- Poruka
- 366.750
Dešava se,kad god neko postigne nešto veće ili bolje, reakcije često nisu podrška i čestitke, nego zavist, sarkazam ili spuštanje.
Zašto je to tako?
Zašto je to tako?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dešava se,kad god neko postigne nešto veće ili bolje, reakcije često nisu podrška i čestitke, nego zavist, sarkazam ili spuštanje.
Zašto je to tako?
Decu ne treba vaspitati da imaju takmicarski duh, nego da nauce da gube i da pomeraju svoje granice svestrano,da prepoznaju sta im lezi i sta vole da se toga drze po svaku cenu,narocito da ne budu timski igraci i da zavise od drugih
Обично буде подељена реакција...
Понекад мање видимо подршку , а више видимо спуштање
Чудно....
Како их не васпитавати да имају нетакмичарски .. а да науче да губе....
Закључујем да треба васпитавати да имају победнички дух ... тако се најлакше заврши као гињола .....
Зато што успешнији људи генерално злостављају оне који су мање успешни, макар и индиректно. Проблем може бити ако је већа разлика у успеху. Успех доводи до моћи. Ако се неко осећа бољим од тебе то значи да тебе види лошијим од себе. Мање успешни људи губе некога ко с њим може истински да емпатише, јер најбоље се разумеју само они који су у скроз истим го*нима.
То не морају да буду појединци, али гомила успешних, или успешна класа људи, злоставља мање успешну класу људи. То су једноставно различити табори људи. Генерализација потиче из већинског карактера нечега, не значи да је баш свако такав. Све што се нешто осећа има неки свој разлог.Molim te, nemoj da generalizuješ ljude. Poznavala sam i još poznajem uspešne ljude koji su dobri ljudi i koji ne ističu svoj uspeh. Imam u porodici uspešne rođake. Nikoga ne zlostavljaju ( mislim na zaposlene ) niti su nadmeni i bezobrazni jer su uspešni.