S1MCRO
Elita
- Poruka
- 19.530
Ima ona izreka ''Što si sisa?'', za nekoga ko je kukavica ili ljiga od čoveka.i siise landaraju kad je žena gola pa niko nije reko glup si ko siisa
Pogledajte prilog 1597663
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ona izreka ''Što si sisa?'', za nekoga ko je kukavica ili ljiga od čoveka.i siise landaraju kad je žena gola pa niko nije reko glup si ko siisa
zato što je pošo da iebe a ne da puca.Zato što muškarac sa dignutim kujcem ide gdje ni sa pišoljem ne bi smio.
sisa je sisa i u 65Ovo sisate nakon 65-te?
pa kao sisa je sinonim za zene.Sisa-kukavica, što, nemam pojma.
Da, i ja se to pitam. Meni su sise baš kul.ali zašto
u čemu su siise pogrešile?
zahvaljujući njima vi... pa kao što vidiš
Pogledajte prilog 1597664
toliko su ti kul da im rado cestitas rukovanjemDa, i ja se to pitam. Meni su sise baš kul.
Sisa-kukavica, što, nemam pojma.
Ali kao slučajno.toliko su ti kul da im rado cestitas rukovanjem
nađi mi siise koje prkose sili zemljine teže a nisu silikoniOvo sisate nakon 65-te?
a vala ako si glup brate sto nam svima toj dogazujes?Ima onaj vic.
I ti bi bio glup da imas rupu na glavi.
Gospoda barem stoje uspravno i dignuta čela a ne kao da su im sve lađe potonule.nađi mi siise koje prkose sili zemljine teže a nisu silikoni
kako da idu u vis?
nisu glupe ko gospoda koja su predmet ove nadasve poučne teme
one su opuštene ležerne i padaju kako im se pada.
eto.. i ti si upravo ovom jednostavnom tezom pobila teoriju ravne zemlje i da nema zemljine tezenađi mi siise koje prkose sili zemljine teže a nisu silikoni
kako da idu u vis?
inace lezerna gospoda koja opusteno padaju dole i nisu bas omiljena kod damanađi mi siise koje prkose sili zemljine teže a nisu silikoni
kako da idu u vis?
Vrv sto ide glavom a ne srcemIma onaj vic.
pa ne može uvek da bude u modu borbene gotovosti.inace lezerna gospoda koja opusteno padaju dole i nisu bas omiljena kod dama
ko te je uvredio toIma onaj vic.
a ono, nista nas ne sme iznenaditi?pa ne može uvek da bude u modu borbene gotovosti.
tek kad ugleda nešto oku prijatno treba da se okomi...
Pa i drzavnu zastavu nekad spusteinace lezerna gospoda koja opusteno padaju dole i nisu bas omiljena kod dama
i ona ide glavom ali se ne kaže glup si ko ptička.Vrv sto ide glavom a ne srcem
ne bih ja poslovala sa zauvek iznenađenim, pre ili kasnije lipsaće od umoraa ono, nista nas ne sme iznenaditi?
sad me seti kako je dodola nju zvala mekika i meni sve cudno..kako mekika kad je falusoidnog oblika i onda tek ukapiram da negde prave mekike kao krofne sa rupom u sredini ..ptičke su pametnije od slavica
Bas me zanima u emisiji Ja imam talenat, da neka zena vrti jednu u smeru kazaljke na satu a drugu u kontra smeru, da li bi pobedila?i siise landaraju kad je žena gola pa niko nije reko glup si ko siisa
javi mi kad se pojavi takav talenat da je zapratimBas me zanima u emisiji Ja imam talenat, da neka zena vrti jednu u smeru kazaljke na satu a drugu u kontra smeru, da li bi pobedila?