- Poruka
- 239
Зашто се брадавице укруте зими?
Веома ми је непријатно, брадавице се виде кроз блузу или џемпер. Имате ли неку идеју ?
Веома ми је непријатно, брадавице се виде кроз блузу или џемпер. Имате ли неку идеју ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овде сам јер имам проблем и тражим саветladno kopiras moju temu robotu!
Jel i tebi hladno zimi?ladno kopiras moju temu robotu!
Cuti breStavi brus.
Sta? Imaju ventil?
maloJel i tebi hladno zimi?
Ukrute se i ljeti sa kockicama leda, ili.. (to ili već vuče na LjiS)Зашто се брадавице укруте зими?
Pogledajte prilog 1656183
Nemam ideju, ali imam rešenje.Зашто се брадавице укруте зими?
ti se tako igras?Ukrute se i ljeti sa kockicama leda, ili.. (to ili već vuče na LjiS)
Pa valjda bushalterom se to prikriva.. ali, za utjehu..
Nama mslm, muškarcima to uopšte nije neprijatno, naprotiv.
Ne igram se.. samo, poštujem i ispunjavam njene (a i svoje..) želje.ti se tako igras?
u pravu si,erogene zone su previse komplikovane,daj ledNe igram se.. samo, poštujem i ispunjavam njene (a i svoje..) želje.
Tako je! Zasto da se smrzavaju?Pa, hladno im je...
treba im neko da ih zgreje.
pomaze, poljube, zgreju... taman obostrana koristTako je! Zasto da se smrzavaju?
Ali onda se mi ukrutimo, šta onda?pomaze, poljube, zgreju... taman obostrana korist
pa kako šta, još boljeAli onda se mi ukrutimo, šta onda?
Nije valjda?Зашто се брадавице укруте зими?
Или је до брадавица или до зиме. Нема треће.Зашто се брадавице укруте зими?