Zašto se ljudi plaše Ognjene Marije?

Pusti Makija i nemoj da njegov trud nipodastavas, jer svi mi imamo takve svoje dileme...sta je sujeverje, a sta prava vera, ali bar po meni, ona ne ide skroz van i mimo predaka.
Не глуми нон стоп дрвеног адвоката, мењаш се у поентама у сваком другом посту...

Дилеме имате ви приучени људи из плебса, а не учени и практични хришћани...

Боље светог Николаја Велимировића да читаш, тај је умео и са ученима и неученима да без спорења пренесе православни дух било које паримије, симболички измишљене или реалне...
Pa dobro ti vjeruj u Iliju Peruna koji bi pobio svijet ali mu sestra ne da.

Pa dobro ti vjeruj u Iliju Peruna koji bi pobio svijet ali mu sestra ne da.
Е јеси брате мој бандоглава буква изБосне па то ти је... Зато и лајкујеш Рафаила, и тај се опија својим задртим сазнањима до крајњег ситничарења

Poslednja izmena:
Не глуми нон стоп дрвеног адвоката, мењаш се у поентама у сваком другом посту...

Дилеме имате ви приучени људи из плебса, а не учени и практични хришћани...
Ma neces ti meni da odredjujes kako cu da mislim, tj. nece niko.

Na stranu sto pogresno tumacis moje reci.

Dakle, on misli da je sujeverje, ja za nesto drugo mislim da je sujeverje, ali ipak na kraju kazem, ako narod nesto godinama i vekovima ponavlja da je tako dobro, hriscanski narod kao sto su Srbi, onda sigurno u tome ima necega. Slicno kao za hrast - zapis sto je posecen.

I skloni se od mene sa tvojim vecno zlobnim komentarima ako neko ne misli kao ti u dlaku, a da ne pisem ako je mnogo vise od te "dlake".

Ognjenu ili Blagu Mariju su u Sumeru zvali Inanna, u Mesopotamiji Ishtar, u Egiptu Hathor-Sekhmet.
Bila je strašna lavica ili žena koja kroti lava, odnosno marker leto-jesen sunca.
Predstavljala je zvezdu Sirijus na nebu.
Не, то је била господарица Египта, мачје божанство.

Баш имаш потребу да и овде тролујеш?

Back