- Poruka
- 8.775
Увек ме је занимало, будући да су мени увек била најлепше и најслађе чупаве, природне и ненашминкане девојке 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Neke da dopune a neke da sakriju.Увек ме је занимало, будући да су мени увек била најлепше и најслађе чупаве, природне и ненашминкане девојке![]()
Мени су најлепше природнеNeke da dopune a neke da sakriju.
Svakako!Мени су најлепше природне
Нене ја не лицемеришем ал например кад сам био са једном девојком која је била јако лепа а шминкала се ја сам јој то и рекао, да се не шминка беспотребна јер је много лепа и без шминке.Koliko god da su devojke lepe prirodno, sa šminkom su privlačnije. Normalno, ako znaju da se našminkaju, a ne nafrakaju.
Osim toga nisu sve devojke lepe, a šminka može dosta da popravi, bar za prvi utisak, da se privuče pažnja.
Nemojmo molim vas licemerisati i biti neiskreni po ovom pitanju.
I posle se čudiš što je pobegla....Нене ја нелицемеришем ал например кад сам био са једном девојком која је била јако лепа а шминкала се ја сам јој то и рекао, да се не шминка беспотребна јер је много лепа и без шминке.
Није и не лицемеришем. Не говорим јој шта да ради него сам јој предложио. Ваљда имам право? Данас не смеш више ни предложити а да те неко не смара да као намећеш жени, наређујеш жени. Не, она је моја девојка била ми је прелепа без шминке и то сам и рекаоLicemerišeš. Plus šta ima da joj govoriš šta da ne radi. Možda ti je nesvesno bila frka da ne privuče još pažnje.![]()
Како ти знаш да ли је она побегла или ја?I posle se čudiš što je pobegla....
Џорџ џун...Gledaju pogresne uzore,da izgledaju starije,pa kad postanu starije da zamazu to
Licemerno. Ali možda i razumeš zašto, za tebe ima šanse.Није и не лицемеришем.
Не говорим јој шта да ради него сам јој предложио. Ваљда имам право? Данас не смеш више ни предложити а да те неко не смара да као намећеш жени, наређујеш жени. Не, она је моја девојка била ми је прелепа без шминке и то сам и рекао
Не разумем кунем се, можда једино јер чупам длаке између обрваLicemerno. Ali možda i razumeš zašto, za tebe ima šanse.
![]()