Zašto se buni jedino prosveta?

Ima jedna tema na psihologiji, zove se sram i bruka, možda da je malo pogledaš? Zbog tebe je otvorena....
Ti i tebi slična ste dokaz zašto je i pre trebao da se desi ovaj protest. Zagubljeni u mržnji, prošlosti, priviđaju vam se izdajice, pokušavate da vređate na način koji ne priliči nijednom iole kulturnom i vaspitanom Srbinu. Drago mi je što sam u vašim glavama ''strani element'' jer vi nikad nećete biti oni Srbi o kojima pričam deci, pošteni, pametni, vredni, empatični i plemeniti :(

Ti i tebi slična ste dokaz zašto je i pre trebao da se desi ovaj protest. Zagubljeni u mržnji, prošlosti, priviđaju vam se izdajice, pokušavate da vređate na način koji ne priliči nijednom iole kulturnom i vaspitanom Srbinu. Drago mi je što sam u vašim glavama ''strani element'' jer vi nikad nećete biti oni Srbi o kojima pričam deci, pošteni, pametni, vredni, empatični i plemeniti :(
Jedno je pričati deci bajke koje ne primenjuješ na sebi....dvoličnost je uspeh vaše civilizacije....

:roll: Hvala Bogu da sam se sada i lično uverila da zaista postoje ovakvi ljudi u Srbiji, do sada nisam verovala jer nisam takvima okružena. Poješće vas mržnji, nije to zdravo toliko. Koje dno treba da budeš da bi ovako nešto pisali auu, tugaa :(

Link, izjavu, argumet, osim rekla-kazala? I misliš da ćeš me u ovo ubediti? Pa na svim naslovnim stranama ''jadna direktorica'' precednik daje izjave, Brnabička skače u borbu da je spasi, nemoj me zasmejavati molim te :Dovakvu vest bi inforemre crvenim slovima udarno na naslovnoj, odmaa uz Joavanu Jeremić
to se desilo u gimnaziji gde predaje moj prosvetar.
imaju deca od ranije pik na hemicarku a sada se osilili

Poslednja izmena od moderatora:

Back