Ne meni, ja znam koliko je nastavnika u obustavi. Nego teme radi.Kome? Tebi? Koji ćeš da mi opet serviraš režimsku propagandu i ubeđuješ me da to nije tačno?![]()
Ipak je ovo tvoja tema, red je da izdominiraš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne meni, ja znam koliko je nastavnika u obustavi. Nego teme radi.Kome? Tebi? Koji ćeš da mi opet serviraš režimsku propagandu i ubeđuješ me da to nije tačno?![]()
Ne meni, ja znam koliko je nastavnika u obustavi. Nego teme radi.
Ipak je ovo tvoja tema, red je da izdominiraš
i baš nijedno dete ga nije poslalo nigde osim na roditeljsku viber grupu?Deca su snimala, naravno da smo imali snimak.
zabunio se, jer svuda piše isto, njemu je sve jedna ista temaP.S. ovo nije moja tema, samo sam učesnik iste![]()
Kako nisu, N1 objavio.i baš nijedno dete ga nije poslalo nigde osim na roditeljsku viber grupu?
kako divna deca, ko izmišljena
Čak je i ovaj Ružić bolji od sadašnjeSlobodan Vuksanović
Ljiljana Čolić
Žarko Obradović
Tomislav Jovanović
Srđan Verbić
Mladen Šarčević
Branko Ružić
Koji odgovara?
link?Kako nisu, N1 objavio.
Ti ne veruješ da gimnazijalci psuju ili šta?
ja ne verujem tebi, eto štaTi ne veruješ da gimnazijalci psuju ili šta?
Imate 10 tema na istu temu, obrati se moderatorki, supersegamega.zabunio se, jer svuda piše isto, njemu je sve jedna ista tema
Koji god ili,која dođe mora dosta toga uraditi.Čak je i ovaj Ružić bolji od sadašnjeKo god dokaže da je stručan i zainteresovan za resor, a ne politički podoban.
nisam sa njom ušla u ovu polemiku, nego sa tobomImate 10 tema na istu temu, obrati se moderatorki, supersegamega.
Čekaj, je l ti to imaš neki problem što sam ovde supermod?Imate 10 tema na istu temu, obrati se moderatorki, supersegamega.
Pametno, i ja svaku informaciju proverim 3 puta.ja ne verujem tebi, eto šta
Grci su u kandzama Engleza. Ekonomska zavisna kolonija. Neradnici koji navikli na lagodan zivot, al nemaju svi da izdaju sobe i kuce za letovanjeNezavisni sindikati od vlasti
Sindikat kojim upravlja vlada nije sindikat.
Kod nas se igramo sindikata
Pogledaj temu o Grčkom štrajku
ti drzis cas a ispred vrata nekoliko njih sa vuvuzelama.I sad hoćeš da nam kažeš da to ne bi bila udarna vest na svim režimskim medijima ? Pa oni gđu Dron napraviše sveticom koja jadna prežive stravično nasilje, samo o tome trube već danima...
A ko to kaže da se samo oni jedino bune ?Zašto se ne buni tekstilna industrija,
metalci,
vozači,
građevinci,
kućne pomoćnice,
ili nezaposleni !?
Bune se još od prvog septembra 2024. samo prosvetari,
i to vrlo organizovano i istrajno !
Izgleda da je tačan onaj podatak da je od 115 hiljada nastavno vaspitačkog osoblja u Srbiji
pare na ruke od USAID-a primilo 25 hiljada njih !
I to 2.500 obdanišnog vaspitačkog kadra,
18.000 osnovnoškolskih i srednješkolskih nastavnika,
4.000 fakultetskih predavača i dekana.
To su ti što su "hrabro" stali ispred studenata, pridružili im se, i obukli svetloodbojne prsluke.
Pojedini dekani, koji su u upravnim odborina nekih nevladinih organizacija
imaju mesečne prihode iz inostranstva
300 do 900 hiljada dinara mesečno.
Plus državna plata preko 100 hiljada dinara.
Što se studentskih vođa tiče,
Dojče Vele je još pre 4 godine
imao kurseve za talentovane srpske jutjubere i ostale influensere.
Možda bi oni i bez tih kurseva danas bili bundžije,
ali su ipak jači sa znanjem koje stekoše tim putem
Naravno postoji mogućnost da ih Dojče Vele gura
na još mnogo načina ...
Nije to ni najvažnije u krajnjoj liniji da je 10 % bio bi problem....problem je ovo drugo....Traži super giga-mega moderatorki dokaz
Ne mogu da priložim dokaz, to je sa viber grupe gde se prebrojavaju na nedeljnom nivou.
Dakle tvrdiš da je nezakonito ono što radi ministarstvo, a da je legalno to što radite vi, sasvim svesna da je nezakonito.....očekuješ da država poštuje neki zakon koji ti se svidja, a da ti ne moraš da ga poštuješ....što je gore država u vanrednoj situaciji kao što je svakako ubistvo 10toro male dece ima zakonsko pravo da proglasi vanredno stanje ili delimično vanredno i primeni odgovarajuća sredstva. Kako znam da svesno pišeš laž, da ti nije poznato da država ne krši zakon, ako vam poskida plate.....pa čak i da selektivno pokažnjava izgrednike, a neke i da kazni krivično i prekršajno.....znam zato što si napravila paralelu sa "nezakonitim" postupanjem države i tvojim zakonitim kršenjem zakona o radu i prekršajnog zakona uznemiravanja javnosti, pa krivičnog zakona sprečavanja dece da se obrazuju....i najgore, vršenje nasilja prema onima koji hoće da drže nastavu (štaviše, javilo bi de pola profesora koji bi prstom pokazali na drugu polovinu da su ih targetirali)Koliko to njih, ako znamo da je oko 80% prosvetnih radnika u nekoj vrsti štrajka? I dalje ne razumem tvoje ponavljanje tvrdnje da su prosvetni radnici svi pripadnici političkih stranki, ionako sam ti milion puta rekla da su jedino direktori i administrativni radnici morali da budu članovi stranki? Čak i kao takvi, mnogi direktori škola odbijaju da smanje plate kolegama u štrajku. A znaš li zašto? Jer je nezakonito! Odluke koje donosi Ministarstvo je toliko nezakonito da o tome ne vredi ni pričati. Ali uvek se nađe neko, ko će da kaže da smo mi oni koji krše zakon i ne daju deci da uče. Gde su bili ti isti da se zapitaju koji zakon je prepkršen kada su prekinuli polugodište, kada su odlučili da učimo online, kada su završili pre vremena školsku godinu u slučaju Ribnikar... Znam da nema poente ovo tebi pisati, ali pročitaće možda neki drugi koji isto misle kao ti.
Naravno da nije, naprotiv, to je krivično delo politbiroa....nastavnici bi se medjusobom podelili kada bi tužilaštvo samo jednog privelo....a sta je sa onima koji zele da drze nastavu pa ih maloletna deca vredjaju, psuju, duvaju u pistaljke i vuvuzele pod prozorom? to je ok?![]()
A ko to kaže da se samo oni jedino bune ?![]()
A što onda ne prekinuše nastavu kad onaj pobi ljude u Mladenovcu??? Opet selektivne empatije...opet selektivni zakoni.Nije to ni najvažnije u krajnjoj liniji da je 10 % bio bi problem....problem je ovo drugo....
Dakle tvrdiš da je nezakonito ono što radi ministarstvo, a da je legalno to što radite vi, sasvim svesna da je nezakonito.....očekuješ da država poštuje neki zakon koji ti se svidja, a da ti ne moraš da ga poštuješ....što je gore država u vanrednoj situaciji kao što je svakako ubistvo 10toro male dece ima zakonsko pravo da proglasi vanredno stanje ili delimično vanredno i primeni odgovarajuća sredstva.
Kada ti kažeš da lažem, ja to shvatim kao kompliment. Jer tvoje izjave su toliko pune mržnje da ja ne shvatam kako uopšte možeš da dišeš od tolike mržnje. I da, smanjiće nam platu. I ne, nije po zakonu, i nemam nameru da ti objašnjavam zašto nije po zakonu, jer si jedan od retkih ovde, koje smatram nepopravljivim slučajem.Kako znam da svesno pišeš laž, da ti nije poznato da država ne krši zakon, ako vam poskida plate....
Naravno, i ponoviću, tebi ne vredi pisati, jer si potpuno isključen, jedino što te pokreće je mržnja a sa takvima nemam apsolutno nikakvu želju da komuniciram. I da, kažnjavaću svaki post koji je uvreda. U tvojoj glavi će i dalje ići teorije zavera, ali shvati, nebitan si mi u smislu da me tvoje mišljenje pogađa, već iz razloga što ja i ovde poštujem pravilnik..pa čak i da selektivno pokažnjava izgrednike, a neke i da kazni krivično i prekršajno.....znam zato što si napravila paralelu sa "nezakonitim" postupanjem države i tvojim zakonitim kršenjem zakona o radu i prekršajnog zakona uznemiravanja javnosti, pa krivičnog zakona sprečavanja dece da se obrazuju....i najgore, vršenje nasilja prema onima koji hoće da drže nastavu (štaviše, javilo bi de pola profesora koji bi prstom pokazali na drugu polovinu da su ih targetirali)
Najlepši je deo, kada kažeš da meni ne vredi da pišeš, ali vredi onima koji isto misle kao ja....vrlo logično....
Nije mi bila namera da diskutujemo, da nisi pominjala vredjanje u svakoj poruci kojim sebi daješ legitimno pravo da me banuješ, kao više puta do sada....ja ne vredjam, ako se pristojno ponašate....
Link, izjavu, argumet, osim rekla-kazala? I misliš da ćeš me u ovo ubediti? Pa na svim naslovnim stranama ''jadna direktorica'' precednik daje izjave, Brnabička skače u borbu da je spasi, nemoj me zasmejavati molim teti drzis cas a ispred vrata nekoliko njih sa vuvuzelama.
hvatas se za kvaku dobaci malo gomno, gde ces vestice?
e sad vestice,matora,krezubi.. ako to nisu uvrede onda ok.
Kakva mržnja? Jesi li bar toliko pismena da pročitaš tri zakona? Bar delove koji se odnose na obrazovanje prosvetu i nasilje?Kada ti kažeš da lažem, ja to shvatim kao kompliment. Jer tvoje izjave su toliko pune mržnje da ja ne shvatam kako uopšte možeš da dišeš od tolike mržnje. I da, smanjiće nam platu. I ne, nije po zakonu, i nemam nameru da ti objašnjavam zašto nije po zakonu, jer si jedan od retkih ovde, koje smatram nepopravljivim slučajem.