Zasto se i danas ratuje

Bjankilina

Domaćin
Poruka
3.403
Kad ce ljudska vrsta dovoljno da dodje sebi, dok još ima kome i da prestane da se kolje zbog komada zemlje , para, čega već?

Kako im nije draže, ovim vrhovnim komandantima, da provode vreme sa decom, unucima, da spavaju noću, nego da prave neke planove , razmišljaju sta ce da dignu u vazduh i broje mrtve na sve strane ? Kako nisu anksioznii u tim momentima ?

Koga lozi ubijanje i kad ce da stane pitam ja vas

Poslednja izmena:
Kad ce ljudska vrsta dovoljno da dodje sebi, dok još ima kome i da prestane da se kolje zbog komada zemlje , para, čega već?

Kako im nije draže, ovim vrhovnim komandantima, da provode vreme sa decom, unucima, da spavaju noću, nego da prave neke planove , razmišljaju sta ce da dignu u vazduh i broje mrtve na sve strane ? Kako nisu akcioni u tim momentima ?

Lozi buduceg predsednika sveta-Antihrista i njegove podanike.

Kako im nije draže, ovim vrhovnim komandantima, da provode vreme sa decom, unucima, da spavaju noću, nego da prave neke planove , razmišljaju sta ce da dignu u vazduh i broje mrtve na sve strane ? Kako nisu anksioznii u tim momentima ?

Ovo skapiras u cetvrtom razredu osnovne skole:O

Znaci, traume iz detinjstva.
Nikakve traume. Moć je droga. Najopojnija i najjača. Ona sa koje se najteže skinuti.
Ljudska bića su vođena strastima, a ne razumom, koliko god mi mislili da smo razumni.
Razum je samo alat u funkciji strasti.
Zatoi napredujemo i razvijamo se brze od ostalih zivotinjskih vrsta.
Zato cemo brze i da zatvorimo ciklus - da nestanemo.
Sve u skladu sa prirodnim zakonima :)

конкретеан проблем који се решава је прекомеран број људи који је последица пирамидалног система,
а у суштини прави проблем је плави човек који уништава све око себе и није са ове планете земље.

(са ове планете земље су амерички индијанци, аустрлијски домородци јужноамерички народи и африканци - они не праве нити градове нити пирамидалне системе, нити тлаче друге људе, нити смишљају каматне системе...)

плави човек је највероватније дошао са марса (пошто и има 25ч цикрадиални ритам - што је дан на марсу а не 24ч као на земљи). тај исти плави човек има потребу да тлачи остале људе, уништава све око себе...

Poslednja izmena:
Nikakve traume. Moć je droga. Najopojnija i najjača. Ona sa koje se najteže skinuti.
Ljudska bića su vođena strastima, a ne razumom, koliko god mi mislili da smo razumni.
Razum je samo alat u funkciji strasti.
Zatoi napredujemo i razvijamo se brze od ostalih zivotinjskih vrsta.
Zato cemo brze i da zatvorimo ciklus - da nestanemo.
Sve u skladu sa prirodnim zakonima :)
ето, човек одговорио баш како треба и шта је проблем: "страст ка моћи",
ако не пошутјемо природне законе ће несанемо (мислим да се такво истребљење већ десило на марсу)..
"разум" може да буде и пробем светски...

Ljudi, kao jedna od vrsta ("pametne životinje"), na planeti, su totalno, degradirajući element. Ono, što čoveku, padne na um, da uradi, drugom čoveku, ne bi uradila, ni najveća zverka, u životinjskom carstvu. Neko je izjavio, da se i đavo postidi, šta ljudska vrsta radi, između sebe. Daleko smo mi,kao takva bića, od racionalnog i fundamentalnog, sagledavanje života, i njegovog ciklusa. Najiskrenije, mene je sramota, sa kim, sve delim, ovaj komadić čestice, zvani Zemlja.

конкретеан проблем који се решава је прекомеран број људи који је последица пирамидалног система,
а у суштини прави проблем је плави човек који уништава све око себе и није са ове планете земље.

(са ове планете земље су амерички индијанци, аустрлијски домородци јужноамерички народи и африканци - они не праве нити градове нити пирамидалне системе, нити тлаче друге људе, нити смишљају каматне системе...)

плави човек је највероватније дошао са марса (пошто и има 25ч цикрадиални ритам - што је дан на марсу а не 24ч као на земљи). тај исти плави човек има потребу да тлачи остале људе, уништава све око себе...
Bokse, napadaju li te vanzemaljci

Kako se braniš

Zato što se problemi ne reševaju nego guraju pod tepih i onda se vremenom gomilaju i sve eksplodira.

Onda se počne ispočetka, pa se opet gomila... i tako u krug.

Verovatno nikad, treba svest da se promeni ali mislim da toliko daleko ne možemo da dobacimo.

Bokse, napadaju li te vanzemaljci

Kako se braniš
не ванземаљци - него систем. доктори, милиционери, ватрогасци, судије, чиновници у државној управи су у првим борбеним редовима, политичари су у другом реду и немилосрдно нападају, понижавају и оробљавају рају.

систем је измислио плави човек (или европски) - има доказа да је са марса - и да није не битно је.. он је проблем

како се бранити? једноставно - само избаците храну животињског порекла и пирамидални систем је немоћан да вас тлачи, лаже, вара, пелца...
(после се све само казује)

Poslednja izmena:
не ванземаљци - него систем. политичари су у првим борбеним редовима и нападају рају.
систем је измислио плави човек (или европски)

како се бранити? једноставно - само избаците храну животињског порекла и пирамидални систем је немоћан да вас тлачи, лаже, вара, пелца...
Hoces da kazes da indijanci nisu jeli hranu zivotinjskog porekla?

Back