Zasto se i danas ratuje

Jes, posrbice u CG su neracionalna bica ka i krajisnici, koji samovoljno isli na samodestrukciju zbog zatucanosti.

Ljudi su racionalni - zele hranu, smjestaj, zabavu i sigurnost - samo ovi nalozeni ekstremni, nema veze da li nose kokardu ili turban, zele haos i rat zbog svojih sektaskih ideologija.
О чему ти причаш, моје бабе су гледале људе на врпи побијене. И то не на ТВ у америчком хорор филму него низ своју улицу.
Причаш бесмислице.

Боли ме к. ко је Србин а ко шта друго, и онда и данас.

Ратови су природан процес који се дешава и моменту када се својим битисањем угрози нечија територија и самим тим крене исцрпљивање ресурса на тој територији.. Тога има свуда у природи, у животињском свету итд. Људи се рађају, све их је више и више, а то доводи до ширења, ширење доводи до превише контакта, превелик контакт доводи до недовољно ресурса за све, укључује се нагон за преживљавањем и избијају ратови. Суштински то је то.

Многи људи у Србији су се осећали угрожено од избеглица иза Хрватске и са КиМ, било је доста нетрпељивости јер им је неко одједном ушао у животни простор где нема превише места ни за њих.....па ти замисли шта се тек догађа на глобалном нивоу

Е отуда ратови...увек било и увек биће.

Pa, i svima nekada smeta gužva i prenatrpanost , pa čak I nepravda, pa ono..neću da uzmem nož i izbodem komšiju, jer mi smeta galama ili što on ima više itd

ljudi koji jedu meso su iskljucivo racionalna bica,
ovi shto ne jedu meso su 50% racionalni - 50% iracionalni - ove ne mosh nagovoriti da ulete u tudje dvoriste i pucaju
Људи су крволочни то је чињеница. По природи ми смо склони уништавању свега и свачега око нас (укључујући и нас саме).

Јако чудна бића.

О чему ти причаш, моје бабе су гледале људе на врпи побијене. И то не на ТВ у америчком хорор филму него низ своју улицу.
Причаш бесмислице.

Боли ме к. ко је Србин а ко шта друго, и онда и данас.

Zamisli, vodili rat zbog bapskih prica...pametni ljudji nema sto

Zamisli, vodili rat zbog bapskih prica...pametni ljudji nema sto
Несретниче нијеу бабске приче. И амерички хорор филмови.
Него њихови сусједи, Срби, ишчеречени само зато. Замисли које су то трауме живити са тим од своје 10 године живота.

Скроз болесно али и за очекивати од балкански болесника.

Не убјеђујем стварно никога. Ово што сам написао је моје мишљење. Други нека раде како оће али стварно мислим да могу живити без проблема на воћу, поврћу, житарицама и сл.

А некад прије само крух и месо. :eek:
Ne ne, nisam ja ni mislio na tebe, nego na ove samproklamovane "prehrambene evanđeliste" koji idu okolo i svima objašnjavanju da treba pod hitno da pređu na soju/meso/voće/štagod, jer eto njima odgovara i čitali su na Fejsbuku....

Kad ce ljudska vrsta dovoljno da dodje sebi, dok još ima kome i da prestane da se kolje zbog komada zemlje , para, čega već?

Kako im nije draže, ovim vrhovnim komandantima, da provode vreme sa decom, unucima, da spavaju noću, nego da prave neke planove , razmišljaju sta ce da dignu u vazduh i broje mrtve na sve strane ? Kako nisu anksioznii u tim momentima ?

Koga lozi ubijanje i kad ce da stane pitam ja vas
U prirodi coveka je da se bori i ratuje. Toga ce biti uvek i zauvek.

To nam je u krvi, destrukcija i ratovanje, želja za moći. Mi smo svoju moć dali toj nekolicino od 1% da komanduju našom budućnošću, gledamo ratovanja i ubijanja i bole nas patke da menjamo šta, jel jelte mi smo manjina i ne možemo da promenimo ništa. Ja bih iskreno vole nuklearni rat da nas satre sve, ceo kancer da nestane i zloćudni i dobroćudni. Pa da neka civilizacija krene ispočetka, kao što su neandertalci i ostali -talci nestajali sa lica zemlje tako ćemo i mi, defekt.

Kad ce ljudska vrsta dovoljno da dodje sebi, dok još ima kome i da prestane da se kolje zbog komada zemlje , para, čega već?

Kako im nije draže, ovim vrhovnim komandantima, da provode vreme sa decom, unucima, da spavaju noću, nego da prave neke planove , razmišljaju sta ce da dignu u vazduh i broje mrtve na sve strane ? Kako nisu anksioznii u tim momentima ?

Nikada. Pa ni tada. Dok je ljudi biće i ratova. Što je negdje i normalno.

Pa rat Je normalan

Back