Зашто се девојке шминкају?

Koliko god da su devojke lepe prirodno, sa šminkom su privlačnije. Normalno, ako znaju da se našminkaju, a ne nafrakaju.
Osim toga nisu sve devojke lepe, a šminka može dosta da popravi, bar za prvi utisak, da se privuče pažnja.
Nemojmo molim vas licemerisati i biti neiskreni po ovom pitanju.
Нене ја не лицемеришем ал например кад сам био са једном девојком која је била јако лепа а шминкала се ја сам јој то и рекао, да се не шминка беспотребна јер је много лепа и без шминке.

Poslednja izmena:
Нене ја нелицемеришем ал например кад сам био са једном девојком која је била јако лепа а шминкала се ја сам јој то и рекао, да се не шминка беспотребна јер је много лепа и без шминке.
I posle se čudiš što je pobegla....

Licemerišeš. Plus šta ima da joj govoriš šta da ne radi. Možda ti je nesvesno bila frka da ne privuče još pažnje. :zper:
Није и не лицемеришем. Не говорим јој шта да ради него сам јој предложио. Ваљда имам право? Данас не смеш више ни предложити а да те неко не смара да као намећеш жени, наређујеш жени. Не, она је моја девојка била ми је прелепа без шминке и то сам и рекао

Није и не лицемеришем.
Licemerno. Ali možda i razumeš zašto, za tebe ima šanse.
Не говорим јој шта да ради него сам јој предложио. Ваљда имам право? Данас не смеш више ни предложити а да те неко не смара да као намећеш жени, наређујеш жени. Не, она је моја девојка била ми је прелепа без шминке и то сам и рекао
:roll:

Back