Zašto se devojke koje imaju neki broj bivših partnera ljute kada muškarci isto hoće da imaju broj bivših partnerki?

bezimeni1

Ističe se
Poruka
2.072
Оне добијају мушкарце на готовом, ми морамо да се трудимо да јуримо девојке. Није у реду причати да је нека имала толико и толико бивших, али зашто се онда оне љуте на неускусне мушкарце који се боре да исто тако буду сексуално остварени, да имају пуно веза, и окривљавају их због површности? Да ли је у реду та њихова љутња, мислим да није.

Бити са једним, другим, трећим, гради искуство и самопоуздање. Није чудно што су неискусни најмање самопоуздани. Неко ко се науживао у животу и изградио се као личност кроз односе са другима би да забрањује другима исто то, и забрањују им да буду срећни.

Можда је донекле и заслужено бити површан јер ако си ти неком број тај те пореди са бившима и не можеш баш да му будеш једини, онда од тебе не може да очекује исто да си му једина и љубав свог живота. Треба слични са сличнима са буду, па макар био то мушкарац са 70 и девојка са 25 скроз истих сексуалних искустава, године су само број, битније је једнако искуство.

Оне добијају мушкарце на готовом, ми морамо да се трудимо да јуримо девојке. Није у реду причати да је нека имала толико и толико бивших, али зашто се онда оне љуте на неускусне мушкарце који се боре да исто тако буду сексуално остварени, да имају пуно веза, и окривљавају их због површности? Да ли је у реду та њихова љутња, мислим да није.

Бити са једним, другим, трећим, гради искуство и самопоуздање. Није чудно што су неискусни најмање самопоуздани. Неко ко се науживао у животу и изградио се као личност кроз односе са другима би да забрањује другима исто то, и забрањују им да буду срећни.

Можда је донекле и заслужено бити површан јер ако си ти неком број тај те пореди са бившима и не можеш баш да му будеш једини, онда од тебе не може да очекује исто да си му једина и љубав свог живота. Треба слични са сличнима са буду, па макар био то мушкарац са 70 и девојка са 25 скроз истих сексуалних искустава, године су само број, битније је једнако искуство.
Zenu odbija anksioznost a ne cifra. A to je ono sto ide iskustvom. Skapiras da mozes da joj kazes sta god i da te boli djon i to ce nju privuci.
nevin sam, gej sam, vozim djibretara planiram firmu i svoj kamion i karijeru.
Koja ne ume da olabavi, tu preskoci ima neki problem sa sobom a ti nisi taj problem.

ovo je vrlo glupo konstruisano izlaganje
ako se moze nazvati izlaganjem uopste
Само не умем да се лепо изразим али стоји то што сам рекао. То је реална констатација а занима ме зашто је то тако?

Fora je u tome da žene u velikoj većini (da ne generalizujem) ne jure partnere da bi ih samo izmenjale, već sa svakim jure neki dublji smisao, a kad ga ne nadju idu dalje. Kod žena je u principu teško razdvojiti emocije i fizičku prisnost, pa samim tim tvoja teorija pada u vodu, dok muškarcima nije problem da imaju snošaj sa devojkom koja ih emotivno ne privlači i ne ispunjava. Naravno u svakoj situaciji imaš izuzetaka, ali tvoja teorija da mi jurimo muškarce da bi smo "nabildovale neku cifru" nije uverljiva. A sa druge strane, smatram da ni muškarci nisu nužno bolji ljubavnici ukoliko su imali više partnerki, sasvim suprotno.

Fora je u tome da žene u velikoj većini (da ne generalizujem) ne jure partnere da bi ih samo izmenjale, već sa svakim jure neki dublji smisao, a kad ga ne nadju idu dalje. Kod žena je u principu teško razdvojiti emocije i fizičku prisnost, pa samim tim tvoja teorija pada u vodu, dok muškarcima nije problem da imaju snošaj sa devojkom koja ih emotivno ne privlači i ne ispunjava. Naravno u svakoj situaciji imaš izuzetaka, ali tvoja teorija da mi jurimo muškarce da bi smo "nabildovale neku cifru" nije uverljiva. A sa druge strane, smatram da ni muškarci nisu nužno bolji ljubavnici ukoliko su imali više partnerki, sasvim suprotno.

Ovo je nekad bilo tako, sad se udaraju kao da imaju kasko, što je sjajno jer smo se neki na*ebali za dva života, slava Bogu.

Треба слични са сличнима са буду, па макар био то мушкарац са 70 и девојка са 25 скроз истих сексуалних искустава, године су само број, битније је једнако искуство.
Na prvom sastanku izvaditi cifre pa videti sta dalje.

"Izvini macane jos pet komada pa mi se javi, caos" xD

Danas zivimo u modernom vremenu,ovo sto opisujes mi deluje vise da vuce na ponasanje muskaraca I zena u velikim gradovima,tamo su muskarci I zene vrlo slobodnih shvatanja I kao sto rekoh,moderni.To je taj ubrzan zivot na asfaltu pretpostavljam.
Kod vas jos nije stigao asfalt?

Kod vas jos nije stigao asfalt?
Imala sam ja drugarice,koje su pocele da piju kad su imale 15 godina,bilo im krivo sto ne mogu da budu sa momcima pa su se dohvatile flase. To je posebno ruzno,recimo u gradu nikad nisam videla pijanu zenu ili devojku koliko ove na selu.

Ја мислим да је твој главни животни проблем што хоћеш све да добијеш на готово, а ништа не може у животу да се добије на готово.

За све у животу, да би се добило мора да се улаже (труд, новац, време), а често и да се ризикује.

Иначе, девојке се уопште не љуте кад неки мушкарац има већи или мањи број партнера.

Ја мислим да је твој главни животни проблем што хоћеш све да добијеш на готово, а ништа не може у животу да се добије на готово.

За све у животу, да би се добило мора да се улаже (труд, новац, време), а често и да се ризикује.

Иначе, девојке се уопште не љуте кад неки мушкарац има већи или мањи број партнера.
Ја сам се цео живот трудио и свашта трпео за џабе. Можда сам се на погрешан начин трудио и мучио, али то јесам, и то за џабе. И сада хоћу само резултате тога или да имам лакшу прођу баш због тога. И ужасно ми смета претпоставка због тог става да се никад нисам трудио. Да се никад нисам потрудио ни око чега у животу ја сада не бих био несрећан јер бих без икаквих проблема прихватао неуспешност јер бих сматрао да је то заслужено. Мени је систем награде и казне скроз уништен, вришти ми се од фрустрација, безброј казни без икакве награде, јер сам се мучио и трпео за џабе.

Ја сам се цео живот трудио и свашта трпео за џабе. Можда сам се на погрешан начин трудио и мучио, али то је сам, за џабе. И сада хоћу само резултате тога. И ужасно ми смета претпоставка због тог става да се никад нисам трудио. Да се никад нисам потрудио ни око чега у животу ја сада не бих био несрећан јер бих без икаквих проблема прихватао неуспех јер бих сматрао да је то заслужено. Мени ке систем награде и казне скроз уништен, вришти ми се од фрустрација јер сам се мучио и трпео за џабе.

Си размишљао да отвориш налог на OnlyFans?

Back