bane
Aktivan član
- Poruka
- 1.219
lepe devojke su lepe i bez šminke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova ima više šminke (ili Photoshopa) sad na sebi nego što je moja baba Stanija imala za života.lepe devojke su lepe i bez šminke
![]()
Meni je najjači selfi u toaletu ili kad se iza vidi wc šolja.i kad prave selfie redovito ovako izgledaju je kao da su prethodno zagrizle limun
https://www.shutterstock.com/image-photo/young-woman-striking-white-forelock-260nw-2704956963.jpg
Da bi bile lepse muskarcima (ili zenama, sta koga privlaci).
lepe devojke su lepe i bez šminke
![]()
Ali pumpanje usana
..
Valjda je to jeftino pa svaka glupaca pumpa usta. Kako ne kontaju da izgledaju UVEK losije.
daj onda i mi muskarci da se sminkamoda se žena oseti lepšom i moćnijom.
Ne lupajМушкарце дефинитивно не занима шминка. Него се такмиче са другим женама која ће боље да се намаже.
Šminkam se jer volim sebe u tom izdanju. I vrlo malo šminke može biti dovoljno da se žena oseti lepšom i moćnijom.
daj onda i mi muskarci da se sminkamo
sminkaju se jer ih je neko to naucio, i to "znanje" se sad ukorenilo, samo je pitanje ko, i kada, jos u praistoriji
da, samo je to klovnovi kasnija nadogradnja, i nefilimi, a bukvalno piseКажу да су Нефилими били кловнови, а жене су се масивно палиле на њих и правиле децу са њима, па су их можда они научили да се шминкају.
pa jel nas zanima, osim nekih izuzetaka, u politici, i na zabavljackoj sceni? msm sad je u modi tetoviranje, ej da ja saram na laktu kao paukovu mrezu? samo kao primer navodimNe lupaj
Mnogi muškarci se i šminkaju. Nisi primetio?daj onda i mi muskarci da se sminkamo
sminkaju se jer ih je neko to naucio, i to "znanje" se sad ukorenilo, samo je pitanje ko, i kada, jos u praistoriji
jesam, mozda 1 promil, a zene skoro sve, dok je tetovaza jednako popularnaMnogi muškarci se i šminkaju. Nisi primetio?
Onda ne pratiš društvene mreže i trendove. Na sreću, takvi su se u manjoj meri ''primili'' kod normalnih muškaraca. Osim obrva, primetila sam da su im obrvice redovno sređenejesam, mozda 1 promil, a zene skoro sve, dok je tetovaza jednako popularna

aha, i pre nego legnu u krevet sa nekim, prvo kazu: cek da se nasminkam, da ti budem lepsaDa bi bile lepse muskarcima (ili zenama, sta koga privlaci).