje.:

a zasto mislis da je forsiranje dobrog citaj zdravog izgleda manipulacija?
devojka koja dobro izgleda ide u teretanu, trci, vozi bicikl, radi na sebi i svom zdravlju.
nisi shvatio poentu nije stvar ovde o fiskulturi rec je da ne moze svaka da bude vitka. i ako one koje ne mogu da budu zbog konstitucije vitke a zele po svaku cenu da budu vitke onda postaju anoreksicne. A mediji i drustvo su nametnuli ideju da ako nisi vitka onda si ruzna a sto je potpuno netacno i sto je netacno jer i malo punije dame itekako mogu biti zenstvene i jako privlacne i privlacnije od mrsavica. Jel ti je sad malo jasnija tema?

Psiha je to što, u ovom slučaju verovatno žene učini da ne mare za svoj izgled i zdravlje. Svakom je normalno stalo da izgleda uljudno, da je ljubazan, da ostvaruje dobre odnose sa okolinom, nevezano za gabarite. Poznajem korpulentne žene koje su doterane, zrače, nasmejane su, glas im zvoni, mirišu lepo, imaju čistu i sjajnu kosu, voljene su i vole sebe.
Ima žena koje slim&fit izgledaju prazno, bez životne energije i elana, i čine se kao da nemaju nimalo vremena za sebe. I kao žena za takve imam utisak da je pored mene prošla senka, a ne žena.
U nekom periodu života je očekivano da se bude povodljiv za trendovima, mada je to, nažalost, period od kog zavisi čitav život dalje.
Sa tim stvarima sam izašla na kraj tako što sam pitala sebe za šta se u životu spremam.
Ne spremam se da budem Miss sveta, estradna umetnica, glumica, starleta, sponzoruša...
Kad nabacim koji kilogram, trudim se da ih se otarasim na prirodan način jer stičem utisak da se "guram sama sa sobom", a ne jer neko sa strane misli da sam debela.

Sta znam, meni je debljina uvek bila neka vrsta najlaganijeg izgovora za sve, samim tim sto je preispoljna.
"ne vole me/mrze me jer sam debela...":roll: tesko kad se moze protiv genetike, ali bitno je kakav si covek, kakav imas stav.:cool:
Iako mi licno nisu privlacne, imam i drugarica, uglavnom starih, i poznanica buca, i tacno vidis ko je kako se odnose prema svom telu...
Vecinom, imaju mnogo toga u sebi cime to mogu da nadoknade, umeju biti duhovite, sarmantne, pa i harizmaticne u nekom obliku. :)
Kad se smoris od muskih faca, a treba ti lagani ortak suprotnog pola, a da se ne cimas sa `sbbbkbb`.... = koje olaksanje...:cool: :lol:
P.S. srecnije su obicno udate, s buljuk od decu. :cool: :) Naci, nije strasno.
P.S.S. imam ortaka koga zovu Dzoni, jer lici na Depa, a koji se lozi iskljucivo na velike buce. :cool: Buce, javite se da pomognemo decku. :)

Poslednja izmena:
Fora je u prodaji proizvoda.
Pri tome, ubedjuju se zene da su debele iako nisu, ili da su premrsave pa da treba da se ugoje. U oba slucaja, poenta je nametnuti prodaju gomile proizvoda:
- dijetalne hrane, šejkova, herba lajf srannja, preparata, fitnes sati, proizvoda pratecih za fitnes (skupa sportska oprema, bicikli sa overkill performansama, satovi sto mere puls, korake, i hiljadu drugih sitnica bez kojih se moze).

Dakle sve se vrti oko prodaje proizvoda.

Namecu se modni trendovi kako bi se ljudi naterali da prate modu i da trose silne pare na to.

I to je to.

@izuzetan
Mislim da se daleko više vrednuje privlačnost i zgodnoća, nego samo vitkoća. A sa zrelijim pristupom, vrednuje se zdravlje psihičko i fizičko.

Po tebi je crno/bijelo. I da teze žene bijelom, tj. vitkoj građi.

Ali to baš nije sasvim tako. Žene teže zgodnoći, ono tipičnim ženakim karakteristikama, jer je to privlačno.
I sami sebe kad pogledamo, ali i drugi u nas. Postoji nešto univerzalno estetično i privlačno većini.
A u prilog tome ide i tvoj primjer, jer nisi znao ovaj podatak.
Kim Kardashian je operisala dupe i kukove. Povećala/proširila/sve što je mogla. Ona je imala skoro pa ravne kukove.
Bila je po tvome "vitka".

Dakle, cilj je zgodnoća. Ono uzak struk, ravan stomak, širi kukovi, zadnjica, dobre noge, grudi, generalno skladno tijelo, proporcionalno

Poslednja izmena od moderatora:

Back