I? Dokle tako , jedan drug sa akademije (dramske,ne policijske) , ,sećam se,dobro,rekao,"ako Boga Ima-Tako ,kako nam Opisuju u propovedima,Onda je Bog mnogo bolestan i zao ,težak sadista"
Čuj ,napravio je čoveka po SVOME LIKU,a da bi ga posle Kažnjavao,ubijao,mučio,razboljevao,...decu na porođaju koja se rode i ne prežive ni 5 minuta , Malu Milicu koju je Bomba 1999 našla na dečjoj noši , ma kako da ne , popovi se TUKU međusobom i svađaju ,narodna izreka (pitam se odakle je nastala i zašto....) ,"Ne ide čoovek u popove da se
SPASE već
da se NAPASE.
Pa onda ,zezanje ,kad neko vozi neku jaku makinu-a ono padaju komentari "ovaj ko da radi u patrijaršiji?" Popovi sa strob Plavim Blinkerima i / ili Plavom Rotacijom na magnet...barem...u nekom pristojnom nemačkom autiću , da stigne svima da osveti vodu po kućama što pre i to naplati -BEZ fiskalne poreske potvrde o "transakciji" ,I tako dalje...i tako bliže i tako šire ,dok se narodi tuku,svađaju zbog političara ,koji se nad tuđim patnjama parama mire.
Recite ,da sam Đavo,satanista,sektaš,nevernik,prilepite mi sve moguće i vama znane pogrde i pokude,...slobodno....neka...s'obzirom na to
ŠTA SAM SVE PROŽIVEO I jedva PREŽIVEO...ništa me ne može više pomeriti...uvrediti...Povrediti...Rođen sam samo da bih trpeo batine i uvrede i ponižavana i nasile ,ucenjivanja,pretnje,
konstantna ZASTRAŠIVANJA....ne...ne od vršnjaka ili nekih tamo-
VEĆ OD SVOJIH NAJBLIŽIH KOJI SU TREBALI DA ME
ZAŠTITE od tako nečeg,...Otac,kome je Narcisoidna majka,od najranijih dana,čim sam pokazao da sam i ja OSOBA sa ŽELJAMA ,Snovima,Mislima,Nadanjima,Potrebama,
ŽELJAN BLISKOSTI PRE I IZNAD SVEGA ...Ali ...TO se NIKADA NIJE OSTVARILO...dok su 5 godina stariju sestru dizali u NEBESA ,Stavljali na TRON,DIVILI SE NJENIM "TALENTIMA" i POSEBNOŠĆU,,,,zamislite-htela je da uči da svira klavir i Dobila je sa 4 godine Pianino ,koji je koštao ,kao tada automobil...od "TETKE",-Majčine Tetke,sestre moje Babe,i -zbog toga su jo se SVI DIVILI ,i što je išla u osnovnu muzičku,...
(kasnije ću ja
SAM da uspem da se ubacim u ,Tada ,sa mojih 15 godina,Radio Pingvin,i naučiti i ja da radim audio dizajn,i zarađujem prve pare,predlagajući da se uvede digitalizacija sistema,i da ne dužim o detaljima toga-šta ,kako ,ko,itd,TAKO sam SAM NAŠAO sebi Prvi Plaćeni posao i bio NAJMLAĐI ,koji je ZARAĐIVAO u kreativnom i lepom poslu,to su bile teške godine,a ja sam donosio novac kući ,sa 16 sam izvadio Prvu Ličnu Kartu,kako bi mogli da me zaposle,i daju propusnicu i potpišem ugovor o poslovnom delu ,tu su me razni muzičari Naučili da i ja Sviram Klavir,prvo sam na sluh a posle i na predavanja i uz učitelje),...
ALI TO NIJE BILA POSEBNA I BITNA STVAR?!? -Batine su se i dalje nizale a ja sam samog sebe uspavljivao u TIM godinama tinejdžera,
ljuljuškanjem sopstvenog tela u krevetu...kasnije ću saznati od psihijatra da je to poznat sindrom dece koja su
NAPUŠTENA ,u DOMU i OSTAVLJENA ,ODBAČENA,ŽELJNI ♥ LJUBAVI ♥ ,koju su ,na taj način-sama,ili bolje da kažem,SAMI SMO TO MORALI DA SIMULIRAMO,...
__________----------__________----------__________----------__________----------__________----------__________----------
I tako... sam još kao ODBAČEN od Oca i Zanemaren od "Majke Narcisa" i NEVOLJEN Dečak ,shvatio ,na svoj dečiji način,da je OVO ,gde "ŽIVIMO"-Ovaj
MATERIJALNI SVET , u kojem se NE MOŽE, BEZ Materijalnih sredstava,Hrana,piće-Voda ,KROV nad Glavom,od Molitve ,koliko God ona lepa i iskrena bila ,se NEMOŽE PREŽIVETI u ovom
MATERIJALNOM SVETU , i evo moje teze,i teorije - Ako se vodimo onim ,propovedanjem da je
BOG PROTERAO Šejtana,Belzebuba,đavola,sotonu,HA Satan,a,jer NIJE hteo da se pokloni Božijem
ČUDU -ČOVEKU kojeg STVORI ,a Pali Anđeo-Lucifer -što znači
SVETLONOŠA - onaj koji nosi svetlo ,i tada ,kako nam pripovedaše
,BOG Progna tog Anđela u "Carstvo HAD-Pakao u kojem će on ,pali anđeo biti proteran i Istovremeno njegov Gospodar" ,i ŠTA se dešava POSLE toga,biblija kaže,da smo SVI MI "GREŠNICI" pred crkvom i BOGom,i da treba ,kao "životni" zadatak da postavimo jedini cilj a to je da zaslužimo i zavrednimo ,POVRATAK (u Budućnost

) ,sorry,šala,,,glupa znam...izletelo ,Elem,
POVRATAK u CARTVO BOŽIJE u CARSTVO NEBESKO" -Zar ne?
I šta sam ja kao klinac još zaključio ,služeči se prostom logikom,i
Matematičko-Logičkoj-Dedukciji , znači ,da PAKAO NE POSTOJI....ODNOSNO ...
ITEKAKO POSTOJI - i EVO OVDE SMO VEĆ U ISTOM,i onda ,ćete vrlo lako Razumeti ZAŠTO ima toliko mnogo
ZLA svuda oko NAS ,pa i MEĐU NAMA , ZAŠTO LOŠI NAPREDUJU ,AVANZUJU I "UŽIVAJU U OVOM MATERIJALNOM SVETU",dok ostaliu,namerno nisam rekao (napisao
MI) ,jer ne smatram sebe za savršenog "kandidata" za bolja mesta tamo gore,ali ipak,MNOGO ,ma i PREVIŠE ZALA je BAČENO na MOJA LEĐA,telo,Srce,Um,...i DUŠU... Dakle
NE HULIM NA BOGA ,jer BOG NIJE "NADLEŽAN" ZA SVA OVA sr...već njegov Pali Anđeo,
U ČIJEM smo carstvu SVI BRZ ,izuzetaka,samoubistvo,NIJE izlaz,ako bi neko pomislio tako,a jeste,bilo je ludaka koj su na Takav način propovedali Izlazak iz ovog
MATERIJALNOG prokletstva,
NE ,već se MORA odslužiti cela ,da ne kažem KAZNA,ali dočekati PRIRODAN ili od neke treće nepogode ,ZAVRŠETAK CELE PRIČE koju zovemo život,DA,NAj ISKRENIJE MISLIM Da SMO Ovde na Odsluženju neke KAZNE,i da smo pošli za tim,palim...i sad plaćamo,,,a,pošto ,ipak ima onih kojima se bliži KRAJ OTPLAĆIVANJA nekog samo Gospodu ZNANOG dela ili bore reći NEDELA,i tek POSLE toga,se može obraćati BOG ,ovo,BOG ono,,,NIJE BOG ,najprostije rečeno ,KRALJ ZEMALJSKOG MATERIJALNOG CARSTVA,VEĆ...
ZNA se KO (a nije Koštunica ,i zato više ne hulim na Boga,zašto mi je dao tolike patnje i patnje,-jer ne verujem da je veliki psihopata ,već da smo SVI MI VEĆ u PAKLU , i zato je Lošima DOBRO ,a DOBRIMA UVEK NEŠTO ZAPINJE,Koči,Usporava ,lomi,uostalom,da li ste primetili da DOBRI ljudi Odlaze PRERANO?!?? Dok OLOŠ živi po 100 godina ,..razislite malo o svemu ovome,...ja toliko,a nije ni malo,izvinite ako se učinilo da vam kukam ovde na svoj jadan život,i patnje,izgubljene ljubavi,poslovne šanse,Bolji Život (čujem opet će da se reprizira),jednostavno ,bar JA,mislim OVAKO,