- Poruka
- 27.057
Ti meni, o zakonima u prosvetiKakva mržnja? Jesi li bar toliko pismena da pročitaš tri zakona? Bar delove koji se odnose na obrazovanje prosvetu i nasilje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti meni, o zakonima u prosvetiKakva mržnja? Jesi li bar toliko pismena da pročitaš tri zakona? Bar delove koji se odnose na obrazovanje prosvetu i nasilje?
ovo što pišeš je suprotno zakonima države Srbije, a ti se pozivaš na poznavanje zakona....pa kako? čime?Ti meni, o zakonima u prosveti![]()
Из авиона се види да је активисткиња.ovo što pišeš je suprotno zakonima države Srbije, a ti se pozivaš na poznavanje zakona....pa kako? čime?
Ajde?? Javili ti iz centrale? Au brate bolesti sa etiketiranjem su na reduИз авиона се види да је активисткиња.
i to je kršenje zakona, ako ga sprovodi u školi....Из авиона се види да је активисткиња.
Наравно. Плаћени спавач који ровари и правда оне ђаволе.i to je kršenje zakona, ako ga sprovodi u školi....
Ма знам те од раније, сви твоји постови су антисрпски и веома сумњиви.Ajde?? Javili ti iz centrale? Au brate bolesti sa etiketiranjem su na redu![]()
pa onda si u pravu, kad možeš da kršiš zakone države što ne bi i ovde sprovodila svoja pravila, pa mene banuješ za reč bolest, a ti nas vredjaš komotno...Ajde?? Javili ti iz centrale? Au brate bolesti sa etiketiranjem su na redu![]()
Javi Đuri da hapsiМа знам те од раније, сви твоји постови су антисрпски и веома сумњиви.
Javi Đuri da hapsi![]()
Ti i tebi slična ste dokaz zašto je i pre trebao da se desi ovaj protest. Zagubljeni u mržnji, prošlosti, priviđaju vam se izdajice, pokušavate da vređate na način koji ne priliči nijednom iole kulturnom i vaspitanom Srbinu. Drago mi je što sam u vašim glavama ''strani element'' jer vi nikad nećete biti oni Srbi o kojima pričam deci, pošteni, pametni, vredni, empatični i plemenitiIma jedna tema na psihologiji, zove se sram i bruka, možda da je malo pogledaš? Zbog tebe je otvorena....
Jedno je pričati deci bajke koje ne primenjuješ na sebi....dvoličnost je uspeh vaše civilizacije....Ti i tebi slična ste dokaz zašto je i pre trebao da se desi ovaj protest. Zagubljeni u mržnji, prošlosti, priviđaju vam se izdajice, pokušavate da vređate na način koji ne priliči nijednom iole kulturnom i vaspitanom Srbinu. Drago mi je što sam u vašim glavama ''strani element'' jer vi nikad nećete biti oni Srbi o kojima pričam deci, pošteni, pametni, vredni, empatični i plemeniti![]()
Jedno je pričati deci bajke koje ne primenjuješ na sebi....dvoličnost je uspeh vaše civilizacije....
Nesvesni da krše zakone države, a sebe zovu pristojnom Srbijom? Nije to nesvest, već svesno trgovanje pozicijom...Nisu oni dvolični,
nešto su još gore - nesvesni su i izmanipulisani.
Hvala Bogu da sam se sada i lično uverila da zaista postoje ovakvi ljudi u Srbiji, do sada nisam verovala jer nisam takvima okružena. Poješće vas mržnji, nije to zdravo toliko. Koje dno treba da budeš da bi ovako nešto pisali auu, tugaa
![]()
Ček dok dođem sebiРецимо не хејту!
to se desilo u gimnaziji gde predaje moj prosvetar.Link, izjavu, argumet, osim rekla-kazala? I misliš da ćeš me u ovo ubediti? Pa na svim naslovnim stranama ''jadna direktorica'' precednik daje izjave, Brnabička skače u borbu da je spasi, nemoj me zasmejavati molim teovakvu vest bi inforemre crvenim slovima udarno na naslovnoj, odmaa uz Joavanu Jeremić
nanu im solakovsku aProtest prosvetara je trebao biti u vreme DS a nije.