- Poruka
- 71.355
питај родитељеSa sujevjerjem.
Vrlo moguće.
не разумем како није сујеверје тема
зашто се људи плаше неких светаца, зар то није сујеверје?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
питај родитељеSa sujevjerjem.
Vrlo moguće.
Pa jeste sujevjerje tema ali nemaju veze sa sujevjerjem biblijske priče koje si pomenuo.питај родитеље
не разумем како није сујеверје тема
зашто се људи плаше неких светаца, зар то није сујеверје?
мислиш да не мешамо библијуPa jeste sujevjerje tema ali nemaju veze sa sujevjerjem biblijske priče koje si pomenuo.
Мислим да је нон секвитур.мислиш да не мешамо библију
риа ти ли сиМислим да је нон секвитур.
Немам неки одговор. Једноставно сам се опредијелио за другу каријеру. Можда је дијелом и због тога што 2019. кад сам уписивао факултет нисам био толико у вјери. Био сам вјерник али није ми толико било битно тада колико ми је сада.Што ти Маки лепо не идеш за попа? Ожени какву Босанчица и иди нека те владика рукоположи за свештеника. Кажу му све што знаш, како се бавиш апологетским радом, како проповедаш...
Мали упија протестантизам миксован са православљем само тако... Форумска токсикариа ти ли си
Чуј то? Шта је важније од Христа и спасавања душа? Да сам твојих година ишао бих сам у апостолат. Заправо, ни твојих година нисам био за то: немам слуха, за певање антиталенат...Немам неки одговор. Једноставно сам се опредијелио за другу каријеру. Можда је дијелом и због тога што 2019. кад сам уписивао факултет нисам био толико у вјери. Био сам вјерник али није ми толико било битно тада колико ми је сада.
nikad nije kasno idi u monahe možda jednog dana postaneš i episkop kad si već toliko u veri šteta da straćiš životНемам неки одговор. Једноставно сам се опредијелио за другу каријеру. Можда је дијелом и због тога што 2019. кад сам уписивао факултет нисам био толико у вјери. Био сам вјерник али није ми толико било битно тада колико ми је сада.
А ти и твоји сте неки ауторитет за оцењивање. Где су плодови вашег рада? Превођење и писање клевета. То је сав посао.Мали упија протестантизам миксован са православљем само тако... Форумска токсика
trebao si na solfeđo da idešЧуј то? Шта је важније од Христа и спасавања душа? Да сам твојих година ишао бих сам у апостолат. Заправо, ни твојих година нисам био за то: немам слуха, за певање антиталенат...
Нека прави Српчад. Или у монахе. Добро је умрети као монах.nikad nije kasno idi u monahe možda jednog dana postaneš i episkop kad si već toliko u veri šteta da straćiš život
Оваквом таленту попут мога нема помоћи.trebao si na solfeđo da ideš
Nemoj, nikada nije kasno da shvatiš da si bolji nego što misliš da jesi.nikad nije kasno idi u monahe možda jednog dana postaneš i episkop kad si već toliko u veri šteta da straćiš život
Ожењен човек има само једну жену а попове су све у селу.Nemoj, nikada nije kasno da shvatiš da si bolji nego što misliš da jesi.
Idi samo ako ti je to isplatljiviji biznis.
To je dobar razlog da budeš pop.Ожењен човек има само једну жену а попове су све у селу.
u svakom slučaju on će odlučiti ali koliko se uneo u tu materiju šteta bi bilo da protračiNemoj, nikada nije kasno da shvatiš da si bolji nego što misliš da jesi.
Idi samo ako ti je to isplatljiviji biznis.
Maki mogo pridajes paznje tome. Ako je narod tako rekao, onda to spada i stavi pod "narodna verovanja i obicaje" i ne razmisljaj mnogo.Не, небулозно је вјеровати у тако нешто. Свети пророк Илија није Зевс који баца муње са неба и све би нас побио као некакав зли бог али ето сестра му не да. То личи више на Илијаду него на православље. Није свако народно вјеровање добро и побожно. Да јесте не би наш народ ишао на салијевање страва, гатање и врачање.
Pusti Makija i nemoj da njegov trud nipodastavas, jer svi mi imamo takve svoje dileme...sta je sujeverje, a sta prava vera, ali bar po meni, ona ne ide skroz van i mimo predaka.Не лупај, ни 10% Светог Предања не знаш...
Кад будеш бар 500 целих књига од светих отаца прочито, тад можеш да тврдиш, ал и тад опрезно, а не тако категорички ко фарисеј да одбацујеш неписано предање, које има функцију буђења страха Божијег код примитивнијег народа таквим приповеткама, које иако нису догматске, имају своју функцију у почетној просвети народа...
Батали спорење око сваке ситнице, још немаш ширину погледа - шта се дира, а шта не ...
Послушај радије оца Рафаила.Мали упија протестантизам миксован са православљем само тако... Форумска токсика
svaki crkveni narativ stvara strahopostovanje kod vernika..........uostalom, zato religija i postoji..Danas je Ognjena Marija. Nije ni crveno slovo u kalendaru, ali većina
ljudi bira da taj praznik ispoštuje kao da je crveno slovo. Zbog čega je
to tako?
Боље светог Николаја Велимировића да читаш, тај је умео и са ученима и неученима да без спорења пренесе православни дух било које паримије, симболички измишљене или реалне...Послушај радије оца Рафаила.